Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα!!!

μπηκα να σας δω αν και για λιγο γιατι επιστρεφει η μικρη μου απο τα νηπια σε λιγο και ειναι και η ωρα του μικρου να φαει οποτε σκουρα τα πραγματα :cool: :cool: :cool:

απ΄οτι ειδα στα χτεσινοαπογευματινα καποια πρεπει να περασε καλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα χτες το βραδυ :-D:oops::-D:oops::-D:oops::-D:oops:

αντε βρε και στα δικα μας . . . .

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα αγάπες!!!!!!! Καλή εβδομάδα καλό μήνα! Σας μπήκαν καλά? :mrgreen:

bp-IOLH είπε:
Καλημέρααααα!!!

Μπήκα κι εγώ μια φορά να καλημερίσω αλλά δεν έχετε μαζευτεί ακόμη!

Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε αν πήγε η Ζουζού για χοριακή και πότε θα βγει το αποτέλεσμα!

Ναι Ναι αλλά τί έγινε χθες το απόγευμα που ήρθε ο άντρας δεν μας είπες.. μας είπες? Για όλα τ' άλλα πλήρη αναφορά μας δίνεις!!! :tongue::D

NADIMOR είπε:
Καλημέρα κι από μένα τσουπρίτσες!!!!:P:p

Δεν μπήκαμε χθες τελικά.. τί να υποθέσω? :tongue: :tongue:

PENIBA2 είπε:
.................απ΄οτι ειδα στα χτεσινοαπογευματινα καποια πρεπει να περασε καλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα χτες το βραδυ :-D:oops::-D:oops::-D:oops::-D:oops:

και στα δικά μας και στα δικά μας :mrgreen:

U6Vip2.png

PENIBA2 είπε:
καλημερα και απο μενα!!!

μπηκα να σας δω αν και για λιγο γιατι επιστρεφει η μικρη μου απο τα νηπια σε λιγο και ειναι και η ωρα του μικρου να φαει οποτε σκουρα τα πραγματα :cool: :cool: :cool:

απ΄οτι ειδα στα χτεσινοαπογευματινα καποια πρεπει να περασε καλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα χτες το βραδυ :-D:oops::-D:oops::-D:oops::-D:oops:

Αν εννοείς εμένα κυρία Ρενίβα μου, λάθος κάνεις, καθόλου όρεξη δεν είχα να περάσω καλά αλλά ας όψεται το χαμογελαστό φατσάκι στο τεστ ωορρηξίας. Ήθελα δεν ήθελα, με καλούσε το καθήκον! Έχω τόσο συνάχι και τόσο πονόλαιμο που το μόνο που σκέφτομαι είναι το κρεβατάκι μου. Κι απόψε πάλι με καλεί το καθήκον, από αύριο όμως θα ρεπάρω!

Τι κάνει το μπεμπέκι σου?

alooooooooooooooooooooooo! τι κανετε κορεσ???? ιολακι μου!!! σ επετυχα επιτελου;ς::>>>>> σημερα εκατσα σπιτι γιαιτ ερχω αλλεσ δουλειεσ και εχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ....εκανα ητν β επιπεδου ολα καλα αλλα πανω στο γαμω χαρτο ο υπερηχογραφηματιασ γραφειν "δυσχερησ απεικονιση λογω σωματικης διαπλασης της εγκυου¨" σα να σου λεει δλδ...εγω καλα τα ειδα...αλλα δεν ξερω κιολασ...δλδ με ποιιο δικαιωμα παιζουν με την ψυχολογια μας γμτ?? σημερα εχω γιατρο...8α γινει της τρελασ ετσι και μ πει τπτ

dZJip3.png

Άντε βρε.. χειροτέρεψες εσύ? γμτ.. περαστικά βρε κοριτσάκι. Εμ βέβαια μετά απο τόση ταλαιπωρία γιατροί, μετακομίσεις, καθήκον κλπ κλπ κορμί είναι αυτό τί να σου κάνει?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Mara-76 είπε:
alooooooooooooooooooooooo! τι κανετε κορεσ???? ιολακι μου!!! σ επετυχα επιτελου;ς::>>>>> σημερα εκατσα σπιτι γιαιτ ερχω αλλεσ δουλειεσ και εχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ....εκανα ητν β επιπεδου ολα καλα αλλα πανω στο γαμω χαρτο ο υπερηχογραφηματιασ γραφειν "δυσχερησ απεικονιση λογω σωματικης διαπλασης της εγκυου¨" σα να σου λεει δλδ...εγω καλα τα ειδα...αλλα δεν ξερω κιολασ...δλδ με ποιιο δικαιωμα παιζουν με την ψυχολογια μας γμτ?? σημερα εχω γιατρο...8α γινει της τρελασ ετσι και μ πει τπτ

καλημέρα!!! όχι ρε συ μην σκας. και μένα ο γιατρός κάποιες φορές και ανάλογα την θέση της μικρής δεν μπορούσε να δει καλά γιατί έχω πολύ λίπος στην κοιλιά. Μια χαρά είναι όλα. Η καλή μέρα από το πρωϊ φαίνεται.

