Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ποια ειστε κυρια μου,δε σας ξερω!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΕΓΩ ΔΕ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΕΝΤΑΤΣΕΙ?????:lol::lol::lol:

Εξαλλου ακομα δεν τα εκλεισα!!!Κατευθειαν να μου τα βγαλετε ολα στη φορα!!!!Ειπα θα περνουσε απαρατηρητο αλλα γλιτωνει κανεις απο εσας????:tongue::tongue::tongue:

Και θα το επαναλαβω,δε μυριζει τιποτα ακομα,ειναι καθαρο....σε καμια ωρα θα σας πω!!!!!:twisted::twisted::twisted:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: εεεεε για στασου ρε κοπελια δεν γινεται ολες να μεγαλωνουμε και εσυ να μας το παιζεις νινι ακομη!!!!

καλα οταν θα τα μυρισεις θα μας βγαλεις ανακοινωθεν το ξερουμε αυτο!!!:tongue::tongue::tongue:

και ΝΑΜΑΙ!!!καλημερααααααααααααααααααα!!!

Εμμακιιιιιιι μουουουουουουουυουουου καλημερααααα!!!!!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ΝΑΜΑΙ!!!καλημερααααααααααααααααααα!!!

αντε βρε Εμμα λεμε που εισαι εσυ???εδω διαδραματιζονται συγκλονιστηκα γεγονοντα!!!!

Η Αθηνα ειχε λεει ολο το βραδυ τα ποδια της ανοιχτα και σηεμρα απο τον πονο δεν μπορει να παει ουτε τουαλετα:confused:

Η Ζουζου πηγαινει καθε τοσο λεει στην τουαλετα και μυριζεται:confused:

Το Μπιφτεκι λεει βρηκε ενα καινουριο κολπο με κατσαρολα:confused:

Το Βρακακι της λεει οτι ειναι καλυτερα να εχει μια πετσετα για τον ιδρωτα:confused:

και η Βενους εκλεισε (πονηρο) ραντεβου με εναν αιματολογο:confused:

και ερωταω εγω...σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας οεο???:confused::confused::confused:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλώς την Έμμα!

Την επόμενη φορά που θα βγούμε θα είσαι κι εσύ, δεν χωράει αντίρρηση!

Πρέπει επιτέλους να γνωριστούμε!

ΠΡΕΠΕΙ!!!διοτι βλεπω ειμεθα συνομιληκες και τα μικρα σηκωσαν κεφαλι εδω...:tongue::tongue::tongue:

2011.png

Πότε θα πας στο Ιπποκράτειο?

Θέλει ραντεβού?

Εμένα με παρέπεμψε η αιματολόγος του Αλεξάνδρα στο Ιπποκράτειο, για να διερευνήσω τους παράγοντες αιμορροφιλίας.

Αλλά από το Σεπτέμβρη που μου το είπε δεν έχω πάει ακόμη.

Και πως βαριέμαι!

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: βαριεσαιιιιιιιιιιιιιιιι????????μη με νευριαζεις Μπιμπιτσα μου και δεν κανει παρε τα ποδαρακια σου και σηκωσε και το κολαρακι σου και πηγαινε να κανεις τις εξετασεις!!!!!!

ακους εκει βαριεμαι!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κορίτσια, φεύγω, γιατί πρέπει να πάω στη μαμά μου για φαγητό!

Ο καλός μου κοιμήθηκε χθες στις 2.00 (είχαμε βγει) και το πρωί ξύπνησε στις 5.00, για να πάει για δουλειά. Ήρθε στις 12.00 και τώρα κοιμάται για 2 ωρίτσες. Οπότε πρέπει να φάω και να του φέρω φαγητάκι να φάει κι αυτός.

Και μετά να λουστώ και να ισιώσω τη λιονταρίσια χαίτη μου!

Φιλάκια και καλή όρεξη!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: εεεεε για στασου ρε κοπελια δεν γινεται ολες να μεγαλωνουμε και εσυ να μας το παιζεις νινι ακομη!!!!

καλα οταν θα τα μυρισεις θα μας βγαλεις ανακοινωθεν το ξερουμε αυτο!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμμακιιιιιιι μουουουουουουουυουουου καλημερααααα!!!!!:mrgreen:

Χαχαχα!!!Καλα να παθετε που μεγαλωνετε!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΕΙΜΑΙ ΝΙΝΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Πότε θα πας στο Ιπποκράτειο?

Θέλει ραντεβού?

Εμένα με παρέπεμψε η αιματολόγος του Αλεξάνδρα στο Ιπποκράτειο, για να διερευνήσω τους παράγοντες αιμορροφιλίας.

Αλλά από το Σεπτέμβρη που μου το είπε δεν έχω πάει ακόμη.

Και πως βαριέμαι!

εχω κλεισει ραντεβου, μεσα φλεβαρη εκλεισα και το πρωτο διαθεσιμο ηταν 1η Απριλη...σκεφτομαι να παω ομως νωριτερα μηπως μπορεσω και χωθω νωριτερα (στο ιπποκρατειο με εστειλε για επαναληπτικο του αντιπικτηκου λυκου) .Αιματολογος θα με παρακολουθησει και μενα στο Αλεξανδρα (μαλλον την ιδια θα εχουμε).

Και γω φρικαρω μπιμπιτσα, και καθυστερησα ...ειναι οντως ψυχοφθορο και το ειχα αφησει για λιγο καρο...τωρα ομως το ξαναπηρα ζεστα το θεμα ( γυναικλολογος αρνειται να ξεκινησω προσπαθειες αν δεν εχω ολες τις εξετασεις :cry:).

ΠΡΕΠΕΙ!!!διοτι βλεπω ειμεθα συνομιληκες και τα μικρα σηκωσαν κεφαλι εδω...:tongue::tongue::tongue:

Ναι, ναι, άντε γιατι πρέπει να αποδείξουμε ότι ο νέος είναι ωραίος, όμως ο παλιός είναι αλλιώς!

:D:D:D:D:D:D:D

αντε βρε Εμμα λεμε που εισαι εσυ???εδω διαδραματιζονται συγκλονιστηκα γεγονοντα!!!!

Η Αθηνα ειχε λεει ολο το βραδυ τα ποδια της ανοιχτα και σηεμρα απο τον πονο δεν μπορει να παει ουτε τουαλετα:confused:

Το Βρακακι της λεει οτι ειναι καλυτερα να εχει μια πετσετα για τον ιδρωτα:confused:

και ερωταω εγω...σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας οεο???:confused::confused::confused:

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΔΙΑ ΑΘΗΝΑΣ...μου ακουγεται φλεγον...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

2011.png

Κορίτσια, φεύγω, γιατί πρέπει να πάω στη μαμά μου για φαγητό!

Ο καλός μου κοιμήθηκε χθες στις 2.00 (είχαμε βγει) και το πρωί ξύπνησε στις 5.00, για να πάει για δουλειά. Ήρθε στις 12.00 και τώρα κοιμάται για 2 ωρίτσες. Οπότε πρέπει να φάω και να του φέρω φαγητάκι να φάει κι αυτός.

Και μετά να λουστώ και να ισιώσω τη λιονταρίσια χαίτη μου!

Φιλάκια και καλή όρεξη!

Bye bye!!!....Καλή όρεξηηηη!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: εμεις μικραααα????

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

λεγε μαρη ζουζου!!ειχαμε τιποτε????

αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μυριζεται ολη την ωρα σαν τα κουταβια τι εχεις να πεις?????:-D:-D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...