Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

νομιζω οτι λες αυτο που γινοτανε χαμος απο κοσμο και προσπαθουσα να βγαλω η καημενη απο την τσαντα οσο πιο διακριτικα γινεται την σερβιετα(ταμπον??δεν θυμαμαι) και δεν μπορουσα και αφου εκανα μιση ωρα τα καταφερα και κυρια σηκωνομαι παω τουαλετα τα κατεβαζω ψαχνω απο εδω ψαχνω απο εκει τιποτις......τα ξανα ανεβαζω παω πισω μπαινω στο γραφειο και το βλεπω φατσα καρτα πανω στο γραφειο σε κοινη θεα και τον συναδελφο να λεει το ξεχασες!!!!!!!!!

εχω κανει ομως και αλλα πολλα με ποιο κορυφαιο παλι με σερβιετα απλι στο ιδιο γραφειο..παλι μια ωρα να την βγαλω γιατι ειχε κοσμο αλλα το χειροτερο πρεπει να ητανε καλοκαιρι και δεν φορουσα κατι με τσεπες και αντι η ηλιθια ξανθια να παρω ολη την τσαντα μαζι προσπαθω να την βγαλω απο την τσαντα και να την σφινωσω στην ζωνγ που παντελονιου εκει που τελειωνει το παντελονι.με τα πολλα τα κατφερνω σηκωνομαι διασχιζω το γραφειο κιουρια και ακουω ενα....κοπελια...κατι σου επεσε!!!!!!!και σκυβει και μου το δινει!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:οπως καταλαβαινετε σηνυθως στην δουλεια ξερουνε ποτε εχω και ποτε οχι!!!:lol::lol::lol::cool:

Σταματα εχω σκασει στα γελια!!!!!!χαμεεεεενηηη!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε χρειαζεται!!!!Ορθιο ειναι καθε πρωι που ξυπναω!!!!:lol::lol::lol:

Θα παω αμακιγιαριστη,αχτενιστη,το ματι γυαλιζει ετσι κι αλλιως....ε μια τρομαρα θα την παρει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol:

μα γιατι του λες αυτο???

δεν γινεται να της πεις αυτης οτι επειδη περνεις κατι χαπια πρεπει να ξερεις αν εισαι η οχι οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι ειναι επικυνδινα στην εγγυμοσυνη???:roll::roll::roll:λεω ενα παραδειγμα τωρα:rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

μα γιατι του λες αυτο???

δεν γινεται να της πεις αυτης οτι επειδη περνεις κατι χαπια πρεπει να ξερεις αν εισαι η οχι οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι ειναι επικυνδινα στην εγγυμοσυνη???:roll::roll::roll:λεω ενα παραδειγμα τωρα:rolleyes:

Θα της πω οτι ο γιατρος μου ειπε οτι θελει τα αποτελεσματα αυθημερων.Τελος.Κι αμα δε μπορει θα φυγω απο τη δουλεια,θα πω και τον αντρα να φυγει και θα παω σε γειτονικη πολη να κανω την εξεταση!!!!!:tongue::tongue::tongue:

377052ur1qj2v0dg.jpg

νομιζω οτι λες αυτο που γινοτανε χαμος απο κοσμο και προσπαθουσα να βγαλω η καημενη απο την τσαντα οσο πιο διακριτικα γινεται την σερβιετα(ταμπον??δεν θυμαμαι) και δεν μπορουσα και αφου εκανα μιση ωρα τα καταφερα και κυρια σηκωνομαι παω τουαλετα τα κατεβαζω ψαχνω απο εδω ψαχνω απο εκει τιποτις......τα ξανα ανεβαζω παω πισω μπαινω στο γραφειο και το βλεπω φατσα καρτα πανω στο γραφειο σε κοινη θεα και τον συναδελφο να λεει το ξεχασες!!!!!!!!!

