Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω κλεισει ραντεβου, μεσα φλεβαρη εκλεισα και το πρωτο διαθεσιμο ηταν 1η Απριλη...σκεφτομαι να παω ομως νωριτερα μηπως μπορεσω και χωθω νωριτερα (στο ιπποκρατειο με εστειλε για επαναληπτικο του αντιπικτηκου λυκου) .Αιματολογος θα με παρακολουθησει και μενα στο Αλεξανδρα (μαλλον την ιδια θα εχουμε).

Και γω φρικαρω μπιμπιτσα, και καθυστερησα ...ειναι οντως ψυχοφθορο και το ειχα αφησει για λιγο καρο...τωρα ομως το ξαναπηρα ζεστα το θεμα ( γυναικλολογος αρνειται να ξεκινησω προσπαθειες αν δεν εχω ολες τις εξετασεις :cry:).

Στη Ματσούκα θα πας?

Σ' αυτή πήγε και η georgia.g και της είπε όλα καλά.

Επίσης σ' αυτή πήγε και η livinath, η οποία βρέθηκε ομοζυγώτης σε MTHFR και ο γυναικολόγος της ήθελε να της κάνει ηπαρίνες, όμως η Ματσούκα της είπε όχι, γιατί είχε κι αυτή αιμορραγικούς δείκτες. Τελικά πήγε και στο Ιπποκράτειο, είπανε όχι ηπαρίνες και τώρα έχει στην αγκαλιά της την μπέμπα της που είναι σχεδόν 5 μηνών.

Κορίτσια, φεύγω, γιατί πρέπει να πάω στη μαμά μου για φαγητό!

Ο καλός μου κοιμήθηκε χθες στις 2.00 (είχαμε βγει) και το πρωί ξύπνησε στις 5.00, για να πάει για δουλειά. Ήρθε στις 12.00 και τώρα κοιμάται για 2 ωρίτσες. Οπότε πρέπει να φάω και να του φέρω φαγητάκι να φάει κι αυτός.

Και μετά να λουστώ και να ισιώσω τη λιονταρίσια χαίτη μου!

Φιλάκια και καλή όρεξη!

Καλο μεσημερι ΜΠιμπιτσα και καλη ορεξη ελπιζω να σε πετυχω μεχρι την τριτη!!!

φιλακια!!!

Μην της βάζεις ιδέες....θα αρχίσει να μυρίζεται πάλι.....:mrgreen::mrgreen:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Χαχαχα!!!Καλα να παθετε που μεγαλωνετε!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΕΙΜΑΙ ΝΙΝΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αντε μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη κι εμεις πιπινια ειμαστε τι νομιζεις????

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΔΙΑ ΑΘΗΝΑΣ...μου ακουγεται φλεγον...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:cool::cool::cool::cool::cool:τι εχω γιατρε μου για πες μου!!!

γιατι πονανε τα ποζαρακια μου??:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, φεύγω, γιατί πρέπει να πάω στη μαμά μου για φαγητό!

Ο καλός μου κοιμήθηκε χθες στις 2.00 (είχαμε βγει) και το πρωί ξύπνησε στις 5.00, για να πάει για δουλειά. Ήρθε στις 12.00 και τώρα κοιμάται για 2 ωρίτσες. Οπότε πρέπει να φάω και να του φέρω φαγητάκι να φάει κι αυτός.

Και μετά να λουστώ και να ισιώσω τη λιονταρίσια χαίτη μου!

Φιλάκια και καλή όρεξη!

καλο μεσημερι Μπιμπιτσα και να μπενεις οσο πιο συχνα μπορεις!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ΖΟΥΖΟΥ τι μυριζεις ρε συ??????χααχαχαχαχαχαχαχαχ!!!απλα μαθηματικα....ωορρηξια+14 αντε 15 περιοδος...αν ΟΧΙ περιοδος μπεμπε!!!!!

Τι μυριζει???το βρακιιιιιι της!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΠΕΜΠΕ εγω αυτο κραταω!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Οκ ολα καθαρα (ειπατε ειπατε,πηγα να τσεκαρω!!!!ειμαι ψυχραιμη ως γνωστον αλλα με παρασυρατε!!!):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εσυ ψυχραιμηηηηηηηηηηη εεεεεε ας γελασωωωωωωωω!!!!:-D:-D:-D:-D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Οκ ολα καθαρα (ειπατε ειπατε,πηγα να τσεκαρω!!!!ειμαι ψυχραιμη ως γνωστον αλλα με παρασυρατε!!!):rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Όσο γι'αυτόοοο.......:tongue:

Ορίστε....μ'αυτά και μ'αυτά μ'επιασε πονοκέφαλος.....:mad:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

βρε κακο που την βρηκε......:tongue::tongue:εγω ρε φιλε ειμαι αναισθητη!!!

2011.png

δεν θελω τετοια.....εχεις καφε αυριο!!!:D:D

παλι καφε????????????:mad::mad::mad:

Όσο γι'αυτόοοο.......:tongue:

Ορίστε....μ'αυτά και μ'αυτά μ'επιασε πονοκέφαλος.....:mad:

Ο αντρας σου φταιει η εμεις????:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

και σας ειπα σταματηστε γιατι ολο μου το παρασερνετε το κοριτσι!!!ποσο σκληρη να ειναι πια???θα λυγισει καποια στιγμη!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...