Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Βρε κοριτσια να σας πω κατι????

με πονανε τα ποδια μου πολυ σημερα στο σημειο γυρω απο το........ ξερετε που λες και ειχα ανοιχτα ολη νυχτα!!!!!αφου σηκωνομαι με δυσκολια να παω τουαλετα!!!:confused::confused:

Γιατι αραγε?????

ΜΗΠΩΣ Ο ΑΓΟΡΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ???? ΟΕΟΟΟΟ!!!

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ???

ΜΗΠΩΣΣΣΣΣΣ???? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζουζουνα διαβασα τα νεα σου...ολα πανε πολυ καλα.ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ ;)

ναι κοριτσακι μου δοξα το Θεο ετσι να συνεχισει το χιονανθρωπακι μου!!!!!

ολα καλα να πανε για ολες μας γιατι εκτος απο κουκλες ειμαστε και πολυ καλα παιδια!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αχ ναι ναι ναι!!!!

και μια που λεμε για τελος πως εισαι συμπεθερουλα μου????πλησιαζει.....!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μια χαρα ειμαστε θα παμε αυριο να μας πει τις τελευταιες λεπτομερειες!!!!!:-D:-D:-D:-D

Μιλάμε για πολλά νεύρα ο τύπος.......δεν μιλάω δεν μιλάω, μην τα πάρω....!!!

κανε χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ και ηρεμησε!!!!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Να σας πω......πριν που έκανα μπάνιο,την ώρα που περνούσα το σφουγγάρι στην κοιλιά μου, ένιωσα να πονάει, όχι εσωτερικά όμως. Κι είναι πολύ πρησμένη. Φαντάζομαι λόγω των κλομιφαίν, αλλά θα ξεπρηστεί ποτέ ή έτσι θα πάει ο μήνας?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

ναι κοριτσακι μου δοξα το Θεο ετσι να συνεχισει το χιονανθρωπακι μου!!!!!

ολα καλα να πανε για ολες μας γιατι εκτος απο κουκλες ειμαστε και πολυ καλα παιδια!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

Ειμαστε οι υπερτατες θεες του ερωτα και της ομορφιας :P...

Αθηνούλι μου, τι κάνεις κοριτσάκι μου?

Διαβάζω που με αναζητάς και με σκέφτεσαι, είσαι πολύ γλυκιά!

Κι εγώ σε σκέφτομαι και διαβάζω τα νέα σου.

Άντε τρεις και σήμερα μείνανε μέχρι να γνωριστείτε με τον κούκλο σου!

Κορίτσια, ήρθα κι εγώ!

Βρακακι μου:P:p:p:p

ουουουουου!!!!!!καιρο εχουμε να σε δουμε ρε φατσα!!! για πες μας τι εγινε με το στηθος???ολα καλα??:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Κρισάκι, τέλεια και τα δικά σου νέα!

Περιμένουμε αύριο και τα νέα της Ζουζούνας και μετά από λίγο καιρό της Νάντιμορ.

Μετά παίρνει σειρά η Venus75, η ΝΕΝΟΣ και τελευταία και καταϊδρωμένη έρχομαι εγώ!

Ξέχασα καμία?

Ναι, ξέχασα την Ερμινούλα μας τη γλυκιά, που δεν περιμένει περίοδο αυτή την εβδομάδα και θα έχει μια ωραιότατη χοριακούλα!

Καλώς τη συμπεθέρα μου...!!.....Έλα να με βάλεις στη θέση μου, τα χω πάρει λέμε!!

Σε ποια θέση να σε βάλω ρε τρελόγκα? Εγώ με τρελές δεν τα βάζω σκιάζομαι!

Τσουπρα μ' τι φκαίν'ς??? Ισι καλααα???

Καλά είμι μαρή, ισύ τι φκιάχν'ς?

Να σας πω......πριν που έκανα μπάνιο,την ώρα που περνούσα το σφουγγάρι στην κοιλιά μου, ένιωσα να πονάει, όχι εσωτερικά όμως. Κι είναι πολύ πρησμένη. Φαντάζομαι λόγω των κλομιφαίν, αλλά θα ξεπρηστεί ποτέ ή έτσι θα πάει ο μήνας?

γιατι μαρη ειχες φωτογραφηση με μαγιο αυτον τον μηνα????:?

Απο τα χαπια ειναι αλλα εσενα σε νοιαζει το πρηξιμο ή που ποναει???αμα ποναει να παρεις τον γιατρουλη ακους???

αληθεια??αυτο ειναι καλο συμπεθερουλα μου εαν εννοεις αυτο που καταλαβα σημαινει οτι ο μικρος εχει εδρεωθει!!!!!!!!!!:P:p:pμπραβο του!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλο ειναι αλλααα καλα θα κανει να κατσει εκει μεχρι να του δειξουμ εεμεις την εξοδο την τεταρτη!!!!

Ζουζουνα διαβασα τα νεα σου...ολα πανε πολυ καλα.ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ ;)

ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Λοιπον, μ'αυτήν την ψυχολογία που έχουμε, δεν νομίζω ότι είναι καλή περίοδος για προσπάθειες. Μάλλον πρέπει να του δώσω ρεπό 1-2 μήνες να ξελαμπικάρει....

ΕΣΥΥΥΥΥ θα τον αγησεις να ξελαμπικαρει 2 μηνες????να γελασω τωρα????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΜΗΠΩΣ Ο ΑΓΟΡΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ???? ΟΕΟΟΟΟ!!!

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ???

ΜΗΠΩΣΣΣΣΣΣ???? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ???

Μηπως????δεν τσερω παντως ο γιατρος μου ειπε οτι δεν εχει παρει θεση για να βγει απο την κεντρικη εξοδο αλλα εχει καλη θεση για την καισαρικη!!!

Θα δουμε αυριο και θα σας πω!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Βρακακι μου:P:p:p:p

ουουουουου!!!!!!καιρο εχουμε να σε δουμε ρε φατσα!!! για πες μας τι εγινε με το στηθος???ολα καλα??:roll:

Με το στήθος όλα καλά για την ώρα, πήρα μια λαχτάρα αλλά πέρασε κι αυτή!

Σε έξι μήνες θα ματαπάω στη γιατρέσσα να δω τι θα δει.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...