Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κοριτσακιααααααααααα

Σας προλαβααααααααααα

Αθηνουλα γεννας την Τετάρτη? αντε με το καλο να ερθει το μωρακι σας....

Να μας ενημερωσει ο συζυγος, για να μην τον πρηξιμουμε στα τηλεφωνα...

Καλώς την Μαχούλα με τον μπέμπαρό της!!!!.....Τι κάνεις κοριτσάκι μου εσύ?.....πως τα πάτε?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατι με ευχαριστεις καλη μου εδω ειμαστε ολες για λυνουμε τις αποριες μας!!!!!εεεε οχι απο τοσο νωρις πες του αν και για να λεμε την αληθεια και εμενα ο δικος μου μονο που δεν μου το εβαλε την ωρα που κατουρουσα!!!!!:mrgreen:

Μωρεεεε δεν νομιζω να στο ειπε για να σε στεναχωρησει!!!

οχι μωρε απλα με χαλαρωσε πολυ ο γιατρος και σκεφτομαι οκ θα δοκιμασω και καποια στιγμη θα γινει!και δεν θελω παλι τεστ και στεναχωριες.εχω αλλα θεματα...θα τον κανω τον ΣΤΕΦΑΝΟ που θα παει....:mrgreen::mrgreen:

2011.png

Ρε συ ξέρεις τι ανακάλυψα.....οι άντρες είναι για πολλά μπουνίδια ώρες ώρες.....

Σε ποια μέρα είσαι καλό μου?

Ελαααααααααααα τωρα το καταλαβες???

αλλα και εμεις δεν παμε πισω τις θελουμε τις σφαλιαρες μας ωρες ωρες!!!

Κοριτσακιααααααααααα

Σας προλαβααααααααααα

Μαχουλαααα μου τι κανετε???ναι παμε την τεταρτη δεν σε ξεχασα θα σε επερνα αυριο να σου πω και τα νεα απο το γιατρο!!!!

Θα σας ενημερωσει και γενικα δεν εχει προβλημα να σας μιλησει γιατι πιστευει παρα πολυ οτι με εχετε βοηθησει με αυτα που εχω περασει οποτε μπορω να πω οτι σας λατρευει ολες!!!!!:-D:-D:-D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κοριτσακιααααααααααα

Σας προλαβααααααααααα

καλωστην με τον ωραιο γιο!!!θα εχει παρεα την αλλη εβδομαδα της Αθηνας το νινι!!!!!!!!

2011.png

οχι μωρε απλα με χαλαρωσε πολυ ο γιατρος και σκεφτομαι οκ θα δοκιμασω και καποια στιγμη θα γινει!και δεν θελω παλι τεστ και στεναχωριες.εχω αλλα θεματα...θα τον κανω τον ΣΤΕΦΑΝΟ που θα παει....:mrgreen::mrgreen:
Αχάαααααα......ώστε Στέφανος, ε?......μμμμμμ, καλό μου ακούγεται....!!

Μαχουλαααα μου τι κανετε???ναι παμε την τεταρτη δεν σε ξεχασα θα σε επερνα αυριο να σου πω και τα νεα απο το γιατρο!!!!

Θα σας ενημερωσει και γενικα δεν εχει προβλημα να σας μιλησει γιατι πιστευει παρα πολυ οτι με εχετε βοηθησει με αυτα που εχω περασει οποτε μπορω να πω οτι σας λατρευει ολες!!!!!:-D:-D:-D

εγώ δεν θέλω ποτέ σφαλιάρες γιατί είμαι σχεδόν πάντα σωστή....:rolleyes:

Αχ, ναι, μας συμπαθεί ο σύζυξ?.....τι καλά!!.....πάντως κι εγώ μήνυμα θα σου στείλω, τηλέφωνο θα σε πάρω σε καμιά 10 μέρες, να μπείτε σε μια σειρά.....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Ετσι να κανεις κοριτσακι μου θα ερθει καποια στιγμη αυτο ειναι σιγουρο!!

Αχάαααααα......ώστε Στέφανος, ε?......μμμμμμ, καλό μου ακούγεται....!!

