Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσυ ψυχραιμηηηηηηηηηηη εεεεεε ας γελασωωωωωωωω!!!!:-D:-D:-D:-D

Εγω παλι απο συνηθεια και κεκτημενη ταχυτητα..πειμενω ποτε θα αδιαθετησω να κανω μια εξεταση να δω τι ηλικια εχουν τα ωαρια μου και αν εχω καλε ςπιθανοτητες γι αεξωσωματικη.....και λεει ο Θοδωρης καλα ρε μωρο μου κανα συμπτωμα???και λεω οχι καλε αργει ακομα η περιοδος!!!:D:D:tongue:

2011.png

Αγαπητη Αθηνα.....σαν νευροπονος ειναι???μαλλον ειναι η μεση σας και δεν ξερω μπορει να το κανετε νωριτερα το τεκνο...ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩω!!!!

Οχιιιιιι ντοκτορ να σκισεται τα πτυχια σας η μεσουλα μου δεν με ποναει καθολου!!!!!

Οπως ειπα και στο συζυγο ποναω λες κια ολη νυχτα εκανα ντοην ντοην!!!:rolleyes::rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Όσο γι'αυτόοοο.......:tongue:

Ορίστε....μ'αυτά και μ'αυτά μ'επιασε πονοκέφαλος.....:mad:

Μπιφτεκακι μου δεν ξερω αν το εχεις ακουσει αλλα οι γιατροι υποστηριζουν οτι οι φημες με τον πονοκεφαλο ειναι ψευδεις!!!!ισα ισα λενε οτι αν εχεις πονοκεφαλο ενα καλο .......... ειναι οτι καλυτερο για να περασει.Εγω εντελω εκπαιδευτικα το θιγω το θεμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Οχιιιιιι ντοκτορ να σκισεται τα πτυχια σας η μεσουλα μου δεν με ποναει καθολου!!!!!

Οπως ειπα και στο συζυγο ποναω λες κια ολη νυχτα εκανα ντοην ντοην!!!:rolleyes::rolleyes:

ΑΓΑΠΗΤΗ δεν θα ποναει η μεση....η λεκανη ειναι που ανοιγει....οχι γαι ντοην αλλα γαι φσιιιττττ ΜΠΟΙΝΓΚ!!!!!!!!

2011.png

και σας ειπα σταματηστε γιατι ολο μου το παρασερνετε το κοριτσι!!!ποσο σκληρη να ειναι πια???θα λυγισει καποια στιγμη!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι εμεις φταιμε!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τρωμε και επιστρεφω....αφου μυριστω πρωτα!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλα πρωτα πας για μπανιο τωρα πας για φαγητο αν και δεν μας λες τι θα φας ακριβως αλλα σε συγχωρω!!!

Μην αργησεις γιατι καποια στιγμη θα φαμε κι εμεις ετσι ενημερωτικα στο λεω!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

παλι καφε????????????:mad::mad::mad:

Ο αντρας σου φταιει η εμεις????:rolleyes:

ο άντρας μου.....δεν έχει κοιμηθεί ακόμα......τον ακούω που ρίχνει μπινελίκια.....εκτός από εμένα που τον ξύπνησα, δεν τον αφήνει κι ο γείτονας, γκρεμίζουν τοίχους δίπλα και δε λένε να καταλάβουν πως μεσημέριασε....!!!.....Ο δικός μου είναι ξύπνιος από τις 1 χθες βράδυ....
και σας ειπα σταματηστε γιατι ολο μου το παρασερνετε το κοριτσι!!!ποσο σκληρη να ειναι πια???θα λυγισει καποια στιγμη!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Εγω παλι απο συνηθεια και κεκτημενη ταχυτητα..πειμενω ποτε θα αδιαθετησω να κανω μια εξεταση να δω τι ηλικια εχουν τα ωαρια μου και αν εχω καλε ςπιθανοτητες γι αεξωσωματικη.....και λεει ο Θοδωρης καλα ρε μωρο μου κανα συμπτωμα???και λεω οχι καλε αργει ακομα η περιοδος!!!:D:D:tongue:

τωρα εγω μπερδευτηκα τελικα ποτε δεν την περιμενεις???:confused::confused::confused:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ναι εμεις φταιμε!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλα πρωτα πας για μπανιο τωρα πας για φαγητο αν και δεν μας λες τι θα φας ακριβως αλλα σε συγχωρω!!!

Μην αργησεις γιατι καποια στιγμη θα φαμε κι εμεις ετσι ενημερωτικα στο λεω!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Μπιφτεκακι μου δεν ξερω αν το εχεις ακουσει αλλα οι γιατροι υποστηριζουν οτι οι φημες με τον πονοκεφαλο ειναι ψευδεις!!!!ισα ισα λενε οτι αν εχεις πονοκεφαλο ενα καλο .......... ειναι οτι καλυτερο για να περασει.Εγω εντελω εκπαιδευτικα το θιγω το θεμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΔΕΝ θελει ρεεεεεε!!τελος σεξ!!θα το κανουμε αλλιως εμεις τον διαδοχο....αντε πια..λυσσαρες!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:και δεν περναει ρε συ....χειροτερα γινεται!

2011.png

Κουκλαρες, θα επιστρεψω...πρεπει να παω να πλυνω το δευτερο μπαλκονι...θα ξαναμπω..

γεια σου Βενους και εμεις θα την κανουμε οπου να ναι!!!!καλο μεσημερι!!!:P

Όχι πες μου.......με βλέπεις να είμαι έτοιμη για ένα καλό.........???????:twisted::twisted::twisted::rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

ΔΕΝ θελει ρεεεεεε!!τελος σεξ!!θα το κανουμε αλλιως εμεις τον διαδοχο....αντε πια..λυσσαρες!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:και δεν περναει ρε συ....χειροτερα γινεται!

σε εμενα παντως επιανε!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool:

τωρα εγω μπερδευτηκα τελικα ποτε δεν την περιμενεις???:confused::confused::confused:

βρε..βρηκαμε ωορρηξια με υπερηχο ΑΚΡΙΒΩΣ....και περιμενω στις 6 μαρτιου!:rolleyes::rolleyes:αλλα εχω βγαλει σπυρακια οποτε μαλλον θα ερθει.αν εισαι εγκυος λεει δεν εχεις!εισης η Αθηνα ειπε οτι βγαζεις και κατι αηδιαστικα υγρα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...