Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Υστεροσκοπηση έκανα τον Σεπτέμβριο ,της εβα που επερνα τώρα ήταν κολπικά, απλά θέλω από το στόμα μωρέ δεν μπορώ άλλο κολπικά... άρα να ψάξω για αυτά που λες μπορείς να με πεις ακριβώς τιγραφει το κουτάκι?

Εγώ έπαιρνα εκτός από τα Eva ,τα intimeo από το στόμα αλλά και τα vivomix450 που είναι για το έντερο.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλα ειναι το ζουζουνι μου....απορροφαει πολλες βιταμινες απο τη μανουλα και με εχει πιασει ουλιτιδα ....αλλα δεν πειραζει....

το αφεντικο μου σπαει τα νευρα....

ποτε δεν περιμενεις??????

μωρε περιμενω στις 7 μαρτιου!δεν εχω κανενα συναισθημα μαμας αρα...:tongue::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαπι δεν εχω λογια ρε...ψιλολιγνη..κουκλάρα.. τι να σ πρωτοπ.ω...υγιέστατη βασικά όλα καλά όλα φυσιλογικά και πολύ ποζάτη ρε σου λέω... 8α γινει αυτη..παναγια μου μακρια τους γιους σασ! οχοχοχοχοχ

dZJip3.png

μωρε περιμενω στις 7 μαρτιου!δεν εχω κανενα συναισθημα μαμας αρα...:tongue::tongue:

ουτε εγω αισθανομουν μαμα,δεν ειχα ουτε ενα συμπτωμα...οποτε μην βγαζεις γρηγορα συμπερασματα

76IGp3.png

χαπι δεν εχω λογια ρε...ψιλολιγνη..κουκλάρα.. τι να σ πρωτοπ.ω...υγιέστατη βασικά όλα καλά όλα φυσιλογικά και πολύ ποζάτη ρε σου λέω... 8α γινει αυτη..παναγια μου μακρια τους γιους σασ! οχοχοχοχοχ

χαζομαμαααααααα!!!!μπραβο αγαπη να σου ζησει!!!

2011.png

Διαφημίσεις

καμια κοπελιά εδωωωωωωωωωωω;;;;;;;;;;;;;;;

καμιααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:(

αχ οποτε εχω χρονο...δεν σας βρισκω...

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Κορίτσιαααααααα!!!

Τι κάνετε?

Ραμονίτσαααααααα!!!Πώς πάει με το μπεμπε?Ζεις μοναδικές στιγμές ε?Τα καταφέρνεις?

Ελίνααααααα!!!Τι κάνεις?Μεγαλώνει το κοριτσάκι σου?σωστά θυμάμαι ε?κοριτσάκι δεν είναι?

Αχ ελάτε να τα πούμε!!!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

καλως την.τι κανεις εσυ?η ραμονιτσα μπηκε και εφυγε.

έφυγε?Κι ήθελα να μάθω πώς είναι...:-(Καλά είμαι!Από χθες είμαι πολύ καλύτερα..φύγανε οι ανακατωσούρες που είχα!Εσύ πώς πας?

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...