Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον δικό μου εννοείς??? Μάλλον της mk2012 ..

Aλλα και ο δικός μου έχει ο γλυκούλης χαχαχαχαχχ

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Να σε ρωτήσω ως εμπειρότερη...στην πορεία της εγκυμοσύνης σου άλλαξε η ΠΗΤ?έχω αμφιβολίες για το αν είναι σωστή η ΠΗΤ μου.Επίσης κάθε πότε πήγαινες στην αρχή στον γυναικολόγο?Εγώ τώρα θα κλείσω κοντά 3 βδομάδες μέχρι να ξαναπάω και αναρωτιέμαι μήπως είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαπι δεν εχω λογια ρε...ψιλολιγνη..κουκλάρα.. τι να σ πρωτοπ.ω...υγιέστατη βασικά όλα καλά όλα φυσιλογικά και πολύ ποζάτη ρε σου λέω... 8α γινει αυτη..παναγια μου μακρια τους γιους σασ! οχοχοχοχοχ

Μάρααααααααααα!!!Κόρη θα κάνεις τελικά?Συγχαρητήριααααααααα!!!!:D

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

λοιπον.στην αρχη λογο προιγουμενων παλινδρωμων πηγαινα καθε εβδομαδα.μετα καθε τρεις εβδομαδες και τωρα καθε μηνα.η δικη μου πητ δεν εχει αλλαξει αν και η κορη μου ειναι 3 μερες μεγαλυτερη.μετα τη β επιπεδου ομως εχω ακουσει περιπτωσεις που αλλαζει.εξαρταται.και σιγα μη γεννηθει οπωτε πει ο γιατρος.απο τη στιγμη που μπαινεις στο μηνα σου οπωτε θελει θα βγει!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον.στην αρχη λογο προιγουμενων παλινδρωμων πηγαινα καθε εβδομαδα.μετα καθε τρεις εβδομαδες και τωρα καθε μηνα.η δικη μου πητ δεν εχει αλλαξει αν και η κορη μου ειναι 3 μερες μεγαλυτερη.μετα τη β επιπεδου ομως εχω ακουσει περιπτωσεις που αλλαζει.εξαρταται.και σιγα μη γεννηθει οπωτε πει ο γιατρος.απο τη στιγμη που μπαινεις στο μηνα σου οπωτε θελει θα βγει!!!!!!!!!!!!!!

Σ ευχαριστώ Ελίνα!Καπου είχα διαβάσει πως δεν πρέπει να περάσει μία βδομάδα μετά την ΠΗΤ για να μην κινδυνεύσει το μπεμπέ,αλλά έτσι μου δημιουργήθηκε η απορία πώς είμαστε σίγουροι ότι η ΠΗΤ έιναι σωστή...αλλά όπως και να χει φαντάζομαι πως θα φαίνεται αν πρέπει να βγει το μπεμπέ ή όχι...Πάντως το δικό μου θα το λαδώσω να βγει αργά...να εξυπηρετήσει τη μανούλα στη δουλειά...:lol::lol:Γερό να βγει το πουλάκι μου κι όποτε θέλει να σκάσει μύτη!

ακου να δεις τι επαθα.εδω και κανενα μηνα επαιζε συνεχεια το αριστερο ματι και θολλωνε.σαν να εχει μπει μεσα σκουπιδακι.στην αρχη το ειχα σπανια μετα καθε μερα και εδω και μερικες εβδομαδες καθε μερα και πολλες φορες μεσα στη μερα.δεν το ειχα συνδεσει με την εγκυμοσινη.ουτε που ειχε παει το μυαλο μου.αφου γυαλια δεν φοραω προβλημα δεν εχω εεε ειπα τυχαιο ειναι.εχθες λοιπον που πηγα στη γιατρο για να δει την β επιπεδου που εκανα την τριτη και της το ειπα φρικαρε.να πας το γρηγοροτερο σε γιατρο μου ειπε.μην το αφησεις.:o.μου εδωσε τα στοιχεια ενος γιατρου που ειδικευεται σε προβληματα ορασης που παρουσιαζοντε κατα την κυηση.τον πηρα πριν λιγο να κλεισω ραντεβου και μου ειπε οτι μπορει να ειναι απο το τιποτα μεχρι τραυματισμος λογο αυξησης της ροης του αιματος:(.με κουφανε.εχω τη δευτερα ραντεβου να με δει.δεν εχω ξανα ακουσει κατι παρομιο.

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστώ Ελίνα!Καπου είχα διαβάσει πως δεν πρέπει να περάσει μία βδομάδα μετά την ΠΗΤ για να μην κινδυνεύσει το μπεμπέ,αλλά έτσι μου δημιουργήθηκε η απορία πώς είμαστε σίγουροι ότι η ΠΗΤ έιναι σωστή...αλλά όπως και να χει φαντάζομαι πως θα φαίνεται αν πρέπει να βγει το μπεμπέ ή όχι...Πάντως το δικό μου θα το λαδώσω να βγει αργά...να εξυπηρετήσει τη μανούλα στη δουλειά...:lol::lol:Γερό να βγει το πουλάκι μου κι όποτε θέλει να σκάσει μύτη!
εχει να κανει με το πως τα υπολογιζει ο καθε γιατρος.εμενα μου ειπε οτι δεν θα παμε περα απο την πητ.δηλαδη την 21 ιουνιου θα πρεπει να γεννησω οπως και να εχει.δεν θα μου δοσει παραταση.ειναι αλλοι ομως που δινουν.τωρα στη δικη σου περιπτωση αν πιασει το λαδωμα χαλαλι!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

