Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Mπιφτεκακι μου ουουουουου!!!!γυρισαμε!!!:-P:-P:-P

Το νινι ειναι παρα πολυ καλα και εχει χερακια και ποδαρακια και τα κουναει!!!:shock::shock::shock:

Χεστηκαμε πανω μας!!!

Κοριτσακια μου ακομα δεν μπορω να πιστεψω μετα απο ολα αυτα που περασαμε οτι ολα πανε καλα.Πραγματικα θελει πολυ δυναμη και ξερω οτι ολες καποιες στιγμες λυγιζουμε αλλα τελικα για ολες εχει ο Θεος θελω να το πιστευουμε αυτο ολες!!!Ακους Μπιφτεκι μου θα γινει θα γινει θα γινει και θα περιμενω τα δικα σου νεα κοριτσακι μου γλυκο!!!!με ακους καλε η τζαμπα καιεει η λαμπα???:lol::lol::lol:

Μαρηηηηη!!!!!!Τεεεεελειααααα!!!!!!!Ετσι,να γινονται τετοια να περνουμε ολες κουραγιο.....:D:D:D

Ηρθα να με μαλωσετε λιγο να ρθω στα ισια μου.....

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκι μου, κοριτσάκι μου όμορφο μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιούχου!!!!!!!!!!...:P:p:p:p:p:p:p:p:pΔόξα τω Θεό όλα καλά είναι, ε?????.........άργησες να μπεις και ανησύχησα....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Σαχλαμαρα αφου αργησε ο γιατρουλης !!!!!!!!!:lol::lol::lol:

μια χαρα ειναι φτου φτου ακομα δεν μπορω να το πιστεψω.επισης ειναι τεραστειο 2.6 εκατοστα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ασε με εμενα τωρα εσυ τι μου φτιαχνς???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Σαχλαμαρα αφου αργησε ο γιατρουλης !!!!!!!!!:lol::lol::lol:

μια χαρα ειναι φτου φτου ακομα δεν μπορω να το πιστεψω.επισης ειναι τεραστειο 2.6 εκατοστα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ασε με εμενα τωρα εσυ τι μου φτιαχνς???

σαχλαμάρα και στα μούτρα σου!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ρε συ, είναι μεγάλο το παιδί σου!.......2,6 εκατοστά?.....πες μας, κουνούσε χεράκια, ποδαράκια?....έχει σχηματιστεί?....σε ποιόν μοιάζει?:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μαρηηηηη!!!!!!Τεεεεελειααααα!!!!!!!Ετσι,να γινονται τετοια να περνουμε ολες κουραγιο.....:D:D:D

Ηρθα να με μαλωσετε λιγο να ρθω στα ισια μου.....

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

ααααααααχ αγαπη μου τι ωραια εκπληξη ειναι αυτη????πως εισαι κοριτσακι μου για πες στην θεια Χρυσα τι μ...λ....κια σε επιασε????για πες???ελα μην φοβασαι ειναι και η θεια Μπιφτεκι εδω:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Κι εσύ και η ζουζού θέλετε ένα γερό ξεχέσιμο......!

Εσύ γιατί δεν μπορείς ακόμα να το πιστέψεις, κι ας το είδες το μικρούλι σου να κουνάει χέρια και να σε χαιρετάει.....

κι η ζουζού γιατί δεν σκέφτεται λίγο θετικά.....αφού δεν έχεις αδιαθετήσει μαρή λέμεεεε......

