Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Μαρή.......17η μέρα είμαι.....δεν την περιμένω ακόμα..

σσσσσσσσσσσουσ εσυ ξερω τι λεω εγω!!!This is Spartaaaaaaaaaaaaa!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και σκεφτομουν να του κατσω σημερα.....βρηκε ενα φιλο του στο χωριο και θα αργησει λιγο ακομα...οποτε ακυρο το πιτογυρο..."κανε τοστακι αγαπη μου,σου πηρα σαλαμακια και κασερακια" ο πονηρος....αμα ζητησει τιποτα οταν ερθει θα του πω να φαει τοστακι!!!!:twisted::twisted::twisted:
Ήθελα να ξερα....έχει περάσει μέρα χωρίς να ΄σκεφτείς το σεξ?....:rolleyes:
αντε μακαρι!!!!!!!!!να το φας να ησυχασεις εσυ να ησυχασουμε και εμεις μαζι σου!!!:lol::lol::lol:

Λοιπον κοριτσακια μου φευγω παω να προσπαθησω να κοιμηθω λιγακι γιατι σημερα ημουνα ολη μερα στην τσιτα!!!

Βεζουβιε 1 δεν κραταμε μουτρα και δε ξεχναμε οτι το γιαουρτι θελει τα ....καρυδια του!!!!:wink:;-):wink:;-)

Βεζουβιε 2 εσυ μετα απο αυτο που τρως τωρα μην φας τιποτα αλλο!!!!και ειδικα οτιδηποτε εχει σχεση με καρυδια!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλακια πολλα τα λεμε αυριο παλι και γερα με τσαμπουκα φατσες μου!!!:-P

Άντε κοριτσάκι μου, καλή ξεκούραση. Τα λέμε αύριο!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλη ξεκουραση λουλουδοκοριτσο!!!

Μπιφτεκακι και τωρα τα δυο μας....εβαλα 2 τοστακια (για μενα και τα δυο μη χαιρεσαι!!!).....ελα βοηθα τωρα να βγαλω το ρολοι!!!!:tongue::tongue:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Εγώ ta pernoooooo......και τι θα βγει?:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παρτα Λιζα και καντα κορνιζα και βαλτα στην μπριζα να κανουν σουξε.....:lol::lol:

καληνυχτααααααααα,

με ξεκανατε απο τα γελια ατιμες!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλη ξεκουραση λουλουδοκοριτσο!!!

Μπιφτεκακι και τωρα τα δυο μας....εβαλα 2 τοστακια (για μενα και τα δυο μη χαιρεσαι!!!).....ελα βοηθα τωρα να βγαλω το ρολοι!!!!:tongue::tongue:

Όλα δικά σου τα θες.....και τα τοστάκια και το μπιφτέκι!!!:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παρτα Λιζα και καντα κορνιζα και βαλτα στην μπριζα να κανουν σουξε.....:lol::lol:

καληνυχτααααααααα,

με ξεκανατε απο τα γελια ατιμες!!!

δεν έχεις ανάγκη εσύ.....αντέχεις.....φιλάκια!!!!!!!!!!!:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Όλα δικά σου τα θες.....και τα τοστάκια και το μπιφτέκι!!!:lol::lol::lol:

Οοοοοολαααα!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ορίστε....φάε με......να δω τι θα καταλάβεις!!!!:roll::roll:

Χαλάρωσες καθόλου μαρή ή τσάμπα είπα τόσες μ@λ@κίες???

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα άτιμα πλάσματα!

Λυσσάξατε χθες το βράδυ που δεν ήμουν.

Τις καθημερινές το βράδυ δεν μπαίνετε να πούμε καμιά κουβέντα. Όλο το πρωί που είμαι στο γραφείο λυσσάτε!

Κρισάκι, τέλεια τα νέα! Το ξέρω ότι σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις και να χαλαρώσεις αλλά προσπάθησε βρε αγαπάκι μου, το μπεμπάκι είναι εδώ, ήρθε και θα μείνει. Γι' αυτό άλλωστε κουνάει χεράκια και ποδαράκια, για να σου κάνει σήμα να μην ανησυχείς!

Ζουζούνα μου, σταμάτα να μυρίζεις το βρακί σου. Εφόσον δεν σου έχει έρθει η ρουφιάνα, όλα είναι με το μέρος σου. Άντε να μάθουμε αύριο τα ευχάριστα!

Ναντιμοράκι, απόψε είδα στον ύπνο μου ότι ήσουν έγκυος! Λες να έγινε το θαύμα, έστω και με παρακάλια προς τον καλό σου? Μπορεί να σε λυπήθηκε ο Θεός με τόσο σεξ και σου λέει "αυτή θα ξεκάνει τον άντρα της, θα ξεκάνει και τον εαυτό της, κάτσε να της το στείλω το νινί, γιατί δεν τη βλέπω καλά".

