Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Μπορεί να είναι από τα κλομιφαίν! Μπορεί όμως να παίζει και τίποτε άλλο!

Ή μωρό θα είναι ή κάλος στον εγκέφαλο που κατέβηκε στην κοιλιά!:D:D:D

Σα δε ντρέπεσαι να με κολάζεις, αφού ξέρεις ότι πεθαίνω για γλυκά!

Κι εκτός από μένα που είμαι γνωστή φαγάνα, έχουμε και γκαστρωμένες!

τς τς τς, κανένας σεβασμός δεν υπάρχει!

Για τις γκαστρωμένες έχεις δίκιο......για σένα όμως, όχι δεν ντρέπομαι...!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως τη Μπιμπιτσα μας!!!!!!!!!:-D

Ναι μονο τρεις!!!!!!!:-D:-D:-D αντε να τον δουμεεεεε!!!

Φανταζομαι οτι καποια στιγμη θα ξεπρηστει!!!!

οπααααααααααααααααα καλεεεε ποτε συμπεθεριασατε και δεν το θυμαμαι????:-D

Αντεεεεε ολες σιγα σιγα να μαθουμε τα ευχαριστα και εννοειται αμα γινει κατι οσο θα ειμαι μεσα να με ενημερωσετε μη με ξεχασετε εντατσει???:confused::mrgreen:

Ουουου, έχουμε συμπεθεριάσει εδώ και καιρό. Εγώ θα κάνω γιο κι η Νάντιμορ θα κάνει κόρη. Το θέμα είναι μην την πατήσουμε όπως πάθανε η Μάρα με την Ελίνα!:D:D:D

Θα σε ενημερώσουμε ζουζούνι μου, έτσι θα σε αφήσουμε? Το κινητό να έχεις μόνο ανοιχτό να σε στείλουμε μηνυματάκια για ευχούλες.

Εγώ δεν παίρνω τηλ. τις λεχώνες, μόνο μηνύματα στέλνω, γιατί οι δόλιες τι να προλάβουνε να πρωτοκάνουνε? Να υποδεχτούν επισκέπτες, να θηλάσουν και να ξεσκατίσουν το μωρό, να κοιμηθούν, να αγχωθούν? Έτσι στέλνω τις ευχές μου διακριτικά και ωραία να μην ενοχλώ!

Σα δε ντρέπεσαι να με κολάζεις, αφού ξέρεις ότι πεθαίνω για γλυκά!

Κι εκτός από μένα που είμαι γνωστή φαγάνα, έχουμε και γκαστρωμένες!

τς τς τς, κανένας σεβασμός δεν υπάρχει!

ααααα απο εμενα ελευθερα παντως τα γλυκα ουτε να τα φτυσω αλλα μην μιλησετε για τουρσια χταποδια ψαρια....αααααααααααχ σταματαω!!!:(:(:(

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ηηηηηρθαααα!!!!!:D:D:D

Μπαααααααααααααααααα μηπως εκανες και τιποτις αλλο και αργησες τοσο????:rolleyes:

Θα τον αφήσω μέχρι να ηρεμήσει.....Δεν θα κάνω νευρικό μωρό εγώ!!!:rolleyes:

Οχιιιι να μην κανεις νευρικο μωρο αλλα να δω ποσο θα κρατηθεις ειμαι πολυ περιεργη!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Συμβόλαιο δεν έκανα αλλά ακόμη δεν ξεκίνησα. Το τεστ ωορρηξίας χθες ήταν αρνητικό, αν γίνει θετικό σήμερα, θα ξεκινήσω αλλιώς από αύριο.

Άρα, τελευταία θα μείνει η Venus75, γιατί ξεκινάει από Μάιο!:D:D:D

Αντε παρτε σειρα,γιατι εγω πρεπει να κλεισω την πορτα...:P

Διαφημίσεις

οπααααααααααααααααα καλεεεε ποτε συμπεθεριασατε και δεν το θυμαμαι????:-D

Αντεεεεε ολες σιγα σιγα να μαθουμε τα ευχαριστα και εννοειται αμα γινει κατι οσο θα ειμαι μεσα να με ενημερωσετε μη με ξεχασετε εντατσει???:confused::mrgreen:

Αμέ τι νόμισες???.....όλες θα έχετε τις συμπεθέρες σας κι εμείς όχι??.....Ναι, θα συμπεθεριάσουμε με το Μπιπιτσάκι, μένουμε και κοντά, οπότε αν η κόρη μου πάρει τον γιό της και τους δώσει η Μπιπίτσα το σπίτι της να μένουν τα παιδια, θα έχω την κόρη μου κοντά μου!:rolleyes::rolleyes:.......τι ευτυχία!!!:P:p

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλώς τη Ζουζού μας! Πώς είσαι σήμερα ζουζουνίτσα?

Venus75, κι εγώ είμαι ομοζυγώτης στο MTHFR και σε κάτι άλλα, όμως πήγα σε δύο αιματολόγους και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται ηπαρίνη.

Αν έχεις μόνο αυτό, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πού τις έκανες τις εξετάσεις θρομβοφιλίας?

Τι άλλα αποτελέσματα έχεις? Αποκλείεται να σε εξετάσανε μόνο για MTHFR, σίγουρα έκανες και V-leiden, αντιπηκτικό λύκου, προθρομβίνη, πρωτεΐνη και κάτι άλλες. Τα άλλα αποτελέσματα είναι καλά?

Μπιπιτσα μου βρηκανε θρομβοφιλια (μαλλον -θετικη ομοζυγωτης στην MTHFR)...θα δω αιματολογο τωρα αρα θα με βαλει θεωρω να κανω εξετασεις για να δω σε πιον παραγοντα ειμαι κτλ.

