Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ουουου, έχουμε συμπεθεριάσει εδώ και καιρό. Εγώ θα κάνω γιο κι η Νάντιμορ θα κάνει κόρη. Το θέμα είναι μην την πατήσουμε όπως πάθανε η Μάρα με την Ελίνα!:D:D:D

Θα σε ενημερώσουμε ζουζούνι μου, έτσι θα σε αφήσουμε? Το κινητό να έχεις μόνο ανοιχτό να σε στείλουμε μηνυματάκια για ευχούλες.

Εγώ δεν παίρνω τηλ. τις λεχώνες, μόνο μηνύματα στέλνω, γιατί οι δόλιες τι να προλάβουνε να πρωτοκάνουνε? Να υποδεχτούν επισκέπτες, να θηλάσουν και να ξεσκατίσουν το μωρό, να κοιμηθούν, να αγχωθούν? Έτσι στέλνω τις ευχές μου διακριτικά και ωραία να μην ενοχλώ!

Ναι ναι, η αλήθεια είναι πως η Μπιπίτσα είναι διακριτική....:rolleyes:

Σε ποιον τα πουλας αυτά συμπεθέρα??.....να μη θυμηθώ τι λέγαμε προχθές στο τηλέφωνο....:-D......έχει ξεφύγει η συμπεθερα μου σας λέω.....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς τη Ζουζού μας! Πώς είσαι σήμερα ζουζουνίτσα?

Venus75, κι εγώ είμαι ομοζυγώτης στο MTHFR και σε κάτι άλλα, όμως πήγα σε δύο αιματολόγους και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται ηπαρίνη.

Αν έχεις μόνο αυτό, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πού τις έκανες τις εξετάσεις θρομβοφιλίας?

Τι άλλα αποτελέσματα έχεις? Αποκλείεται να σε εξετάσανε μόνο για MTHFR, σίγουρα έκανες και V-leiden, αντιπηκτικό λύκου, προθρομβίνη, πρωτεΐνη και κάτι άλλες. Τα άλλα αποτελέσματα είναι καλά?

Βπιτσα μου ολες αυτες τις εξετασεις τις εκανα και εγω και αλλες πολλες και δεν μου βρηκαν θρομβοφιλια παρολαυτα ειναι η πρωτη εγγυμοσυνη που μου δινουν ηπαρινη και μεχρι στιγμης παει πολυ καλα!!!!

ψαξτω λιγο αυτο!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλώς τη Ζουζού μας! Πώς είσαι σήμερα ζουζουνίτσα?

Venus75, κι εγώ είμαι ομοζυγώτης στο MTHFR και σε κάτι άλλα, όμως πήγα σε δύο αιματολόγους και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται ηπαρίνη.

Αν έχεις μόνο αυτό, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πού τις έκανες τις εξετάσεις θρομβοφιλίας?

Τι άλλα αποτελέσματα έχεις? Αποκλείεται να σε εξετάσανε μόνο για MTHFR, σίγουρα έκανες και V-leiden, αντιπηκτικό λύκου, προθρομβίνη, πρωτεΐνη και κάτι άλλες. Τα άλλα αποτελέσματα είναι καλά?

Την v-leiden δεν τις εκανα ακομη (παραγοντες F δηλ. δεν τις εκανα ακομη).Την Μthfr την εκανα στον ευαγγελισμο. Προθρομβινες ,χρονους , ινοδωγονα (τα εχω κανειο σε ελενα και λητω) ,αντιπικτηκα (σε μικροβιολογικο και θα τα ξανακανω στο ιπποκρατειο)...περιμενω τωρα τις πρωτεϊνες (ευαγγελισμο) συν καμια δεκαρια ακομη(ικα)...θεωρω τους παραγοντες f θα με βαλει οαιματολογος να τις κανω (αν και μου τις ειχε γραψει ο γιατρος εγω δεν προλαβαινα,λογικα δεν τις γλυτωνω τωρα).

αντε το πολυ πολυ να μυρισε και κανενα υγρο πριν ερθει:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ναι, μη χάσεις εσύ!!!.....σουπιάαα!!!

Κόλλησα τον Σύζυγο, μην κολλήσω κι εσένα, δεν θα το αντέξω!!

εεεεεεε αφου ειχες βεντουζαρει επανω του ειναι δυνατον να γλιτωσει ο ανθρωπος?:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ναι, μη χάσεις εσύ!!!.....σουπιάαα!!!

Κόλλησα τον Σύζυγο, μην κολλήσω κι εσένα, δεν θα το αντέξω!!

αααααχ ευτυχως ειναι η μονη που δεν μου αρεσει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

ααααα απο εμενα ελευθερα παντως τα γλυκα ουτε να τα φτυσω αλλα μην μιλησετε για τουρσια χταποδια ψαρια....αααααααααααχ σταματαω!!!:(:(:(
Μπλιάαααξξξξξξξ!!!!!!ψάρια???
Μπαααααααααααααααααα μηπως εκανες και τιποτις αλλο και αργησες τοσο????:rolleyes:

Οχιιιι να μην κανεις νευρικο μωρο αλλα να δω ποσο θα κρατηθεις ειμαι πολυ περιεργη!!!