U6Vip2.png

εχεισ δικιο ρε ελπιδακι μου...απλα σε τρελαινουν με διαφορα ισως, αλλα, ναι μεν, κλπκλπκλπ....βασικα βρηκα κιαι το γιατι της συσωρευσης λιπιους στην κοιλια..ειναι απο την λιπογλυπτικη που εκανα πριν 5 χρονια για να φυγουν τα ψωμάκια...εκλεισαν οι λιποαπο8ηκεσ στα πλαγια και πλεον οτι παιρνω τοπο8ετειτε στην κοιλιά.. και πριν ΑΠΟ 5 χρονια σιγααααα μην σκεφτομουν να κανω παιδια...τεσπα./8α το παλεψω με πιο σωστη διατροφη... απλά ειναι ακομψο να σε κράζουν ετσι ευθεως...ειδικα οταν πληρωνεις κιολας. αμα η8ελα κραξιμο και αδιαφορια 8α πηγαινα αλλου....ουφφφφ ενιγουει...το 8εμα ιεναι πως η μπουμπου ειναι μια χαρουλα...να κανω λετε και καμια επαναληπτικη σε κανα πιο εξειδικευμενο κεντρο εκτος ιασω?

dZJip3.png

καλημερα και καλο μηνα.ρε πρωην συμπεθερα δικιο εχεις αλλα μην τρελενεσαι.για δισπλασια την εγκυου γραφουν οχι του παιδιου.αφου η κορη ειναι καλα ασ τους να γα@@@@@ντε.οι υπολοιπες τι κανουν?εγω σημερα εχω οφθαλμιατρο.να δω τι θα ακουσω.

Διαφημίσεις

συμπε8ερα ετοιμασ κ εσυ ν α ακουσεισ καμια μαλακια! μχοαχθαχαθχθαχθοθχθοα εγω πηγα για βυ8οσκοπηση...ενοχλητικη εξεταση...ντεμι οι αλλοιωσεις...αν λεει ο τοκετος δεν ειναι πολυ κουραστικος και πολυωρος δεν εχω 8εμα,...εσυ ποση μυωπια εχεισ?

dZJip3.png

εκει ειναι το θεμα ρε μαρα.δεν εχω τιποτα.ουτε γυαλια φοραω.εδω και κανενα μηνα πεταει το αριστερο ματι και θολωνει.δεν το ειχα συνδιασει με το μωρο.εκει που μιλαγαμε προχθες με τη γιατρο το πεταξε ο αντωνης οτι με ενοχλει το ματι και η γιατρος αναστατωθηκε.μου ειπε οτι συμβαινει σε πολλες εγκυους και με στελνει σε εναν που ειδικευεται σε οφθαλμολογικα που σχετιζοντε με την εγκυμοσινη.(ουτε σαν ειδικοτητα το ηξερα ουτε εχω ακουσει κατι παρομιο)εχω σημερα το απογευμα ραντεβου.απο το τηλ μου ειπε οτι μπορει να ειναι τραυματισμος απο την μεγαλη ροη αιματος:(.με κουφανε.θα παω να με δει και μακαρι να μην ειναι τιποτα.το εχεις ξανα ακουσει αυτο?

εχω μεινει μαλεασ..δεν εξω ακουσει τπτ περι τουτου...οκ προφανως το σωμα μας προσπαθωντας να μπει στο νεο κλιμα που δημιουργει η εγκυμοσυνη εχιε και καποιες 'αντιδράσεις¨" τύπο πετάει το μάτι μου.,., δεν νομιζω να ειναι τπτ συνταρακτικό το πολύ πολύ να σ δωσει κανα ηρεμιστικό κολλυριο...

dZJip3.png

καλα ενα ηρεμιστικο το χρειαζομαι οπως δηποτε τωρα δεν ξερω αν αρκει σε κοληριο!!!!!!!!!!!!!!ουτε το χαπι με σωζει!!!!σε ενεσημο αν εχει κατι γινετε!!!!!!!!!!!!!!!! δεν εχει κινηση σημερα.που ειναι ολες?????

Hello girls, how are you?

Μάρα, μην ταράζεσαι και στενοχωρείς την μπουμπού. Ε, τι να κάνουμε, έχουμε λίπος στην κοιλιά, δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Κι εγώ έχω μια κοιλάρα λες και είμαι στον 5ο μήνα. Βγήκα προχθές με ένα κοριτσάκι που είναι στον 7ο μήνα κι εγώ είχα μεγαλύτερη κοιλιά. Που να κάνω και μπεμπέκι, θα γίνω αερόστατο!

Αν και εσένα δεν σε είδα να έχεις πάρει πολλά κιλά, μια χαρά νορμάλ σε είδα. Χεστον το γιατρό και μην αγχώνεσαι.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...