Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω εχω ορεξη τρελη ρε σεις...απο εκει που εκανα διαιτα....τωρα κρατιεμαι με το ζορι!!!!!!αλλα θα ΚΡΑΤΗΘΩ!!!!!!!!:tongue::tongue:

Κρατησουουοουουουουουου και δεν θα χασεις!!!!!

εγω περιμενω πως και πως να μου δωσουν το οκ να φαω ενα γλυκο!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: αν και δεν πρεπει να παραπονιεμαι γιατι εδω και ενα μηνα μου εβαλε ο ενδοκρινολογος μου και κρουασανακια με γεμιση και τρωω αλλα εγω θελω σοκολατα!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Για να σου μοιασω πρεπει α)να γινω ξανθιαβ)να χασω καμια δεκαρια εικοσαρια κιλα και γ)να γονιμοποιηθω!!!ειναι ΠΟΛΛΑ και δυσκολα ρεεεε8):cool:
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κρατησουουοουουουουουου και δεν θα χασεις!!!!!

εγω περιμενω πως και πως να μου δωσουν το οκ να φαω ενα γλυκο!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: αν και δεν πρεπει να παραπονιεμαι γιατι εδω και ενα μηνα μου εβαλε ο ενδοκρινολογος μου και κρουασανακια με γεμιση και τρωω αλλα εγω θελω σοκολατα!!!:D

τρωωω σοκολατακι με αυγα....ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!:tongue::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

μαλιστα...ποσες μερες πριν αδιαθετησεις????(την εκατσες ντιαρ.....αρχισε το γκαλοπ..):mrgreen::mrgreen:εγω ουτε υγρα ουτ ετιποτα..μια χαζοχαρα εχω!!:rolleyes::rolleyes:που την εχω παντα απλα τωα δεν κολλαει στην περισταση,..και βλεπω ολο εφιαλτε ςρεεεε!!!!!!!!

Καταρχην εμαθα οτι ειμαι εγκυος 5 μερες πριν απο την αδιαθεσια τα υγρα ειχανε ειδη ξεκινησει να σκανε μυτη και την ημερα που το εμαθα ειχα υγρα και καφε σταγονιτσες!!!!!

Χαλαρωσε γιατι μετα να δεις τι εφιαλτες θα εχεις!!!!!!

ΜΟΝΟ αν ειναι αηδιαστικα....τα κανονικα τα ξερουμε ολες...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:D:D:D:D:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

εεεεεεεεεεεεεελα εχεις κι εσυ?????για πες?????εγω παντως δεν τα μυριζω οπως η Ζουζου!!

όχι ρε, αυτή τη φορά δεν είχα κι ας πήρα τα χάπια, τον προηγούμενο μήνα δεν προλάβαινα να αλλάζω...!!!!....αλλά ούτε κι εγώ τα μυρίζω...!!!:lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη Εμμα θα ξερασω λυπησουμε!!!!

εσυ σοκολατακι με αυγα η Ζουζου εχθες γιαουρτι με σαλαμι ΕΛΕΟΣ!!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καταρχην εμαθα οτι ειμαι εγκυος 5 μερες πριν απο την αδιαθεσια τα υγρα ειχανε ειδη ξεκινησει να σκανε μυτη και την ημερα που το εμαθα ειχα υγρα και καφε σταγονιτσες!!!!!

Χαλαρωσε γιατι μετα να δεις τι εφιαλτες θα εχεις!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

Μαλιστα....εκλεισα τον τομο συμπτωματα..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φιλη μου!!!βασιακ ο Θοδωρης λεει να κανω τεστ!και του απαντησα αγαπη μετα την 30η μερα ναι?και ΤΙ ΕΙΠΕ????δεν θες μωρο τωρα ε?????(ΝΑΝΤΙΜΟΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ακους????ανδρες...):mrgreen::mrgreen:

2011.png

Σοκολατάκι με αυγά....σαν το γιαούρτι με σαλάμι που έτρωγε χθες η ζουζού???.....:tongue:
με το γ) γελαμε ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ε????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Όχι ρε, με το α) γελάω......

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

όχι ρε, αυτή τη φορά δεν είχα κι ας πήρα τα χάπια, τον προηγούμενο μήνα δεν προλάβαινα να αλλάζω...!!!!....αλλά ούτε κι εγώ τα μυρίζω...!!!:lol::lol::lol::lol:

Αυτα τα πρωτια τα αφηνουμε στη Ζουζου να μη κανουμε ολες τα ιδια!!!:mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μαλιστα....εκλεισα τον τομο συμπτωματα..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φιλη μου!!!βασιακ ο Θοδωρης λεει να κανω τεστ!και του απαντησα αγαπη μετα την 30η μερα ναι?και ΤΙ ΕΙΠΕ????δεν θες μωρο τωρα ε?????(ΝΑΝΤΙΜΟΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ακους????ανδρες...):mrgreen::mrgreen:
Ρε συ ξέρεις τι ανακάλυψα.....οι άντρες είναι για πολλά μπουνίδια ώρες ώρες.....

Σε ποια μέρα είσαι καλό μου?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κοριτσακιααααααααααα

Σας προλαβααααααααααα

Αθηνουλα γεννας την Τετάρτη? αντε με το καλο να ερθει το μωρακι σας....

Να μας ενημερωσει ο συζυγος, για να μην τον πρηξιμουμε στα τηλεφωνα...

a84026bdda.png

Γιατι με ευχαριστεις καλη μου εδω ειμαστε ολες για λυνουμε τις αποριες μας!!!!!εεεε οχι απο τοσο νωρις πες του αν και για να λεμε την αληθεια και εμενα ο δικος μου μονο που δεν μου το εβαλε την ωρα που κατουρουσα!!!!!:mrgreen:

Μωρεεεε δεν νομιζω να στο ειπε για να σε στεναχωρησει!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...