εχω κανει ομως και αλλα πολλα με ποιο κορυφαιο παλι με σερβιετα απλι στο ιδιο γραφειο..παλι μια ωρα να την βγαλω γιατι ειχε κοσμο αλλα το χειροτερο πρεπει να ητανε καλοκαιρι και δεν φορουσα κατι με τσεπες και αντι η ηλιθια ξανθια να παρω ολη την τσαντα μαζι προσπαθω να την βγαλω απο την τσαντα και να την σφινωσω στην ζωνγ που παντελονιου εκει που τελειωνει το παντελονι.με τα πολλα τα κατφερνω σηκωνομαι διασχιζω το γραφειο κιουρια και ακουω ενα....κοπελια...κατι σου επεσε!!!!!!!και σκυβει και μου το δινει!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:οπως καταλαβαινετε σηνυθως στην δουλεια ξερουνε ποτε εχω και ποτε οχι!!!:lol::lol::lol::cool:

Νομίζω το πρώτο γεγονός είναι αυτό που θυμάμαι...:lol::lol::lol::lol:.....όπως και να έχει δεν παίζεσαι...:lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Δε χρειαζεται!!!!Ορθιο ειναι καθε πρωι που ξυπναω!!!!:lol::lol::lol:

Θα παω αμακιγιαριστη,αχτενιστη,το ματι γυαλιζει ετσι κι αλλιως....ε μια τρομαρα θα την παρει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και τωρα εγω ρωταω.......πειτε ρε παιδια ..οχι πειτε μου.....δεν ειναι ντροπη και αισχος αυτα που γραφει η συντροφισσα ρε παιδια???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!λιγη ντροπηηηηηηηηη!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

και τωρα εγω ρωταω.......πειτε ρε παιδια ..οχι πειτε μου.....δεν ειναι ντροπη και αισχος αυτα που γραφει η συντροφισσα ρε παιδια???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!λιγη ντροπηηηηηηηηη!!!

Μαρηηηηηη!!!!!Μη μου βαζετε στο στομα......λογια που δεν ειπα!!!Για το μαλλι μιλουσα καλε!!!!:oops::oops::oops:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Νομίζω το πρώτο γεγονός είναι αυτό που θυμάμαι...:lol::lol::lol::lol:.....όπως και να έχει δεν παίζεσαι...:lol::lol:[

το αλλο κορυφαιο που σιγουρα σας εχει τυχει και εσας ειναι να κουβαλατε σερβιετα γιατι περιμενετε αλλα να κοντεβει μεσημερι και να μην σας εχει ερθει.Και σας ζηταει μια συναδελφος σερβιετα και την δινεται.μολις λοιπον απομακρυνθει αρκετα η συναδελφος και ξεκολλησει και το αυτοκολλητο και την κολλησει αυτη τοτε νιωθετε ενα πονο και κατι να τρεχει και λες ε οχι!!!!!!!!και φυσικαι περνεις σβαρνα ολα τα γραφεια με γνωστες και ζητιανευεις!!!μου εχει τυχει αν θυμαμαι καλα τουλαχιστον 3 φορες!!!!:mad::x:x

Πάντως κι εγώ άλλο κατάλαβα στην αρχή....:rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol::lol::lol:

Αμα σας πιασω και τις δυο!!!!!:lol::lol::lol:

Θελω να ρωτησω κατι και δεν ξαναμιλαω για συμπτωματα....μπορω ή θα τις φαω παλι????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Μαρηηηηηη!!!!!Μη μου βαζετε στο στομα......λογια που δεν ειπα!!!Για το μαλλι μιλουσα καλε!!!!:oops::oops::oops:

