Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

zouzou29 είπε:
Χαχαχα...το ιδιο ακριβως....το πολυ στο μισαωρο.....!!!!!!:lol::lol::lol:

Το οτι τα μουτρα μου απο την Τριτη γεμισαν σπυρακια λεει κατι????Παντα εβγαζα 1 οταν περιμενα αλλα τωρα βγηκαν καμια δεκαρια ταυτοχρονα....σα σκ...τα εγιναν τα μουτρα μου...:confused::confused::confused:

Μ'αυτά τα μούτρα θα πας για χοριακή??? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Σύνελθε μαρή, θα σε βρίσω!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

NADIMOR είπε:
Ρε συ, τι θυμήθηκα τώρα......πριν πολύ καιρό που έμπαινα πρωί σοτ καφέ και λυσσάγατε τότε όλες, ήταν και το Τσέλο και η ΤίναΧρ, και πολλες άλλες, και γράφεις το θεϊκό......ξέρεις....που ήσουν στη δουλειά και πήγες να αλλάξεις σερβιέτα και κάπου την ακούμπησες....:lol::lol::lol::lol:...Ακόμα το θυμάμαι και ξερένομαι στο γέλιο :lol::lol::lol::lol::lol:

Α α α!!!πειτε μου κι εμενα που πρωι δεν μπαινω!!!!Πειτε μου,να γελασω λιγο!!!!Πεινασα....παλι....ενα πιτογυρο κοριτσια...πως το θεεεεελωωωω....:lol::lol:

Μπιφτεκακι,ξερεις τι ειναι το πιτογυρο ή να το πω σουβλακοκαλαμακι (δεν ξερω και πως τα λετε!!!) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

NADIMOR είπε:
Ααααααχ, θα τρελααθώωωωω......τόσο μικρούλι και κουνάει χεράκια......!!!

Όσο για το χαμένο που λες ότι είμαι, ένα έχω να πω....

Χαμέεεενοοοο κορμίιιιι με φωνάααααζουν οι φίλοιιιιιιιι.......!!!!!λαλαλαλαλαλαλαλαλα!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Σας αγαπώ πολύ όλες.....Είστε οι σκατούλες φιλεναδίτσες μου, που θέλω να είναι ευτυχισμένες και γερές και να κάνουν ευτυχισμένα και γερά παιδάκια...:P:p:p:p

:lol::lol::lol::lol::lol:

Και εμεις σε αγαπαμε πολυ πολυ!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

και ποδαρακια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

chris 81 είπε:
ναι λεει οτι: ...εισαι νινι ακομα...εισαι νινι ακομα....λαλαλαλα....:rolleyes::rolleyes:

λοιπον εχουμε και λεμε υπαρχει εγκυμοσυνη και με σπυρακια και χωρις,επισης υπαρχει εγκυμοσυνη και με πρησμενο στηθος και χωρις!!!!γιαυτο και καθε φορα δεν ξερουμε οι ερμες αν ειμαστε και σκαμε!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

αλλα επειδη αν εισαι το μωρο αυτη την στιγμη εχει παθει ψυχολογικο τραλαλα παρε βαθειες ανασες!!!!!!!αν δεν εισαι παλι ετοιμασου για πολυ ξυλο και εχε ΠΙΣΤΗ!!!!

Αυτο ηθελα!!!Τωρα στανιαρα!!!!Οκ!!!!Ειμαι καλα τωρα,λιγο ξυλο ηθελα!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

NADIMOR είπε:
Ρε συ, τι θυμήθηκα τώρα......πριν πολύ καιρό που έμπαινα πρωί σοτ καφέ και λυσσάγατε τότε όλες, ήταν και το Τσέλο και η ΤίναΧρ, και πολλες άλλες, και γράφεις το θεϊκό......ξέρεις....που ήσουν στη δουλειά και πήγες να αλλάξεις σερβιέτα και κάπου την ακούμπησες....:lol::lol::lol::lol:...Ακόμα το θυμάμαι και ξερένομαι στο γέλιο :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: αααα εχω κανει πολλα τετοια αλλα σερβιετα ητανε ή ταμπον???λες για πριν που ημουνα στο αλλο γραφειο στον ιδιο χωρο με τον Προϊσταμενο μου και γινοτανε χαμος απο κοσμο???:confused::confused:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

zouzou29 είπε:
Αυτο ηθελα!!!Τωρα στανιαρα!!!!Οκ!!!!Ειμαι καλα τωρα,λιγο ξυλο ηθελα!!!!!

