Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ρε συ Κατια μου...ηταν την δευτερα η ωορρηξια καθοτι την βρηκε ο γιατρος...δεν νομιζω να εχω συμτωματα απο την 6η μερα..........:tongue::tongue::tongue:σοβαρευτηκα πλεον!!!

Να σου πω κατι....ειναι καθα θεμα οργανισμου!!!Εγω ακομη μεχρι και τωρα δεν εχω συμπτωματα υπνηλιας!!!!

Η κουμπαρα του αδελφου μου στην 1η της εγκυμοσυνη ειχε απο την αρχη!!!

Δεν θελω να σε επηρεασω....απλα να προσεχεις....ποτε δεν ξερεις!!!!:-P

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η Μαρα εχει κοριτσακι ενω ηθελε αγορακι;

γερο να ειναι μωρε και οτι θελει ας ειναι! και εσυ Ελινακι τσουπακι εχεις;

το 2009 ηταν αγορο-ετος! το 10 μαλλον θα γεμισουμε γυναικες :)

Γεια σας και πάλι........:D

Ελινάκι, Εμμάκι, Κατιούλα ουουου!!!!

ΝΑΝΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....νυσταζω και η ΚΑτια λεει διαφορα....αλλα ειναι η 6η μερα μετα την ωορρηξιααααααααα!!!δεν τρεφω ελπιδες!:tongue::tongue::tongue:απλα ειμαι υπνος!

2011.png

ρε συ Κατια μου...ηταν την δευτερα η ωορρηξια καθοτι την βρηκε ο γιατρος...δεν νομιζω να εχω συμτωματα απο την 6η μερα..........:tongue::tongue::tongue:σοβαρευτηκα πλεον!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είμαστε κι οι δυο......πάρτην μια και χτύπα την άλλη!!!...Από συμπτώματα καλά πάμε...:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

γειαααααααααααα!

να σας δειξω το αστερι μου η περηφανη μανα; αλλα μην μου τον ζητησετε, ειναι αρραβωνιασμενος ήδη :tongue:

κοιταξτε εδω γιατι δεν μπορω να επισυναψω απο οτι βλεπω αγκρρρρρρ:mad:

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=182&page=320

τι ντολμαδακι ειναι αυτο?δεν εχω καλυτερο απο στρουμπουλο μωρο!!!!!να σου ζησει.κουκλι ειναι σαν τσουρεκακι.και εγω για την κορη μου δεν σου τον ζηταω.τρωει πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:Τωρα το καταλαβα.....:lol::lol:σκεφτομουν τι σχεση εχει το 3 με το αγορι!!!!Καλοοοοοο.........φαντασου απο την πολυ αποχη τα εχω ξεχασει ολα!!!:lol::lol:

Λες να ειναι αγορι.....παντως εχω ποσα βραδια συνεχομενα που βλεπω ονειρο οτι εχω ενα μωρο αγορακι!!!!!Λεςςςςςςςςςς?????????:lol:

εγω στο ειχα πει ότι το προαισθημα μου σε θελει με αγορι! το θυμασαι ε;;;;;:tongue:

τι ντολμαδακι ειναι αυτο?δεν εχω καλυτερο απο στρουμπουλο μωρο!!!!!να σου ζησει.κουκλι ειναι σαν τσουρεκακι.και εγω για την κορη μου δεν σου τον ζηταω.τρωει πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

αντε ρε.... μολις ξεκινησουμε τις στερεες τροφες θα ξεπρηστει το μαναρι μου!:lol:

Διαφημίσεις

Μακ μου, κουκλί είναι το μωρό σου!!!:D:D

αααααχχχχχ αυτα περιμενα να ακουσω γιατι σαν γνησια χαζομαμα κουκουβαγια καμαρωνω τρελα για το καμαρι μου!

ακομα και ψεματα να μου λενε καλα λογια δεν με νοιαζει ;)

σας ευχομαι ΟΛΕΣ να αποκτησετε υγιεσττα στρουμπουλα, ροδοκοκκινα και μυρωδατα μωρα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...