το μονο που εχω να σχολιασω εδω για εκπαιδευτικους και μονο λογους ειναι οτι με αυτον τον τροπο σιγουρα δεν φτανουμε στο επιθυμητο αποτελεσμα ενος παιδιου!!!!!!κατω απο τετοιες συνθηκες θα σε συμβουλευα να μην πας για χοριακη αυριο .....ειναι τζαμπα λεφτα!!!!αλλαξτε συνηθειες πρωτα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Νομίζω το πρώτο γεγονός είναι αυτό που θυμάμαι...:lol::lol::lol::lol:.....όπως και να έχει δεν παίζεσαι...:lol::lol:[

το αλλο κορυφαιο που σιγουρα σας εχει τυχει και εσας ειναι να κουβαλατε σερβιετα γιατι περιμενετε αλλα να κοντεβει μεσημερι και να μην σας εχει ερθει.Και σας ζηταει μια συναδελφος σερβιετα και την δινεται.μολις λοιπον απομακρυνθει αρκετα η συναδελφος και ξεκολλησει και το αυτοκολλητο και την κολλησει αυτη τοτε νιωθετε ενα πονο και κατι να τρεχει και λες ε οχι!!!!!!!!και φυσικαι περνεις σβαρνα ολα τα γραφεια με γνωστες και ζητιανευεις!!!μου εχει τυχει αν θυμαμαι καλα τουλαχιστον 3 φορες!!!!:mad::x:x

Εγω συνηθως το παιζα μαγκας,ειμαι εγκυος δε θα μου ρθει,και δεν επαιρνα μαζι....λες και αμα ειχα,θα μυριζε τη σερβιετα και θα ερχοταν!!!!Και την εχω πατησει τοσο ασχημα που εγινα τελειως χαλια μια μερα και αναγκαστηκα να ερθω σπιτι να αλλαξω μεχρι και παντελονι!!!!Ευτυχως εδω ειναι κοντινες οι αποστασεις!!!!Μη νομιζεται,και τωρα στο σπιτι 4-5 σερβιετες εχω!!!Ειπα να παιξω με την τυχη μου και να μην αγορασω!!!Το πολυ πολυ να παρω μια μια τις πορτες,καποια γειτονισσα θα εχει!!!!:tongue::tongue::tongue:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Θελω να ρωτησω κατι και δεν ξαναμιλαω για συμπτωματα....μπορω ή θα τις φαω παλι????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν υπαρχει προβλημα μπορεις να ρωτας οτι θες καθως τις τρως.εδω ειμαστε εμεις για εσενα θελω να αφεθεις και να εκφραζεσαι ελευθερα οπως..κα.....ρας που λεει και ο παππους μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το μονο που εχω να σχολιασω εδω για εκπαιδευτικους και μονο λογους ειναι οτι με αυτον τον τροπο σιγουρα δεν φτανουμε στο επιθυμητο αποτελεσμα ενος παιδιου!!!!!!κατω απο τετοιες συνθηκες θα σε συμβουλευα να μην πας για χοριακη αυριο .....ειναι τζαμπα λεφτα!!!!αλλαξτε συνηθειες πρωτα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ζωγραφιζεις σημερα κοριτσακι!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Μπορείς, μπορείς, ηρέμησα τώρα....
Λύσσαξες μαρή!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Εγω συνηθως το παιζα μαγκας,ειμαι εγκυος δε θα μου ρθει,και δεν επαιρνα μαζι....λες και αμα ειχα,θα μυριζε τη σερβιετα και θα ερχοταν!!!!Και την εχω πατησει τοσο ασχημα που εγινα τελειως χαλια μια μερα και αναγκαστηκα να ερθω σπιτι να αλλαξω μεχρι και παντελονι!!!!Ευτυχως εδω ειναι κοντινες οι αποστασεις!!!!Μη νομιζεται,και τωρα στο σπιτι 4-5 σερβιετες εχω!!!Ειπα να παιξω με την τυχη μου και να μην αγορασω!!!Το πολυ πολυ να παρω μια μια τις πορτες,καποια γειτονισσα θα εχει!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλε ναι παρε την τελευταια απο μια που περιμενει περιοδο!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!:mad::x:x:x:x

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...