Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

γειαααααααααααα!

να σας δειξω το αστερι μου η περηφανη μανα; αλλα μην μου τον ζητησετε, ειναι αρραβωνιασμενος ήδη :tongue:

κοιταξτε εδω γιατι δεν μπορω να επισυναψω απο οτι βλεπω αγκρρρρρρ:mad:

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=182&page=320

Ωχουτο μωρεεεεε........για φαγωμα ειναι!!!!Κοιτα Μακ......με τετοια μανα....πως να μην βγει κουκλος!!!!Αστερακι ειναι!!!!!!

κατιουσκα ετοιμαζεσαι για την αυχενικη; βλεπω από το τικερακι σου οτι οδευεις προς την 12η εβδομαδα !!!!

Ωωω ναι......ραντεβου στις 3/3 και ωρα 3.30!!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ας ξεπρηστει αυτός να πρηστεις εσυ και βλεπουμε ;):tongue:

βρε κακο με το πρηξιμο!μακαρι κοριτσια αλλα δεν εχω τετοιο ενστικτο...τι στο διαολο με τν πρωτη???τζαμπα το κλαιω τοσο καιρο???:tongue::tongue::tongue:

2011.png

αααααα κοριτσακια - μελλουσες μανουλες ότι θελετε να ρωτησετε για τα σχετικα μετα τον τοκετο εδω ειμαι εγω να σας πω τι ρουχαλακια, επιπλακια, πραγματακια και αλλα "ζαρζαβατικα" χρειαζονται τα μωρα τον πρωτο καιρο. όχι τιποτε άλλο για να μην πελαγωσετε όπως το παθαινουμε όλες!

εγω στο ειχα πει ότι το προαισθημα μου σε θελει με αγορι! το θυμασαι ε;;;;;:tongue:

Αμεεεεεεεεεε....πως .....δεν ξεχνιουνται αυτα!!!Για να δουμε...μας ειπαν οτι μπορει και να δουμε το φυλλο στην αυχενικη!!!

ομορφες σας αφηνω!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα!!!

Φιλεναδες σας αφηνω κι εγωωω!!!Φιλακιααα!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Μακ μου, κουκλί είναι το μωρό σου!!!:D:D

Πως πανε τα κεφια σημερα???ε???εμενα ερχονται τα παιδακια του αντρα μου το απογευμα και πηρα λουκουμια και λακτακια..ΥΓΙΕΙΝΗ διατροφη...:rolleyes::rolleyes:

2011.png

Αμεεεεεεεεεε....πως .....δεν ξεχνιουνται αυτα!!!Για να δουμε...μας ειπαν οτι μπορει και να δουμε το φυλλο στην αυχενικη!!!

Φιλακια πολλα!!!

Φιλεναδες σας αφηνω κι εγωωω!!!Φιλακιααα!!

ψηφιζω αγορι!:tongue::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

ειδαμε το παιδι της Μακ,η Κατια πιστευει οτι ειναι συμτπτωμα οτι νυσταζω και η Ναντια ειπε ενα γεια και τηςν ξαναεχασα!!!!!!!!!!!τι κανει το μπεμπε????το αφεντικο δεν ρωταω..καταλαβα!

2011.png

ειδαμε το παιδι της Μακ,η Κατια πιστευει οτι ειναι συμτπτωμα οτι νυσταζω και η Ναντια ειπε ενα γεια και τηςν ξαναεχασα!!!!!!!!!!!τι κανει το μπεμπε????το αφεντικο δεν ρωταω..καταλαβα!

καλα ειναι το ζουζουνι μου....απορροφαει πολλες βιταμινες απο τη μανουλα και με εχει πιασει ουλιτιδα ....αλλα δεν πειραζει....

το αφεντικο μου σπαει τα νευρα....

ποτε δεν περιμενεις??????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...