Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Να μην πω τι επαθα πρωι πρωι....τρεχοντας πηγα να ελεγξω το εσωρουχο μου....ενιωσα κατι ζεστο και αρκετο να κυλαει....τελικα ηταν απομειναρια απο τη χθεσινη μας δραστηριοτητα!!!!Κατατρομαξα!!!:lol::lol::lol:
Αχ, θα με τρελάνεις εσύ....!!!!.....:lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οντως προς το χλωριο φερνουν πιο πολυ!!!Κατσε να μυρισω λιγο να σου πω με σιγουρια!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Μιλαμε με πεθανατε στα γελια!!!!Μπειτε και αυριο σαααααας παρακαλωωω!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αν δεν μου κάτσει και αύριο ο άντρας θα μπω......για παρηγοριά...:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

οχι που δεν θα υπηρχε δραστηριοτα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:μην χασεις......υστερα δεν ξερουμε απο που ερχονται τα καημενα τα υγρα.εσυ για καλο και κακο δεν σταματας τις υφαιστιακες σου δραστηριοτητες βεζουβιε 2???:roll::roll:

Καλε τη μερα που καναμε τη σπερματεγχυση λεει ο εξυπνος ο γιατρος (αντρας δεν ειναι???) "επαφες μπορειτε να εχετε απο αποψε"....χαρα ο δικος μου ....

Ετσι μου ρθε να του πω "να του κατσεις εσυ αμα θες,με τις ωραιες σου ιδεες,εγω αποκλειεται!!!":mad::mad::mad:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Άντε καλέ σιγά τις αηδιαστικές περιγραφές.....:lol::lol::lol::lol:

Αχ, δεν ξέρω να σου πω....αυγό εμένα δεν έχουν μυρίσει ποτε....αλλά εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω πότε είναι λευκά και πότε διάφανα :rolleyes::rolleyes:

ναι εχεις δικιο ειναι πολυ δυσκολο αυτο!!!μηπως να αναβαμε το φωτακι την επομενη φορα???λεω εγω τωρα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

επισης μηπως να τα αφηνατε ησυχα τα υγρα σας να κανουν την δουλεια τους???αντε με τις αναλυσεις και οι δυο τα πρηξατε τα καημενα:rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

οχι που δεν θα υπηρχε δραστηριοτα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:μην χασεις......υστερα δεν ξερουμε απο που ερχονται τα καημενα τα υγρα.εσυ για καλο και κακο δεν σταματας τις υφαιστιακες σου δραστηριοτητες βεζουβιε 2???:roll::roll:
:lol::lol::lol::lol::lol: Πες τα Χρυσόστομη!!
Αν βαλω στο γιαουρτι σαλαμι θα ειναι καλο λετε????Καλο μου ακουγεται παντως!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Κι εγώ γιαούρτι θα φάω!!!!....Κάτσε να δω αν έχω καρύδια....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

αν δεν μου κάτσει και αύριο ο άντρας θα μπω......για παρηγοριά...:rolleyes:

καλα αμα μπειτε καντε αναπαντητη γιατι καποιος πρεπει να μπει να σας παρηγορησει.να μπειτε μονο και να μην ειναι κανεις για παρηγορια δεν βοηθαει νομιζω...δεν ειμαι και πολυ σιγουρη!!!!!!:tongue::tongue::tongue:εφαγες εσυ???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ναι εχεις δικιο ειναι πολυ δυσκολο αυτο!!!μηπως να αναβαμε το φωτακι την επομενη φορα???λεω εγω τωρα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

επισης μηπως να τα αφηνατε ησυχα τα υγρα σας να κανουν την δουλεια τους???αντε με τις αναλυσεις και οι δυο τα πρηξατε τα καημενα:rolleyes::rolleyes:

Κάλέ το λέω, γιατί την προηγούμενη φοαρά που περίμενα την σιχαμένη είχα πολλά υγρά και κάποια από δω με ρώτησε αν ήταν λευκά η διάφανα?:rolleyes:....ένιωσα και χαζή...:lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol: Πες τα Χρυσόστομη!!

Κι εγώ γιαούρτι θα φάω!!!!....Κάτσε να δω αν έχω καρύδια....

καρυδια στο γιαουρτι......τσ τσ τσ....ξενερωτη...βλεπεις την αλλη ριχνει τα σαλαμακια της μεσα...κυρια!!!!!!αυτη οταν θα ξερουμε οτι ειναι εγγυος θα ριχνει και κοψιδια μεσα.

Και επιτελους ησυχασα απο τη γρουσουζα (την κουνιαδα)!!!!!Μια φορα το μηνα με βλεπουν στο χωριο και αααν...και παντα ειμαι λακωνικη στις δηλωσεις μου....!!!!!:lol::lol::lol:

Επισης απο την ωρα που γυρισα απο εξω......δε μπορω να βγαλω το ρολοι μου!!!!Πως στο καλο ανοιγουν αυτα τα κουμπωματα???:mad::mad::mad:

Δεν ερχεται και ο αντρας να μου το βγαλει......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Και μετα ξερεις......ξυπνα τον αντρα!!!!:lol::lol::lol:

οχι δεν καταλαβες για τον αντρα της το ετοιμαζει......ξερει τι κανει ο βεζουβιος 1 :wink:;-):wink::tongue:

καλα αμα μπειτε καντε αναπαντητη γιατι καποιος πρεπει να μπει να σας παρηγορησει.να μπειτε μονο και να μην ειναι κανεις για παρηγορια δεν βοηθαει νομιζω...δεν ειμαι και πολυ σιγουρη!!!!!!:tongue::tongue::tongue:εφαγες εσυ???
Τζίφος....τα καρύδια τελείωσαν....έχω δύο...αλλά κοιμούνται...:lol::lol::lol::lol:
Και μετα ξερεις......ξυπνα τον αντρα!!!!:lol::lol::lol:

Σιγά....!!Δεν θα τον παρακαλάμε κιόλας!

Banjp3.png

hJSRp3.png

οχι δεν καταλαβες για τον αντρα της το ετοιμαζει......ξερει τι κανει ο βεζουβιος 1 :wink:;-):wink::tongue:
Είπα!!!....δεν του κάθομαι, δεν του κάθομαι!!!

Ρε σεις, σαν να άρχισαν πόνοι περιόδου.....ελαφριοί μεν...πόνοι δε....

Έλα Παναγία μου.....:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κάλέ το λέω, γιατί την προηγούμενη φοαρά που περίμενα την σιχαμένη είχα πολλά υγρά και κάποια από δω με ρώτησε αν ήταν λευκά η διάφανα?:rolleyes:....ένιωσα και χαζή...:lol::lol:

τι να σου πω το εχω ξανακουσει αλλα εγω δεν εχω φτασει σε τετοιο προχωρημενο επιπεδο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειμαι ακομα στα βασικα!!!!!υγρα, αιμα, ουρα.......τετοια πραγματα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...