Θα σας μπατσίσω!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

ααααααααχ αγαπη μου τι ωραια εκπληξη ειναι αυτη????πως εισαι κοριτσακι μου για πες στην θεια Χρυσα τι μ...λ....κια σε επιασε????για πες???ελα μην φοβασαι ειναι και η θεια Μπιφτεκι εδω:roll::roll::roll:

Ειμαι μαζοχα και ηρθα να με δειρετε.....σημερα περιμενα...τιποτις ακομα....θα σκασω.....Ποιος περιμενει μεχρι Δευτερα πρωι που θα παω για χοριακη????Επαθα και μια κριση το απογευμα....ειχα την εντυπωση οτι πρηστηκε το στηθος μου προχθες (δεν ειχε πρηστει,απλα με πονεσε μια μερα) και σημερα το ειδα κανονικο,με ποναει λιγο και ειπα παει,τελειωσε,θα μου ρθει....και κλααααααμμα η κυρια.....ουφφφφ......βαρατε τωρα.....:tongue:

377052ur1qj2v0dg.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να την ακούτε τη θεία Μπιφτέκι.....κάτι ξερει......:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ειμαι μαζοχα και ηρθα να με δειρετε.....σημερα περιμενα...τιποτις ακομα....θα σκασω.....Ποιος περιμενει μεχρι Δευτερα πρωι που θα παω για χοριακη????Επαθα και μια κριση το απογευμα....ειχα την εντυπωση οτι πρηστηκε το στηθος μου προχθες (δεν ειχε πρηστει,απλα με πονεσε μια μερα) και σημερα το ειδα κανονικο,με ποναει λιγο και ειπα παει,τελειωσε,θα μου ρθει....και κλααααααμμα η κυρια.....ουφφφφ......βαρατε τωρα.....:tongue:
Κρις.....ανέλαβέ την σε παρακαλώ.....να μην συγχιστώ πάλι...!

Την αφήνω στα χεράκια σου!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

σαχλαμάρα και στα μούτρα σου!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ρε συ, είναι μεγάλο το παιδί σου!.......2,6 εκατοστά?.....πες μας, κουνούσε χεράκια, ποδαράκια?....έχει σχηματιστεί?....σε ποιόν μοιάζει?:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol:

εισαι χαμενο:lol::lol::lol::lol::lol:

μπορεις να πει οτι μοιαζει με χιονανθρωπο!!!!ετσι μπαλιτσες μπαλιτσες που ειναι!!!ναι τα κουνουσε το καμαρι μου και τα χερακια και τα ποδαρακια ειναι μια μικρογραφια εμβρυου!!!!!!:-P

αααααχ Θεε μου τι ακουν τα αυτακια μου????τι βλεπουν τα ματακια μου???

Τι λες μαρη τρελη!!!!!!!!!!!!!:mad::x:xσυγνωμη αλλα συνειδητοποιεις οτι εισαι χαλια ενω δεν σου εχει ερθει ή μονο εγω το βλεπω???:shock::shock::shock:

την εφαγες ποια την εφαγες χαμενο !!!σταματα να την μελετας παιδακι μου σταματα γκαντεμικο σταματα λεω!!!!!!:mad::x:x:x

περνουμε βαθειες ανασες και λεμε παει μια μερα παμε για την επομενη!!!!καταλαβες?????

πως νομιζετε οτι περασα εγω στην καθυστερηση ???αααα εχω καθυστερηση δεν τρεχει τιποτα???ελεγα αποκλειετε να ειμαι αποκλειετε να ειμαι και παει αλλη μια μερα και δωστου να τσεκαρο το χαρτι υγειας καθε φορα

Διαφημίσεις

Κρις.....ανέλαβέ την σε παρακαλώ.....να μην συγχιστώ πάλι...!

Την αφήνω στα χεράκια σου!!

μην μου συγχιζεσαι εσυ μην μου συγχιζεσαι!!!!!!!!

πανε να ηρεμησεις και να χαλαρωσεις....ξερεις εσυ!!!!:wink:;-):wink:

:lol::lol::lol::lol:

εισαι χαμενο:lol::lol::lol::lol::lol:

μπορεις να πει οτι μοιαζει με χιονανθρωπο!!!!ετσι μπαλιτσες μπαλιτσες που ειναι!!!ναι τα κουνουσε το καμαρι μου και τα χερακια και τα ποδαρακια ειναι μια μικρογραφια εμβρυου!!!!!!:-P

Ααααααχ, θα τρελααθώωωωω......τόσο μικρούλι και κουνάει χεράκια......!!!

