Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συγνωμη βρε τσουπρες αλλα ειχα δουλεια,περασε και μια φιλη μου και ηπιαμε καφε(καφε τωρα θεος να το κανει...εκεινη ηπιε τσαι κι εγω νερακι),οποτε δεν καταφερα να τα πω μαζι σας....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

............... Κι εγώ έχω μια κοιλάρα λες και είμαι στον 5ο μήνα. Βγήκα προχθές με ένα κοριτσάκι που είναι στον 7ο μήνα κι εγώ είχα μεγαλύτερη κοιλιά. Που να κάνω και μπεμπέκι, θα γίνω αερόστατο!........

Κουμπάρα να σου πώ.... μήπως μπαίνεις με το ψευδώνυμο της Βρίτσας μας? Γιατί η Βρίτσα μας όχι δεν έχει κοιλιά.. μια χαρά αδύνατη αδύνατη είναι... για ο καθένας τα δικά του ψευδώνυμα παρακαλώ.... :rolleyes:

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.......

Χαίρεται...:tongue:

U6Vip2.png

Έλα ρε κοριτσάκια, πού είστε σήμερα που έχω μπει τόσες φορές?

Αναμένω νέα από τη Ζουζούνα! Έχω ένα θετικό feeling και δεν μπορώ να περιμένω!

Κορίτσια, αναλόγως το σώμα μου έχω κοιλούμπα. Αλλού είμαι αδύνατη, γι' αυτό ξεγελιέστε!

Ζουζούνα, πού είσαι?

Διαφημίσεις

Ζουζού, αναμένω νέα...!!!!

Κορίτσια να σας πω τι έπαθα σήμερα στη δουλειά, είχε έρθει μια πελάτισσα να φτιάξουμε κάτι μακέτες, ευτυχώς που υπάρχει μια οικειότητα με την κοπέλα και μ'έπιασε ένας πόνος στην κοιλιά πολύ δυνατός. Προσπάθησα να μη δώσω σημασία, κι έκανα την δουλειά μου, κι ο πόνος δυνάμωνε κι άρχισε να με χτυπά στη μέση. Μ'ενοχλούσε και στην αναπνοή!......Πως και πως περίμενα να πάει 3μιση να φύγω.....έρχομαι σπίτι και τι βλέπω?.....μαντέψτε..!!.....υγρααααά...."Πάλι ωορηξία?" σκέφτηκα, κι ερωτώ, αν τα κλομιφαίν έκαναν πολλά ωάρια, παίζει να σκάνε όποτε τους καπνίσει, τουτέστιν, έχω ωορηξία μέρα παρά μέρα σχεδόν?.....μη ξεχνάτε πως είμαι σήμερα 19η μέρα, και νόμιζα πως τέλειωσαν οι γόνιμες αυτόν τον μήνα, και πως πήγαν και χαμένες....

Επαναλαμβάνω.......ζουζού, αναμένω!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΑΣ!!!! :)

Αθηνάάάάάάάάάάάάά?????????????????????????????? Γεννάς μαρή αύριο!!!! που είσαι χαμένη?

Ζουζού??? Κανα νέο?

Ναντιμοράκι στάνταρ αυτό που είχες ήταν ωορηξία. Δεν μου λείπουν τα συμπτώματα καθόλου.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...