Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλλά δε θα μείνω για πολύ.

Έκανα τεστ ωορρηξίας και μου χαμογέλασε!

Άρα, σήμερα είναι η μέρα.

Έκανα μπάνιο, λούστηκα και τώρα πάω να ισιώσω τα μαλλιά μου.

Ο καλός μου έχει βγει έξω για καφέ και τον περιμένω να γυρίσει, για να επιδοθούμε σε ακατανόμαστες πράξεις!:D:D:D:D:D

Ήταν να πάω σε ένα σπίτι να δω κάτι φίλους που μαζεύτηκαν αλλά δεν θα πάω. Εκεί που ετοιμαζόμουν να πάω, έκανα το τεστ ωορρηξίας κι αφού βγήκε θετικό, αποφάσισα να μείνω σπίτι, γιατί, αν πήγαινα εκεί, θα ερχόμουν βράδυ και ίσως ήμουν κουρασμένη, δεδομένου ότι είμαι και λίγο αρρωστούλα, οπότε δεν θα μπορούσα να κάνω τη "δουλειά" μου (αν με εννοείτε;););)).

Διαφημίσεις

Προλαβα καμιααααααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Βπίτσαααααααααααααααααααααααααα..καλο ισωμα...κ καλα να περαααααααασετεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Αχ μπανακι..ισιωμα μαλλακι..ε;;;;;;;;;;; πολυτελεια ειναι αυτα πια γοα μενα....μεχρι κ το πλυσιμο των δοντιων..στο ποδι κ αυτο!!!!!!!!!!!!

Ε ρε τι σας περιμενει.... :-D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

......Το νινι ειναι παρα πολυ καλα και εχει χερακια και ποδαρακια και τα κουναει!!!.............

Μπράβο κοριτσάκι μου, δεν φαντάζεσαι πόσο χάρηκα που διάβασα τα ευχάριστα νέα σου. :-D

Τζίφος....τα καρύδια τελείωσαν....έχω δύο...αλλά κοιμούνται...:lol::lol::lol::lol:

Ζωγραφίζεις τελευταία έτσι? Δεν το συζητάμε!!!! :lol: :lol:

Βρε κοριτσια να σας πω κατι????

με πονανε τα ποδια μου πολυ σημερα στο σημειο γυρω απο το........ ξερετε που λες και ειχα ανοιχτα ολη νυχτα!!!!!αφου σηκωνομαι με δυσκολια να παω τουαλετα!!!:confused::confused:Γιατι αραγε?????

Μαρή κι εγώ έτσι είμαι.. ούτε πλευρό δεν μπορώ να γυρίσω. Και να έκανα και τίποτα να λεγα μάλιστα... κάποτε τον ένιωθα αυτόν τον πόνο και αναπολούσα το περασμένο βράδυ.. τώρα? και είναι και πιο έντονο.

......Και τα έκλεισα τα 38 (παρεμπιπτόντως ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές σας στα γενέθλιά μου) και πάω στα 39..........

Ρε συ Βριτσάκι δεν το πήρα χαμπάρι... Να τα εκατοστήσεις κοπελάρα μου και σου εύχομαι σύντομα αυτό που επιθυμείς!;)

................Έκανα μπάνιο, λούστηκα και τώρα πάω να ισιώσω τα μαλλιά μου.Ο καλός μου έχει βγει έξω για καφέ και τον περιμένω να γυρίσει, για να επιδοθούμε σε ακατανόμαστες πράξεις!:D:D:D:D:D..............

Με τις ευχές μου με τις ευχές μου!!!

Ζουζούκα καλά αποτελέσματα αύριο.

Και ένα μεγάλο γεια και μάκια στις υπόλοιπες.

U6Vip2.png

Καλημέρααααα!!!

Μπήκα κι εγώ μια φορά να καλημερίσω αλλά δεν έχετε μαζευτεί ακόμη!

Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε αν πήγε η Ζουζού για χοριακή και πότε θα βγει το αποτέλεσμα!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου τι κάνετε?

Ιολάκι μου κουκλάκι μου..που εισαι σε έχασα...τα διαβασα τα νέα σου...ελεος πια....αν ειναι δυνατον ..τι αλλο θα γινει πια..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα κοριτσαρες μου τι κάνετε?

Ιολάκι μου κουκλάκι μου..που εισαι σε έχασα...τα διαβασα τα νέα σου...ελεος πια....αν ειναι δυνατον ..τι αλλο θα γινει πια..

georgia.g και happiness, καλημέρα κοριτσάκια.

georgia.g, όλο κάτι βλακείες συμβαίνουν αλλά αποφάσισα να είμαι ψύχραιμη. Σου έστειλα π.μ.

happiness, τι κάνει το μπεμπέκι στην κοιλιά? Εσύ πως πας με τη δουλειά?

Καλημεραααααααααααα!!!!!!!!Τι μου κανετε???:P:p

Εχουμε κανενα νεο απο την Ζουζουνα μας???:roll::roll::roll:

θα σκασω!!!:|

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...