βρε πολυ ηθελες οχι λιγο!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

zouzou29 είπε:
Α α α!!!πειτε μου κι εμενα που πρωι δεν μπαινω!!!!Πειτε μου,να γελασω λιγο!!!!Πεινασα....παλι....ενα πιτογυρο κοριτσια...πως το θεεεεελωωωω....:lol::lol:

Μπιφτεκακι,ξερεις τι ειναι το πιτογυρο ή να το πω σουβλακοκαλαμακι (δεν ξερω και πως τα λετε!!!) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!

chris 81 είπε:
βρε πολυ ηθελες οχι λιγο!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν κανει να κουραζεσαι καρδια μου εσυ!!!μη βαρας αλλο,δεν κανει!!!!:lol::lol::lol:

Πολυ σας αγαπαω βρε.....μου δωσατε κουραγιο...αντε θα περασει και αυριο...το θεμα ειναι οτι θα δολοφονησω τη μικροβιολογο τη Δευτερα....επειδη ειναι σχεδον η μονη στην πολη που δουλευει,σπανια βγαζει αποτελεσματα την ιδια μερα....με τι να την απειλησω για να μου τα βγαλει ως το μεσημερι??????:tongue::tongue::tongue:

Επεξεργάστηκαν by zouzou29

377052ur1qj2v0dg.jpg

zouzou29 είπε:

Πάνω που θα σε ρωτούσα τι είναι το π ι τ ό γ υ ρ ο??????:lol::lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

zouzou29 είπε:
Δεν κανει να κουραζεσαι καδρια μου εσυ!!!μη βαρας αλλο,δεν κανει!!!!:lol::lol::lol:

Πολυ σας αγαπαω βρε.....μου δωσατε κουραγιο...αντε θα περασει και αυριο...το θεμα ειναι οτι θα δολοφονησω τη μικροβιολογο τη Δευτερα....επειδη ειναι σχεδον η μονη στην πολη που δουλευει,σπανια βγαζει αποτελεσματα την ιδια μερα....με τι να την απειλησω για να μου τα βγαλει ως το μεσημερι??????:tongue::tongue::tongue:

μην στεναχωριεσαι στην κατασταση που εισαι μονο που θα σε δει θα τρομαξει μην την απειλησεις κιολας την καημενη...κριμας ειναι!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:(ξυσε και λιγο το μαλλι):wink:

chris 81 είπε:
:lol::lol::lol::lol: αααα εχω κανει πολλα τετοια αλλα σερβιετα ητανε ή ταμπον???λες για πριν που ημουνα στο αλλο γραφειο στον ιδιο χωρο με τον Προϊσταμενο μου και γινοτανε χαμος απο κοσμο???:confused::confused:
Νομίζω πως ναι....γινόταν χαμός από τον κόσμο.....αχ, δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχες κάνει, θυμάμαι ότι προσπαθούσα να συγκρατηθώ να μη γελάσω γιατί ήμουν στη δουλειά, αλλά δεν τα κατάφερα....:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

NADIMOR είπε:
Αλίμονο......πως τόλμησα και δεν το ανέφερα???:lol::lol::lol::lol::lol:

οχι τιποτα αλλο αλλα βλεπω οτι εχετε μια εμμονη με τις χειρονακτικες εργασιες μονο....!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

chris 81 είπε:
μην στεναχωριεσαι στην κατασταση που εισαι μονο που θα σε δει θα τρομαξει μην την απειλησεις κιολας την καημενη...κριμας ειναι!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:(ξυσε και λιγο το μαλλι):wink:

Δε χρειαζεται!!!!Ορθιο ειναι καθε πρωι που ξυπναω!!!!:lol::lol::lol:

Θα παω αμακιγιαριστη,αχτενιστη,το ματι γυαλιζει ετσι κι αλλιως....ε μια τρομαρα θα την παρει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

377052ur1qj2v0dg.jpg

NADIMOR είπε:
Νομίζω πως ναι....γινόταν χαμός από τον κόσμο.....αχ, δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχες κάνει, θυμάμαι ότι προσπαθούσα να συγκρατηθώ να μη γελάσω γιατί ήμουν στη δουλειά, αλλά δεν τα κατάφερα....:lol::lol::lol:

νομιζω οτι λες αυτο που γινοτανε χαμος απο κοσμο και προσπαθουσα να βγαλω η καημενη απο την τσαντα οσο πιο διακριτικα γινεται την σερβιετα(ταμπον??δεν θυμαμαι) και δεν μπορουσα και αφου εκανα μιση ωρα τα καταφερα και κυρια σηκωνομαι παω τουαλετα τα κατεβαζω ψαχνω απο εδω ψαχνω απο εκει τιποτις......τα ξανα ανεβαζω παω πισω μπαινω στο γραφειο και το βλεπω φατσα καρτα πανω στο γραφειο σε κοινη θεα και τον συναδελφο να λεει το ξεχασες!!!!!!!!!

εχω κανει ομως και αλλα πολλα με ποιο κορυφαιο παλι με σερβιετα απλι στο ιδιο γραφειο..παλι μια ωρα να την βγαλω γιατι ειχε κοσμο αλλα το χειροτερο πρεπει να ητανε καλοκαιρι και δεν φορουσα κατι με τσεπες και αντι η ηλιθια ξανθια να παρω ολη την τσαντα μαζι προσπαθω να την βγαλω απο την τσαντα και να την σφινωσω στην ζωνγ που παντελονιου εκει που τελειωνει το παντελονι.με τα πολλα τα κατφερνω σηκωνομαι διασχιζω το γραφειο κιουρια και ακουω ενα....κοπελια...κατι σου επεσε!!!!!!!και σκυβει και μου το δινει!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:οπως καταλαβαινετε σηνυθως στην δουλεια ξερουνε ποτε εχω και ποτε οχι!!!:lol::lol::lol::cool:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...