Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κρισάκι, τέλεια και τα δικά σου νέα!

Περιμένουμε αύριο και τα νέα της Ζουζούνας και μετά από λίγο καιρό της Νάντιμορ.

Μετά παίρνει σειρά η Venus75, η ΝΕΝΟΣ και τελευταία και καταϊδρωμένη έρχομαι εγώ!

Ξέχασα καμία?

Ναι, ξέχασα την Ερμινούλα μας τη γλυκιά, που δεν περιμένει περίοδο αυτή την εβδομάδα και θα έχει μια ωραιότατη χοριακούλα!

Εγώ έχω τσαντιστεί τώρα και θα σταματήσω να προσπαθώ γιατί το χειρότερό μου, είναι να υπάρχουν γκρίνιες και νεύρα στο σπίτι. Άμα και όταν με το καλό ηρεμήσει ο μικρός ,το ξανασυζητάμε......

Προς το παρόν, τρώω κάτι γλυκάκια που έφερε και είναι σαν μικρά μπακλαβαδάκια....μικρά όμως, στο μέγεθος του ευρώ :rolleyes:.....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω......πριν που έκανα μπάνιο,την ώρα που περνούσα το σφουγγάρι στην κοιλιά μου, ένιωσα να πονάει, όχι εσωτερικά όμως. Κι είναι πολύ πρησμένη. Φαντάζομαι λόγω των κλομιφαίν, αλλά θα ξεπρηστεί ποτέ ή έτσι θα πάει ο μήνας?

Μπορεί να είναι από τα κλομιφαίν! Μπορεί όμως να παίζει και τίποτε άλλο!

Ή μωρό θα είναι ή κάλος στον εγκέφαλο που κατέβηκε στην κοιλιά!:D:D:D

Περιμένουμε αύριο και τα νέα της Ζουζούνας και μετά από λίγο καιρό της Νάντιμορ.

Μετά παίρνει σειρά η Venus75, η ΝΕΝΟΣ και τελευταία και καταϊδρωμένη έρχομαι εγώ!

Ξέχασα καμία?

Ναι, ξέχασα την Ερμινούλα μας τη γλυκιά, που δεν περιμένει περίοδο αυτή την εβδομάδα και θα έχει μια ωραιότατη χοριακούλα!

Μπιπιτσα και εγω παω πισω πλεον απο Μάιο ...δεν τελειωσα με τις εξετασεις μου ακομη.

Η νενουκο που ειναι βρε παιδια???Εχω καιρο αν μαθω νεα της.

Ξέχασα καμία?

εσυ παρε και πετσετα να σκουπιζεσαι απο τον ιδρωτα!!!!!!!!

γιατι μαρη τελευταια που το ξερεις συμβολαιο εκανες???:roll::roll::roll:

εγω πιστευω οτι ολες μαζι θα μεινετε με νεο συντομο κυμα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Εγώ έχω τσαντιστεί τώρα και θα σταματήσω να προσπαθώ γιατί το χειρότερό μου, είναι να υπάρχουν γκρίνιες και νεύρα στο σπίτι. Άμα και όταν με το καλό ηρεμήσει ο μικρός ,το ξανασυζητάμε......

Προς το παρόν, τρώω κάτι γλυκάκια που έφερε και είναι σαν μικρά μπακλαβαδάκια....μικρά όμως, στο μέγεθος του ευρώ :rolleyes:.....

Σα δε ντρέπεσαι να με κολάζεις, αφού ξέρεις ότι πεθαίνω για γλυκά!

Κι εκτός από μένα που είμαι γνωστή φαγάνα, έχουμε και γκαστρωμένες!

τς τς τς, κανένας σεβασμός δεν υπάρχει!

γιατι μαρη ειχες φωτογραφηση με μαγιο αυτον τον μηνα????:?

Απο τα χαπια ειναι αλλα εσενα σε νοιαζει το πρηξιμο ή που ποναει???αμα ποναει να παρεις τον γιατρουλη ακους???