:D:D:D:D:D:D

Καλημερα ομορφες τι κανετε????

Καλα βρε χαμενα γλωσσα δεν βαλατε μεσα εχθες και δεν με βαλατε ακι στην παρεα σας!!!!:mad::mad::tongue:

Συμπεθερουλα μου τι ευχαριστα νεααααα εχουμε χερακια και ποζαρακια!!!!!ολα καλαααααααααααα!!!

Μπιφτεκακι μου τι εγινε τελικα τα βουτηξες τα καρυδια στο γιαουρτι τελικα????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ζουζουνακι μου γλυκο ακομη μυριζεις τα υγρα σου βρε ατιμο????τι εχουμε πει εεεεεεεε?????και να προσεχεις τι λες περι σηκωματος γιατι και εγω το ιδιο καταλαβα με τις αλλες!!!!:mrgreen::tongue:

Οταν θα ξαναμπειτε φωναξτε κι εμενα παλιοκοριτσα εχθες οσες φορες και αν μπηκα δεν βρηκα καμια!!!!!!!:(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα άτιμα πλάσματα!

Τις καθημερινές το βράδυ δεν μπαίνετε να πούμε καμιά κουβέντα. Όλο το πρωί που είμαι στο γραφείο λυσσάτε!

Κρισάκι, τέλεια τα νέα! Το ξέρω ότι σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις και να χαλαρώσεις αλλά προσπάθησε βρε αγαπάκι μου, το μπεμπάκι είναι εδώ, ήρθε και θα μείνει. Γι' αυτό άλλωστε κουνάει χεράκια και ποδαράκια, για να σου κάνει σήμα να μην ανησυχείς!

Ζουζούνα μου, σταμάτα να μυρίζεις το βρακί σου. Εφόσον δεν σου έχει έρθει η ρουφιάνα, όλα είναι με το μέρος σου. Άντε να μάθουμε αύριο τα ευχάριστα!

Ναντιμοράκι, απόψε είδα στον ύπνο μου ότι ήσουν έγκυος! Λες να έγινε το θαύμα, έστω και με παρακάλια προς τον καλό σου? Μπορεί να σε λυπήθηκε ο Θεός με τόσο σεξ και σου λέει "αυτή θα ξεκάνει τον άντρα της, θα ξεκάνει και τον εαυτό της, κάτσε να της το στείλω το νινί, γιατί δεν τη βλέπω καλά".

Καλημερα Μπιμπιτσα αυτη ειναι ικανη να τονν στειλει στο νοσοκομειο τον ανθρωπο!!!!!φαντασου να μεινει εγκυος και να εχει αυτες τις αναγκες και τοτε να δουμε τι θα κανει η ΛΥΣΣΑΡΑ!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Μπιμπιτσα μου εσυ τι κανεις?????σε εχω χασει δεν σε πετυχαινω συχνα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα άτιμα πλάσματα!

Ναι σιγά.....επειδή τα λέγαμε στο τηλέφωνο προχθές, επηρεάστηκες και με είδες. Με μια επαφή όλη κι όλη αυτόν τον μήνα σιγά μη μου έπεσε το λαχείο....Τουλάχιστον ήμουν όμορφη στον ύπνο σου όπως είμαι και στον ξύπνιο σου???:rolleyes::rolleyes:
Καλημερα ομορφες τι κανετε????

Καλα βρε χαμενα γλωσσα δεν βαλατε μεσα εχθες και δεν με βαλατε ακι στην παρεα σας!!!!:mad::mad::tongue:

Συμπεθερουλα μου τι ευχαριστα νεααααα εχουμε χερακια και ποζαρακια!!!!!ολα καλαααααααααααα!!!

Μπιφτεκακι μου τι εγινε τελικα τα βουτηξες τα καρυδια στο γιαουρτι τελικα????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ζουζουνακι μου γλυκο ακομη μυριζεις τα υγρα σου βρε ατιμο????τι εχουμε πει εεεεεεεε?????και να προσεχεις τι λες περι σηκωματος γιατι και εγω το ιδιο καταλαβα με τις αλλες!!!!:mrgreen::tongue:

Οταν θα ξαναμπειτε φωναξτε κι εμενα παλιοκοριτσα εχθες οσες φορες και αν μπηκα δεν βρηκα καμια!!!!!!!:(

Δεν τα βούτηξα Αθηνούλα μου,άστα να πάνε!!!....Που ήσουν εσύ χθες?
Τι θα γινει θα συντονιστουμε?????

Καλημεεερα!!!Αντε μαζευτειτε για καφε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα όμορφη!......Όλα καλά προς το παρόν......ηρέμησε, θα περάσει κι η σημερινή μέρα και αύριο βουρ για χοριακή...!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...