εγώ δεν θέλω ποτέ σφαλιάρες γιατί είμαι σχεδόν πάντα σωστή....:rolleyes:

Αχ, ναι, μας συμπαθεί ο σύζυξ?.....τι καλά!!.....πάντως κι εγώ μήνυμα θα σου στείλω, τηλέφωνο θα σε πάρω σε καμιά 10 μέρες, να μπείτε σε μια σειρά.....

Ναι σας συμπαθει ολες δεν μπορω να πω!!!!!

οτι θελεις Μπιφτεκακι μου!!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Άντε πάλι......πατάω την κοιλιά μου με το χέρι μου και πονάει, τι να κάνω?...Πάλι να πάρω τον γιατρό?.....τον έχω ταράξει στα τηλέφωνα....!

Να μην ζουπαγες την κοιλια σου ΙΣΩΣ?????????????

2011.png

Κοριτσακια μου ηρθε η ωρα για μαμ!!!

Καλο μεσημερι σε ολες και καλη ορεξη θα ξαναμπω το απογευματακι!!!!

Φιλακια!!!!:-D

Ζα σου, ζα σου τρελοκόριτσο, μπορεί να μπω το απόγευμα!!!
Να μην ζουπαγες την κοιλια σου ΙΣΩΣ?????????????

Ρε συ είναι πρησμένη, οκ από τα κλομιφαίν, κι εχθες το βράδυ είχα σαν ελαφριά πονάκι περιόδου, οκ κι αυτό το έχω ξαναζήσει, αλλά σήμερα στο μπάνιο την ώρα που πέρασα το σφουγγάρι πάνω απ'την κοιλιά ένιωθα πόνο, γι'αυτό τη ζουπάω για να δω αν πονάει ακόμα.....και πονάει....!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Αντε με το καλο.... θα σε παρω τηλεφωνακι να τα πουμε...

καλωστην με τον ωραιο γιο!!!θα εχει παρεα την αλλη εβδομαδα της Αθηνας το νινι!!!!!!!!

Ναι... στο τελος θα τους μαζεψους ολους τους μπεμπηδες και θα κανουμε ομαδα...

Καλώς την Μαχούλα με τον μπέμπαρό της!!!!.....Τι κάνεις κοριτσάκι μου εσύ?.....πως τα πάτε?

Προσπαθουμε να μπουμε σε σειρα....

Εσεις καλα?

Άντε πάλι......πατάω την κοιλιά μου με το χέρι μου και πονάει, τι να κάνω?...Πάλι να πάρω τον γιατρό?.....τον έχω ταράξει στα τηλέφωνα....!

Και εγω αμα ζουληξω την κοιλια μου θα με πονεσει... :tongue:

a84026bdda.png

Ζα σου, ζα σου τρελοκόριτσο, μπορεί να μπω το απόγευμα!!!

Ρε συ είναι πρησμένη, οκ από τα κλομιφαίν, κι εχθες το βράδυ είχα σαν ελαφριά πονάκι περιόδου, οκ κι αυτό το έχω ξαναζήσει, αλλά σήμερα στο μπάνιο την ώρα που πέρασα το σφουγγάρι πάνω απ'την κοιλιά ένιωθα πόνο, γι'αυτό τη ζουπάω για να δω αν πονάει ακόμα.....και πονάει....!

μην δεν εχει γινει η ωορρηξια και εχεις κανα δυο τεραστια ωαρια???:mrgreen::mrgreen:

2011.png

μην δεν εχει γινει η ωορρηξια και εχεις κανα δυο τεραστια ωαρια???:mrgreen::mrgreen:
Πολύ θα το ήθελα, αλλά δεν το νομίζω...και πως να το εκμεταλλευτώ?....είπαμε, ο άλλος είναι φρικαρισμένος....

τι λες την κάνουμε κι εμείς?.....λέω να χτυπήσω έναν ύπνο μπας και περάσει και το κεφάλι μου.....που λες να πάμε αύριο?...μπες στο face να συννενοηθούμε.....

Μαχούλα γεια σου, φιλιά στον κούκλο σου!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...