αυτό τον μήνα δεν έχω φωτογράφηση......:rolleyes:

Βασικά το πρήξιμο με ενοχλεί.....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κορίτσια, ήρθα κι εγώ!

Καλως τη Μπιμπιτσα μας!!!!!!!!!:-D

Αθηνούλι μου, τι κάνεις κοριτσάκι μου?

Διαβάζω που με αναζητάς και με σκέφτεσαι, είσαι πολύ γλυκιά!

Κι εγώ σε σκέφτομαι και διαβάζω τα νέα σου.

Άντε τρεις και σήμερα μείνανε μέχρι να γνωριστείτε με τον κούκλο σου!

Ναι μονο τρεις!!!!!!!:-D:-D:-D αντε να τον δουμεεεεε!!!

Να σας πω......πριν που έκανα μπάνιο,την ώρα που περνούσα το σφουγγάρι στην κοιλιά μου, ένιωσα να πονάει, όχι εσωτερικά όμως. Κι είναι πολύ πρησμένη. Φαντάζομαι λόγω των κλομιφαίν, αλλά θα ξεπρηστεί ποτέ ή έτσι θα πάει ο μήνας?

Φανταζομαι οτι καποια στιγμη θα ξεπρηστει!!!!

Καλώς τη συμπεθέρα μου...!!.....Έλα να με βάλεις στη θέση μου, τα χω πάρει λέμε!!

οπααααααααααααααααα καλεεεε ποτε συμπεθεριασατε και δεν το θυμαμαι????:-D

Ξέχασα καμία?

Αντεεεεε ολες σιγα σιγα να μαθουμε τα ευχαριστα και εννοειται αμα γινει κατι οσο θα ειμαι μεσα να με ενημερωσετε μη με ξεχασετε εντατσει???:confused::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:θα συμφωνησω με την προλαλισασα!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Εγώ τρελή???.......:confused:

Τι κάνεις συμπεθερούλα μου??....:P

Δεν είμαι καλά, τρέχει η μύτη μου από χθες και πονάει ο λαιμός μου από σήμερα. Μπας και με κόλλησες τίποτε από το τηλέφωνο?

Μπιπιτσα και εγω παω πισω πλεον απο Μάιο ...δεν τελειωσα με τις εξετασεις μου ακομη.

Η νενουκο που ειναι βρε παιδια???Εχω καιρο αν μαθω νεα της.

Τι εξετάσεις έκανες και τι άλλες εξετάσεις θα κάνεις?

εσυ παρε και πετσετα να σκουπιζεσαι απο τον ιδρωτα!!!!!!!!

γιατι μαρη τελευταια που το ξερεις συμβολαιο εκανες???:roll::roll::roll:

εγω πιστευω οτι ολες μαζι θα μεινετε με νεο συντομο κυμα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Συμβόλαιο δεν έκανα αλλά ακόμη δεν ξεκίνησα. Το τεστ ωορρηξίας χθες ήταν αρνητικό, αν γίνει θετικό σήμερα, θα ξεκινήσω αλλιώς από αύριο.

Άρα, τελευταία θα μείνει η Venus75, γιατί ξεκινάει από Μάιο!:D:D:D

Διαφημίσεις

Σα δε ντρέπεσαι να με κολάζεις, αφού ξέρεις ότι πεθαίνω για γλυκά!

Κι εκτός από μένα που είμαι γνωστή φαγάνα, έχουμε και γκαστρωμένες!

τς τς τς, κανένας σεβασμός δεν υπάρχει!

ααααχχχχχχχ πεστα Μπιμπιτσα μου με εχει κανει και ζηλευω τωρα η ατιμη!!!!:confused::tongue:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D λες να ειναι το δευτερο????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ο κάλος πιο λογικό μου φαίνεται.......:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μπιπιτσα μου βρηκανε θρομβοφιλια (μαλλον -θετικη ομοζυγωτης στην MTHFR)...θα δω αιματολογο τωρα αρα θα με βαλει θεωρω να κανω εξετασεις για να δω σε πιον παραγοντα ειμαι κτλ.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...