Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααααααα.......δεν είμαι καλά σήμερα......τα νεύρα μου....:twisted::twisted:

:confused::confused::confused:γιατι καλο μου???ποιος σε πειεραξε??? ή μηπως επειδη δεν σε πειραξε καποιος συγκεκριμενος ...λεωω εγω τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Δεν είναι στα καλά του ο δικός μου......τις τελευταίες μέρες πολλά νεύρα έχει......θα φάει καμιά κατσαρόλα στο κεφάλι....

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ λες να το κανει επιτηδες για να μην σου κατσει επειδη του εχεις αλλαξει λιγο τα φωτα???λεω εγω τωρα!!!!:mrgreen::mrgreen:

Οοοοοοοχιιιιιιιιι ακομη τον χρειαζεσαι ασε τις κατσαρολες κατω και τις χρησιμοποεις αργοτερα!!!;);)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:confused::confused::confused:γιατι καλο μου???ποιος σε πειεραξε??? ή μηπως επειδη δεν σε πειραξε καποιος συγκεκριμενος ...λεωω εγω τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D μαλλον κατι τετοιο αφου τελικα δεν τα εφαγε εχθες τα καρυδια που ελεγε!!!!:mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ααααααααααααααααααααααααα συμπεθερουλα μου καλημερα!!!!!!

τι κανεις????ολα μια χαρα με το νινι μας εεεεεεε????

και ολα θα πανε μια χαρα μεχρι τελος!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αχ ναι ναι ναι!!!!

και μια που λεμε για τελος πως εισαι συμπεθερουλα μου????πλησιαζει.....!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια να σας πω κατι????

με πονανε τα ποδια μου πολυ σημερα στο σημειο γυρω απο το........ ξερετε που λες και ειχα ανοιχτα ολη νυχτα!!!!!αφου σηκωνομαι με δυσκολια να παω τουαλετα!!!:confused::confused:

Γιατι αραγε?????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Δεν είναι στα καλά του ο δικός μου......τις τελευταίες μέρες πολλά νεύρα έχει......θα φάει καμιά κατσαρόλα στο κεφάλι....

μηπως ειναι εγκυος???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ την πιανεις που την πιανεις την κατσαρολα βαλε τιποτα βοηθητικο να βρασεις μεσα......κανενα μυδι.....καμια γυαλιστερη....αιντε βοηθαν και οι μερες!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ααααααα και τα καρυδια σκετα δεν λενε και πολλα βαλε και λιγο μελι:mrgreen:

Πριν πέσει για ύπνο, μου είπε να μην τον ξυπνήσω για κανέναν λόγο, πήρε κάποιος μ@λ@κ@ς τηλέφωνο στο σπίτι και τον ζήτησε, σκέφτηκα πως κάτι σοβαρό έγινε και τον ξύπνησα.......καταλαβαίνετε τι ακολούθησε....:evil:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημεραααα κουκλαρεςςςςς!!!!

Ναντιμορακι,οταν ειχα μεινει εγω εγκυος την πρωτη φορα, ή μια επαφη ειχαμε ή δυο.. ημασταν διακοπες ,μας χτυπαγε ο ηλιος ολημερης και το βραδυ γυριζαμε πτωμαααα για υπνο...μακαρι αυριο να εχουμε τα ευχαριστα.

Αθηνουλα τι βλεπω ???...ετοιμαζεστε για μεγαλες αγκαλιες και ρουφηχτα φιλακια στο μπεμπονι. ;)

Διαφημίσεις

μηπως ειναι εγκυος???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ την πιανεις που την πιανεις την κατσαρολα βαλε τιποτα βοηθητικο να βρασεις μεσα......κανενα μυδι.....καμια γυαλιστερη....αιντε βοηθαν και οι μερες!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ααααααα και τα καρυδια σκετα δεν λενε και πολλα βαλε και λιγο μελι:mrgreen:

Ζουζουνα διαβασα τα νεα σου...ολα πανε πολυ καλα.ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ ;)

με πονανε τα ποδια μου πολυ σημερα στο σημειο γυρω απο το........ ξερετε που λες και ειχα ανοιχτα ολη νυχτα!!!!!αφου σηκωνομαι με δυσκολια να παω τουαλετα!!!:confused::confused:

Γιατι αραγε?????

αληθεια??αυτο ειναι καλο συμπεθερουλα μου εαν εννοεις αυτο που καταλαβα σημαινει οτι ο μικρος εχει εδρεωθει!!!!!!!!!!:P:p:pμπραβο του!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημεραααα κουκλαρεςςςςς!!!!

Ναντιμορακι,οταν ειχα μεινει εγω εγκυος την πρωτη φορα, ή μια επαφη ειχαμε ή δυο.. ημασταν διακοπες ,μας χτυπαγε ο ηλιος ολημερης και το βραδυ γυριζαμε πτωμαααα για υπνο...μακαρι αυριο να εχουμε τα ευχαριστα.

Αθηνουλα τι βλεπω ???...ετοιμαζεστε για μεγαλες αγκαλιες και ρουφηχτα φιλακια στο μπεμπονι. ;)

Καλημέρα Venusaki......

Banjp3.png

hJSRp3.png

Γιατι αραγε?????

Έχει πάρει θέση ο μικρός,ε?......Βρήκε μέρος να αράξει και να περιμένει την Τετάρτη...!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...