Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Υστεροσκοπηση έκανα τον Σεπτέμβριο ,της εβα που επερνα τώρα ήταν κολπικά, απλά θέλω από το στόμα μωρέ δεν μπορώ άλλο κολπικά... άρα να ψάξω για αυτά που λες μπορείς να με πεις ακριβώς τιγραφει το κουτάκι?

Εγώ έπαιρνα εκτός από τα Eva ,τα intimeo από το στόμα αλλά και τα vivomix450 που είναι για το έντερο.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλα αλλα ολο κοιμαμαι ρε κοριτσια...τι εχω παθει δεν ξερω..ηταν ο θυρεοειδης οκ πη χαπια!τωρα παλι νυστααααααααααααααααα.....
χμμμμμμμ!!!!καλο αυτο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα την ακουσα.το θεμα ειναι οτι ειναι γερο ολα τα αλλα ειναι μα@@@@@ες.ειπαμε στο επομενο θα παρουμε το σερνικοβοτανο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ετσι για αλλαγη.:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:Γερο να ειναι το μωρακι!!!!Αλλα και τακοριτσακια ειναι σουπερ!!!Θα την τρελανει!!!

πσιτ!!!καλημερααααααααααααααα!!!!!!!

Καλως την !!!!Τι κανεις πσιτπσιτουλα??

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλα αλλα ολο κοιμαμαι ρε κοριτσια...τι εχω παθει δεν ξερω..ηταν ο θυρεοειδης οκ πη χαπια!τωρα παλι νυστααααααααααααααααα.....

Λιγο υποπτο μου φαινεται αυτο.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χμμμμμμμ!!!!καλο αυτο.

ποιο μαρη ειναι καλο???που κοιμαμαι ορθια????????:P:p:pασε που εχω και μια ολυμπια απαθεια!!!!!!ειμαι ανεργη και το εχω δει χαλαρα...ο Θοδωρης μ ερωταει ρε συ αγαπη παιρνεις κατι????:tongue::tongue:

2011.png

:lol::lol::lol:Γερο να ειναι το μωρακι!!!!Αλλα και τακοριτσακια ειναι σουπερ!!!Θα την τρελανει!!!

λες??? ποσο ακομα?γιατι η μαρα δεν εχει και πολλα περιθωρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ποιο μαρη ειναι καλο???που κοιμαμαι ορθια????????:P:p:pασε που εχω και μια ολυμπια απαθεια!!!!!!ειμαι ανεργη και το εχω δει χαλαρα...ο Θοδωρης μ ερωταει ρε συ αγαπη παιρνεις κατι????:tongue::tongue:

Δεν τον ρωτας καλυτερα εσυ,μηπως σου εδωσε αυτος κατι και δεν το εχετε καταλαβει ακομα?????????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οκ ρε παιδι μου.αυτο λεω κι εγω.επειδη πηρες κατι:oops::oops::oops: μηπως λεω εγω τωρα παρε παρε επιασε τοπο.παντως η νυστα ειναι καλο πραγμα στην περιπτωση σου.

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι........:D

Ελινάκι, Εμμάκι, Κατιούλα ουουου!!!!

που εισουνα??????????? ετρωγες παλι?μπραβο ρε κοριτσια.να αλλο ενα καλο συμπτωμα.λετε να μπει η ανοιξη με +++++++++??????????

Δεν τον ρωτας καλυτερα εσυ,μηπως σου εδωσε αυτος κατι και δεν το εχετε καταλαβει ακομα?????????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ρε συ Κατια μου...ηταν την δευτερα η ωορρηξια καθοτι την βρηκε ο γιατρος...δεν νομιζω να εχω συμτωματα απο την 6η μερα..........:tongue::tongue::tongue:σοβαρευτηκα πλεον!!!

2011.png

γειαααααααααααα!

να σας δειξω το αστερι μου η περηφανη μανα; αλλα μην μου τον ζητησετε, ειναι αρραβωνιασμενος ήδη :tongue:

κοιταξτε εδω γιατι δεν μπορω να επισυναψω απο οτι βλεπω αγκρρρρρρ:mad:

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=182&page=320

ρε συ Κατια μου...ηταν την δευτερα η ωορρηξια καθοτι την βρηκε ο γιατρος...δεν νομιζω να εχω συμτωματα απο την 6η μερα..........:tongue::tongue::tongue:σοβαρευτηκα πλεον!!!
κοιτα πρωτων ποτε δεν ξερεις απο που θα σου ερθει.η νυστα ειναι απο τα πρωτα συμπτωματα.δευτερον τι θα πει σοβαρευτηκες?μας κοροιδευεις μεσα στα μουτρα μας????τωρα θα σε μαθουμε!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...