Όσο για το χαμένο που λες ότι είμαι, ένα έχω να πω....

Χαμέεεενοοοο κορμίιιιι με φωνάααααζουν οι φίλοιιιιιιιι.......!!!!!λαλαλαλαλαλαλαλαλα!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Σας αγαπώ πολύ όλες.....Είστε οι σκατούλες φιλεναδίτσες μου, που θέλω να είναι ευτυχισμένες και γερές και να κάνουν ευτυχισμένα και γερά παιδάκια...:P:p:p:p

Banjp3.png

hJSRp3.png

Τι λες μαρη τρελη!!!!!!!!!!!!!:mad::x:xσυγνωμη αλλα συνειδητοποιεις οτι εισαι χαλια ενω δεν σου εχει ερθει ή μονο εγω το βλεπω???:shock::shock::shock:

την εφαγες ποια την εφαγες χαμενο !!!σταματα να την μελετας παιδακι μου σταματα γκαντεμικο σταματα λεω!!!!!!:mad::x:x:x

περνουμε βαθειες ανασες και λεμε παει μια μερα παμε για την επομενη!!!!καταλαβες?????

πως νομιζετε οτι περασα εγω στην καθυστερηση ???αααα εχω καθυστερηση δεν τρεχει τιποτα???ελεγα αποκλειετε να ειμαι αποκλειετε να ειμαι και παει αλλη μια μερα και δωστου να τσεκαρο το χαρτι υγειας καθε φορα

Χαχαχα...το ιδιο ακριβως....το πολυ στο μισαωρο.....!!!!!!:lol::lol::lol:

Το οτι τα μουτρα μου απο την Τριτη γεμισαν σπυρακια λεει κατι????Παντα εβγαζα 1 οταν περιμενα αλλα τωρα βγηκαν καμια δεκαρια ταυτοχρονα....σα σκ...τα εγιναν τα μουτρα μου...:confused::confused::confused:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Ρε συ, τι θυμήθηκα τώρα......πριν πολύ καιρό που έμπαινα πρωί σοτ καφέ και λυσσάγατε τότε όλες, ήταν και το Τσέλο και η ΤίναΧρ, και πολλες άλλες, και γράφεις το θεϊκό......ξέρεις....που ήσουν στη δουλειά και πήγες να αλλάξεις σερβιέτα και κάπου την ακούμπησες....:lol::lol::lol::lol:...Ακόμα το θυμάμαι και ξερένομαι στο γέλιο :lol::lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Χαχαχα...το ιδιο ακριβως....το πολυ στο μισαωρο.....!!!!!!:lol::lol::lol:

Το οτι τα μουτρα μου απο την Τριτη γεμισαν σπυρακια λεει κατι????Παντα εβγαζα 1 οταν περιμενα αλλα τωρα βγηκαν καμια δεκαρια ταυτοχρονα....σα σκ...τα εγιναν τα μουτρα μου...:confused::confused::confused:

ναι λεει οτι: ...εισαι νινι ακομα...εισαι νινι ακομα....λαλαλαλα....:rolleyes::rolleyes:

λοιπον εχουμε και λεμε υπαρχει εγκυμοσυνη και με σπυρακια και χωρις,επισης υπαρχει εγκυμοσυνη και με πρησμενο στηθος και χωρις!!!!γιαυτο και καθε φορα δεν ξερουμε οι ερμες αν ειμαστε και σκαμε!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

αλλα επειδη αν εισαι το μωρο αυτη την στιγμη εχει παθει ψυχολογικο τραλαλα παρε βαθειες ανασες!!!!!!!αν δεν εισαι παλι ετοιμασου για πολυ ξυλο και εχε ΠΙΣΤΗ!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...