Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Όχι πες μου.......με βλέπεις να είμαι έτοιμη για ένα καλό.........???????:twisted::twisted::twisted::rolleyes:

οχι παιδι μου τι λες τωρα εγω εντελως ενημερωτικα το ειπα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λοιπον σκατουλες σας αφηνω και γω για μαμ!!!!αντε πολλα φιλακια και τα λεμε αργοτερα!!!!!:tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΔΕΝ θελει ρεεεεεε!!τελος σεξ!!θα το κανουμε αλλιως εμεις τον διαδοχο....αντε πια..λυσσαρες!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:και δεν περναει ρε συ....χειροτερα γινεται!
Α μα να γεια σου!!!!....Στο μυαλό μου είσαι.....!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Εγω παλι απο συνηθεια και κεκτημενη ταχυτητα..πειμενω ποτε θα αδιαθετησω να κανω μια εξεταση να δω τι ηλικια εχουν τα ωαρια μου και αν εχω καλε ςπιθανοτητες γι αεξωσωματικη.....και λεει ο Θοδωρης καλα ρε μωρο μου κανα συμπτωμα???και λεω οχι καλε αργει ακομα η περιοδος!!!:D:D:tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: καλα μαρηηηηη τι λες στον ανθρωπο???

Αύριο θα είμαι περδίκι γλυκιά μου.....δεν τον χάνω τον καφέ....!!:P

Σιγααα μη χασεις εσυ καφε οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη!!!!!:tongue:

ναι ΠΑΛΙ...και μετα θα τον πιουμε και στο μαιευτηριο που θα κανεςι τον θεο!!!!:D:D

καλααααα ντε μη με μαλωνεις!!:tongue:

Μπιφτεκακι μου δεν ξερω αν το εχεις ακουσει αλλα οι γιατροι υποστηριζουν οτι οι φημες με τον πονοκεφαλο ειναι ψευδεις!!!!ισα ισα λενε οτι αν εχεις πονοκεφαλο ενα καλο .......... ειναι οτι καλυτερο για να περασει.Εγω εντελω εκπαιδευτικα το θιγω το θεμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΑΓΑΠΗΤΗ δεν θα ποναει η μεση....η λεκανη ειναι που ανοιγει....οχι γαι ντοην αλλα γαι φσιιιττττ ΜΠΟΙΝΓΚ!!!!!!!!

Παναθεμα σε γελαω σα χαζο και γελαει και οαντρας μου αλλα χωρις να ξερει το γιατι!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

βρε..βρηκαμε ωορρηξια με υπερηχο ΑΚΡΙΒΩΣ....και περιμενω στις 6 μαρτιου!:rolleyes::rolleyes:αλλα εχω βγαλει σπυρακια οποτε μαλλον θα ερθει.αν εισαι εγκυος λεει δεν εχεις!εισης η Αθηνα ειπε οτι βγαζεις και κατι αηδιαστικα υγρα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω παντως ειχα πολλα και τωρα συνεχιζω να εχω αλλα ιο λιγα!!!καθε εγγυμοσυνη ειναι διαφορετικη!!!!στις προηγουμενες 2 εξαφανιζολ τα σπυρακια!!!τωρα τι να πω:confused::confused::confused::confused:

αντε φιλακια πολλα και ευχομαι να μου μοιαζεις!!!:tongue::tongue::tongue::P:p:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

εγω παντως ειχα πολλα και τωρα συνεχιζω να εχω αλλα ιο λιγα!!!καθε εγγυμοσυνη ειναι διαφορετικη!!!!στις προηγουμενες 2 εξαφανιζολ τα σπυρακια!!!τωρα τι να πω:confused::confused::confused::confused:

αντε φιλακια πολλα και ευχομαι να μου μοιαζεις!!!:tongue::tongue::tongue::P:p:p

Για να σου μοιασω πρεπει α)να γινω ξανθιαβ)να χασω καμια δεκαρια εικοσαρια κιλα και γ)να γονιμοποιηθω!!!ειναι ΠΟΛΛΑ και δυσκολα ρεεεε8):cool:

2011.png

οχι παιδι μου τι λες τωρα εγω εντελως ενημερωτικα το ειπα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λοιπον σκατουλες σας αφηνω και γω για μαμ!!!!αντε πολλα φιλακια και τα λεμε αργοτερα!!!!!:tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλο μεσημερι συμπεθερα μου και καλη ορεξη!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καλο μεσημερι συμπεθερα μου και καλη ορεξη!!!!

Εγω εχω ορεξη τρελη ρε σεις...απο εκει που εκανα διαιτα....τωρα κρατιεμαι με το ζορι!!!!!!αλλα θα ΚΡΑΤΗΘΩ!!!!!!!!:tongue::tongue:

2011.png

ΟΧΙ αμελετητα φουρνου.....εε????:rolleyes::rolleyes:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Λυσσάξατε σήμερα με τα υγρά...!!!......:lol::lol::lol:.....να σας πω κι εγώ για τα δικά μου??....:rolleyes:

εεεεεεεεεεεεεελα εχεις κι εσυ?????για πες?????εγω παντως δεν τα μυριζω οπως η Ζουζου!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος και εξακολουθω να εχω!!!!!!

μαλιστα...ποσες μερες πριν αδιαθετησεις????(την εκατσες ντιαρ.....αρχισε το γκαλοπ..):mrgreen::mrgreen:εγω ουτε υγρα ουτ ετιποτα..μια χαζοχαρα εχω!!:rolleyes::rolleyes:που την εχω παντα απλα τωα δεν κολλαει στην περισταση,..και βλεπω ολο εφιαλτε ςρεεεε!!!!!!!!

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...