αντε κοριτσι μου τωρα που ξερεις τι ειναι και που αντιμετοπιζεται ολα θα μπουν σε μια σειρα και γρηγορα θα κανεις και το μωρακι σου!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Αμέ τι νόμισες???.....όλες θα έχετε τις συμπεθέρες σας κι εμείς όχι??.....Ναι, θα συμπεθεριάσουμε με το Μπιπιτσάκι, μένουμε και κοντά, οπότε αν η κόρη μου πάρει τον γιό της και τους δώσει η Μπιπίτσα το σπίτι της να μένουν τα παιδια, θα έχω την κόρη μου κοντά μου!:rolleyes::rolleyes:.......τι ευτυχία!!!:P:p

Θα το δώσω μαρή το σπίτι, τι με πέρασες, για καμιά τσιφούτω?

Θα το δώσω στα παιδιά και εγώ θα έρθω να μείνω στο δικό σου να περνάμε ζάχαρη!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Ουουου, έχουμε συμπεθεριάσει εδώ και καιρό. Εγώ θα κάνω γιο κι η Νάντιμορ θα κάνει κόρη. Το θέμα είναι μην την πατήσουμε όπως πάθανε η Μάρα με την Ελίνα!:D:D:D

Θα σε ενημερώσουμε ζουζούνι μου, έτσι θα σε αφήσουμε? Το κινητό να έχεις μόνο ανοιχτό να σε στείλουμε μηνυματάκια για ευχούλες.

Εγώ δεν παίρνω τηλ. τις λεχώνες, μόνο μηνύματα στέλνω, γιατί οι δόλιες τι να προλάβουνε να πρωτοκάνουνε? Να υποδεχτούν επισκέπτες, να θηλάσουν και να ξεσκατίσουν το μωρό, να κοιμηθούν, να αγχωθούν? Έτσι στέλνω τις ευχές μου διακριτικά και ωραία να μην ενοχλώ!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D Λες να παθετε και εσεις τα ιδια?????ωωωωωωωωωωωωχχχχ λες να το παθω κι εγω με τη συμπεθερα μου???:shock::shock::shock::shock::shock:

ανοιχτω θα το εχω σιγα να μη το κλεισω και μετα να χασω τα συνταρακτικα νεα που θα εχουμε γιατι θα εχουμε ειμαι σιγουρη γι αυτο!!!!

Μπιπιτσα μου βρηκανε θρομβοφιλια (μαλλον -θετικη ομοζυγωτης στην MTHFR)...θα δω αιματολογο τωρα αρα θα με βαλει θεωρω να κανω εξετασεις για να δω σε πιον παραγοντα ειμαι κτλ.

Αμαν βρε κοριτσακι μου κι εσυ θρομβοφιλια????ευτυχως πουτο βρηκες οποτε μολις μεινεις με το καλο ακομη και με την υποψια θα ξεκινησεις ενεσουλες!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:θα συμφωνησω με την προλαλισασα!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ναι, μη χάσεις εσύ!!!.....σουπιάαα!!!
Δεν είμαι καλά, τρέχει η μύτη μου από χθες και πονάει ο λαιμός μου από σήμερα. Μπας και με κόλλησες τίποτε από το τηλέφωνο?

Κόλλησα τον Σύζυγο, μην κολλήσω κι εσένα, δεν θα το αντέξω!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μπαααααααααααααααααα μηπως εκανες και τιποτις αλλο και αργησες τοσο????:rolleyes:

Οχιιιι να μην κανεις νευρικο μωρο αλλα να δω ποσο θα κρατηθεις ειμαι πολυ περιεργη!!!

αντε το πολυ πολυ να μυρισε και κανενα υγρο πριν ερθει:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι αλλο θα μπορουσα να κανω??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τωρα δεν εχω να μυρισω τιποτα,ολα ειναι καθαρα προς το παρον!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D μουρληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!σταματα μαρηηηηηηηηηη να μυριζεσαι σαν τα σκυλακια!!!!

Καλώς τη Ζουζού μας! Πώς είσαι σήμερα ζουζουνίτσα?

Venus75, κι εγώ είμαι ομοζυγώτης στο MTHFR και σε κάτι άλλα, όμως πήγα σε δύο αιματολόγους και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται ηπαρίνη.

Αν έχεις μόνο αυτό, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πού τις έκανες τις εξετάσεις θρομβοφιλίας?

Τι άλλα αποτελέσματα έχεις? Αποκλείεται να σε εξετάσανε μόνο για MTHFR, σίγουρα έκανες και V-leiden, αντιπηκτικό λύκου, προθρομβίνη, πρωτεΐνη και κάτι άλλες. Τα άλλα αποτελέσματα είναι καλά?

Οντως τις εκανες ολες αυτες???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τι αλλο θα μπορουσα να κανω??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τωρα δεν εχω να μυρισω τιποτα,ολα ειναι καθαρα προς το παρον!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαρή ζουζούνα, τώρα παρατήρησα ότι το ψευδώνυμό σου είναι zouzou29. Ακόμη στα 29 έχεις μείνει εσύ? Ένας χρόνος πέρασε από πέρσι που σε γνωρίσαμε, δεν έχεις πάει ακόμη στα 30?

Εγώ γιατί πήγα από τα 37 στα 38?

Και τα έκλεισα τα 38 (παρεμπιπτόντως ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές σας στα γενέθλιά μου) και πάω στα 39.

Ελπίζω μέχρι του χρόνου που θα κλείσω τα 39 να καταφέρω να έχω μωρό, γιατί μετά τα 40 σταματάω τις προσπάθειες.

Δεν θα γίνω εγώ Σάρα!:D:D:D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...