Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον δικό μου εννοείς??? Μάλλον της mk2012 ..

Aλλα και ο δικός μου έχει ο γλυκούλης χαχαχαχαχχ

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

δεν υπαρχει προβλημα μπορεις να ρωτας οτι θες καθως τις τρως.εδω ειμαστε εμεις για εσενα θελω να αφεθεις και να εκφραζεσαι ελευθερα οπως..κα.....ρας που λεει και ο παππους μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τα υγρα που εχω απο τη σπερματεγχυση και μετα,εκτος απο το οτι ειναι περιεργα,μεχρι και σημερα εχω αυτες τις μυξες (στην αρχη ηταν σαν κρεμα ενα πραγμα) μυριζουν και περιεργα....κατι σαν αυγο...σα σπερμα....

Και sorry για τις αηδιαστικες περιγραφες!!!!:lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα υγρα που εχω απο τη σπερματεγχυση και μετα,εκτος απο το οτι ειναι περιεργα,μεχρι και σημερα εχω αυτες τις μυξες (στην αρχη ηταν σαν κρεμα ενα πραγμα) μυριζουν και περιεργα....κατι σαν αυγο...σα σπερμα....

διαβασε μονο τα εντονα μαυρα χωρις να διαβαζεις τα ενδοιαμεσα για να καταλαβεις γιατι με εχεις κανει να λυθω στα γελια!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

διαβασε μονο τα εντονα μαυρα χωρις να διαβαζεις τα ενδοιαμεσα για να καταλαβεις γιατι με εχεις κανει να λυθω στα γελια!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εισαι τελειως χαμενη ομως!!!!

Θα μας διαβαζει κανενας ξενος και θα με περασει για τελειως ανωμαλη!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!:lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Άντε καλέ σιγά τις αηδιαστικές περιγραφές.....:lol::lol::lol::lol:

Αχ, δεν ξέρω να σου πω....αυγό εμένα δεν έχουν μυρίσει ποτε....αλλά εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω πότε είναι λευκά και πότε διάφανα :rolleyes::rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

και τωρα σοβαρα.μετα την σπερματεχυνση ειχες τα υγρα που θα ειχες και μετα απο επαφη οποτε οκ μεχρι εδω.επισης πολλα υγρα εχουμε και πριν μας ερθει η περιοδος αλλα και αν ειμαστε γκαστρωμενακια.εκει που θελω ομως να εστιασω ειναι στην μυρωδια αν εννοεις οτι μυριζουν σαν ελαφρος σαν χλωριο ειναι τοτε ολα καλα, εαν ομως εχουν πιο ασχημη οσμη θεωρουντε παθολογικα υγρα και πρεπει να το αναφερεις στον γιατρο σου!!!

και κατι τελευταιο....ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΛΕ ΝΑ ΤΑ ΜΥΡΙΖΕΙΣ!!!!ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Να μην πω τι επαθα πρωι πρωι....τρεχοντας πηγα να ελεγξω το εσωρουχο μου....ενιωσα κατι ζεστο και αρκετο να κυλαει....τελικα ηταν απομειναρια απο τη χθεσινη μας δραστηριοτητα!!!!Κατατρομαξα!!!:lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

και τωρα σοβαρα.μετα την σπερματεχυνση ειχες τα υγρα που θα ειχες και μετα απο επαφη οποτε οκ μεχρι εδω.επισης πολλα υγρα εχουμε και πριν μας ερθει η περιοδος αλλα και αν ειμαστε γκαστρωμενακια.εκει που θελω ομως να εστιασω ειναι στην μυρωδια αν εννοεις οτι μυριζουν σαν ελαφρος σαν χλωριο ειναι τοτε ολα καλα, εαν ομως εχουν πιο ασχημη οσμη θεωρουντε παθολογικα υγρα και πρεπει να το αναφερεις στον γιατρο σου!!!

και κατι τελευταιο....ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΛΕ ΝΑ ΤΑ ΜΥΡΙΖΕΙΣ!!!!ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Οντως προς το χλωριο φερνουν πιο πολυ!!!Κατσε να μυρισω λιγο να σου πω με σιγουρια!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Μιλαμε με πεθανατε στα γελια!!!!Μπειτε και αυριο σαααααας παρακαλωωω!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Πείνασα...:rolleyes:

αλλη απο εδω ....κακομοιρες μου εαν υποψιαστω οτι μου ειστε και οι δυο γκαστρωμενες και τοση ωρα με πεδευετε αδικα.....θα σας δειρω !!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αφου πεινας εσυ φαε καμαρι μου κατι.τσιμπησε...!!!!!

αλλη απο εδω ....κακομοιρες μου εαν υποψιαστω οτι μου ειστε και οι δυο γκαστρωμενες και τοση ωρα με πεδευετε αδικα.....θα σας δειρω !!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αφου πεινας εσυ φαε καμαρι μου κατι.τσιμπησε...!!!!!

Οκ παω να σαβουρωσω κανενα σαλαμοκασερο!!!!:lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Να μην πω τι επαθα πρωι πρωι....τρεχοντας πηγα να ελεγξω το εσωρουχο μου....ενιωσα κατι ζεστο και αρκετο να κυλαει....τελικα ηταν απομειναρια απο τη χθεσινη μας δραστηριοτητα!!!!Κατατρομαξα!!!:lol::lol::lol:

οχι που δεν θα υπηρχε δραστηριοτα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:μην χασεις......υστερα δεν ξερουμε απο που ερχονται τα καημενα τα υγρα.εσυ για καλο και κακο δεν σταματας τις υφαιστιακες σου δραστηριοτητες βεζουβιε 2???:roll::roll:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...