Κι εγώ είμαι περίεργη.....:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μαρή ζουζούνα, τώρα παρατήρησα ότι το ψευδώνυμό σου είναι zouzou29. Ακόμη στα 29 έχεις μείνει εσύ? Ένας χρόνος πέρασε από πέρσι που σε γνωρίσαμε, δεν έχεις πάει ακόμη στα 30?

Εγώ γιατί πήγα από τα 37 στα 38?

Και τα έκλεισα τα 38 (παρεμπιπτόντως ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές σας στα γενέθλιά μου) και πάω στα 39.

Ελπίζω μέχρι του χρόνου που θα κλείσω τα 39 να καταφέρω να έχω μωρό, γιατί μετά τα 40 σταματάω τις προσπάθειες.

Δεν θα γίνω εγώ Σάρα!:D:D:D

Ποια ειστε κυρια μου,δε σας ξερω!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΕΓΩ ΔΕ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΕΝΤΑΤΣΕΙ?????:lol::lol::lol:

Εξαλλου ακομα δεν τα εκλεισα!!!Κατευθειαν να μου τα βγαλετε ολα στη φορα!!!!Ειπα θα περνουσε απαρατηρητο αλλα γλιτωνει κανεις απο εσας????:tongue::tongue::tongue:

Και θα το επαναλαβω,δε μυριζει τιποτα ακομα,ειναι καθαρο....σε καμια ωρα θα σας πω!!!!!:twisted::twisted::twisted:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Σε ποιον τα πουλας αυτά συμπεθέρα??.....να μη θυμηθώ τι λέγαμε προχθές στο τηλέφωνο....:-D......έχει ξεφύγει η συμπεθερα μου σας λέω.....

ηηηηηηηηηηηη τι ντροπηηηηηηηη!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ενω εσυ εεεε.......δεν εχεις ξεφυγει καθολου τρελογκα!!!!!!

Άλλο διακριτική, κι άλλο αθυρόστομη, έχει διαφορά!:D:D:D:D:D:D

Βπιτσα μου ολες αυτες τις εξετασεις τις εκανα και εγω και αλλες πολλες και δεν μου βρηκαν θρομβοφιλια παρολαυτα ειναι η πρωτη εγγυμοσυνη που μου δινουν ηπαρινη και μεχρι στιγμης παει πολυ καλα!!!!

ψαξτω λιγο αυτο!!!

Κρισάκι μου, δεν ξέρω, κι εγώ το σκέφτομαι και θέλω να το ψάξω κι άλλο.

Όμως εκτός από κάποιους δείκτες θρομβοφιλίας, έχω αυξημένους δείκτες αιμορροφιλίας και μπορεί η ηπαρίνη να μου προκαλέσει αιμορραγίες.

Έτσι πρέπει να κοιτάξω πρώτα τους δείκτες αιμορροφιλίας και μετά την θρομβοφιλία. Άσε έχω μπλέξει.

Και το κακό είναι ότι αρνούμαι να πάω και σε γιατρούς πάλι.

Δεν αντέχω.

Διαφημίσεις

Θα το δώσω μαρή το σπίτι, τι με πέρασες, για καμιά τσιφούτω?

Θα το δώσω στα παιδιά και εγώ θα έρθω να μείνω στο δικό σου να περνάμε ζάχαρη!:D:D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι ,ναι, θα παίζουμε μπιρίμπα και θα βγαίνουμε μπαρότσαρκες για να χαζέψουμε κανένα τεκνό γιατί οι δικοί μας θα έχουν κάνει κάτι μπάκες......:mrgreen:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μπλιάαααξξξξξξξ!!!!!!ψάρια???

Κι εγώ είμαι περίεργη.....:rolleyes:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ψαξτω λιγο αυτο!!!

Συμφωνω με τη συμπεθερα ακομη και για προληψη σου δινουν τις ηπαρινες!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Την v-leiden δεν τις εκανα ακομη (παραγοντες F δηλ. δεν τις εκανα ακομη).Την Μthfr την εκανα στον ευαγγελισμο. Προθρομβινες ,χρονους , ινοδωγονα (τα εχω κανειο σε ελενα και λητω) ,αντιπικτηκα (σε μικροβιολογικο και θα τα ξανακανω στο ιπποκρατειο)...περιμενω τωρα τις πρωτεϊνες (ευαγγελισμο) συν καμια δεκαρια ακομη(ικα)...θεωρω τους παραγοντες f θα με βαλει οαιματολογος να τις κανω (αν και μου τις ειχε γραψει ο γιατρος εγω δεν προλαβαινα,λογικα δεν τις γλυτωνω τωρα).

Πότε θα πας στο Ιπποκράτειο?

Θέλει ραντεβού?

Εμένα με παρέπεμψε η αιματολόγος του Αλεξάνδρα στο Ιπποκράτειο, για να διερευνήσω τους παράγοντες αιμορροφιλίας.

Αλλά από το Σεπτέμβρη που μου το είπε δεν έχω πάει ακόμη.

Και πως βαριέμαι!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι ,ναι, θα παίζουμε μπιρίμπα και θα βγαίνουμε μπαρότσαρκες για να χαζέψουμε κανένα τεκνό γιατί οι δικοί μας θα έχουν κάνει κάτι μπάκες......:mrgreen:

Έτσι, έτσι θα κάνουμε, γιατί εμείς θα είμαστε ακόμη ωραίες και λυγερόκορμες!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...