ακου να δεις τι επαθα.εδω και κανενα μηνα επαιζε συνεχεια το αριστερο ματι και θολλωνε.σαν να εχει μπει μεσα σκουπιδακι.στην αρχη το ειχα σπανια μετα καθε μερα και εδω και μερικες εβδομαδες καθε μερα και πολλες φορες μεσα στη μερα.δεν το ειχα συνδεσει με την εγκυμοσινη.ουτε που ειχε παει το μυαλο μου.αφου γυαλια δεν φοραω προβλημα δεν εχω εεε ειπα τυχαιο ειναι.εχθες λοιπον που πηγα στη γιατρο για να δει την β επιπεδου που εκανα την τριτη και της το ειπα φρικαρε.να πας το γρηγοροτερο σε γιατρο μου ειπε.μην το αφησεις.:o.μου εδωσε τα στοιχεια ενος γιατρου που ειδικευεται σε προβληματα ορασης που παρουσιαζοντε κατα την κυηση.τον πηρα πριν λιγο να κλεισω ραντεβου και μου ειπε οτι μπορει να ειναι απο το τιποτα μεχρι τραυματισμος λογο αυξησης της ροης του αιματος:(.με κουφανε.εχω τη δευτερα ραντεβου να με δει.δεν εχω ξανα ακουσει κατι παρομιο.

Τελικά καλά λένε πως πρέπει να λέμε τα πάντα σους γιατρούς μας.Πάντως στην θέση σου δεν θ ανησυχούσα πολύ.Διάβασα πως σε προχωρημένη εγκυμοσύνη καλό είναι να επισκεφθούμε οφθαλμίατρο για να ελέγξει τη πίεση των οφθαλμών,αν θα ανατέξουν δηλ την πίεση του φτ.Οπότε don't worry;-)

εχει να κανει με το πως τα υπολογιζει ο καθε γιατρος.εμενα μου ειπε οτι δεν θα παμε περα απο την πητ.δηλαδη την 21 ιουνιου θα πρεπει να γεννησω οπως και να εχει.δεν θα μου δοσει παραταση.ειναι αλλοι ομως που δινουν.τωρα στη δικη σου περιπτωση αν πιασει το λαδωμα χαλαλι!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:Θα δούμε και αν έιναι αμέμπτου ηθικής το βρέφος..όχι τίποτ άλλο...:lol::lol:Κοριτσάκι σ αφήνω να πάω να φτιάξω μαλλάκι!

Φιλάκια πολλά πολλά!!

Διαφημίσεις

Και ναι!!!!!!!!!!!!....Επιτέλους έχω ξανά λάπτοπ, μετά από αποχή μιας μέρας!.......Γιούχου!!!!!!

Καλέ....είναι καμιά εδώ ή μόνη μου μιλάω????

Ελινάκι είσαι εδώωω?????.....

Κρισάκιιιιιιι????....Είπες θα μπεις να μας πεις νέα σου. Ανυπομονώ να τα ακούσω!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Και ναι!!!!!!!!!!!!....Επιτέλους έχω ξανά λάπτοπ, μετά από αποχή μιας μέρας!.......Γιούχου!!!!!!

Καλέ....είναι καμιά εδώ ή μόνη μου μιλάω????

Ελινάκι είσαι εδώωω?????.....

Κρισάκιιιιιιι????....Είπες θα μπεις να μας πεις νέα σου. Ανυπομονώ να τα ακούσω!!!

Mπιφτεκακι μου ουουουουου!!!!γυρισαμε!!!:-P:-P:-P

Το νινι ειναι παρα πολυ καλα και εχει χερακια και ποδαρακια και τα κουναει!!!:shock::shock::shock:

Χεστηκαμε πανω μας!!!

Κοριτσακια μου ακομα δεν μπορω να πιστεψω μετα απο ολα αυτα που περασαμε οτι ολα πανε καλα.Πραγματικα θελει πολυ δυναμη και ξερω οτι ολες καποιες στιγμες λυγιζουμε αλλα τελικα για ολες εχει ο Θεος θελω να το πιστευουμε αυτο ολες!!!Ακους Μπιφτεκι μου θα γινει θα γινει θα γινει και θα περιμενω τα δικα σου νεα κοριτσακι μου γλυκο!!!!με ακους καλε η τζαμπα καιεει η λαμπα???:lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Mπιφτεκακι μου ουουουουου!!!!γυρισαμε!!!:-P:-P:-P

Το νινι ειναι παρα πολυ καλα και εχει χερακια και ποδαρακια και τα κουναει!!!:shock::shock::shock:

Χεστηκαμε πανω μας!!!

Κοριτσακια μου ακομα δεν μπορω να πιστεψω μετα απο ολα αυτα που περασαμε οτι ολα πανε καλα.Πραγματικα θελει πολυ δυναμη και ξερω οτι ολες καποιες στιγμες λυγιζουμε αλλα τελικα για ολες εχει ο Θεος θελω να το πιστευουμε αυτο ολες!!!Ακους Μπιφτεκι μου θα γινει θα γινει θα γινει και θα περιμενω τα δικα σου νεα κοριτσακι μου γλυκο!!!!με ακους καλε η τζαμπα καιεει η λαμπα???:lol::lol::lol:

Κοριτσάκι μου, κοριτσάκι μου όμορφο μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιούχου!!!!!!!!!!...:P:p:p:p:p:p:p:p:pΔόξα τω Θεό όλα καλά είναι, ε?????.........άργησες να μπεις και ανησύχησα....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...