Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Είναι καλή προληπτικά την παίρνω μια αμπούλα τις 2εβδομαδες 

Just now, little miracle είπε:

αν σε βολευουν απο τον κολπο, παρε τα κολπικα. ειδαλλως τα αλλα. εμενα δεν μου αρεσουν τα υποθετα γιατι γενικα εχω ευαισθησια και παθαινω κολπιτιδες και δεν μπορω να εχω κ υποθετα να λιωνουν και να χω υγρασια κτλ . γι αυτο μου ειχανε προτεινει τα πρεγκνεα. τα οποια τα λαμβανα και σε ολη την εγκυμοσυνη και θηλασμο.

Σ ευχαριστώ  πάρα πολύ μ έπεισες θα πάω να τα πάρω 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Λιούκο μου,καλημέρα!!!!...Τι κάνετε μάνα και γιος??

Ρε σεις, έχω φάει από το πρωί ένα γάλα με ψωμί και μαρμελάδα,

ένα τοστ, ένα σακουλάκι πατατάκια και πάλι πεινάω!!!

Μπιφτεκακι μου ειναι λογικο να πηγαινει εκει που πηγαινει το μυαλο σου και μακαρι να ειναι αυτο αλλα ξεκολλα γιατ ειναι πολυ νωρις εισαι στην 16η μερα του κυκλου οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγες να ειναι απο αυτο.

Να σκεφτεσαι μακαρι να ειναι αυτο και αν ειναι θα ειναι και την αλλη εβδομαδα και την παρα αλλη και την παρα παρα παρα αλλη και την .....ουουουου!!!!γλυκουλα μου εσυ μακια μακια!!!θα ερθει ρε μην τα παρω θα ερθει (αν δεν ηρθε ηδη):tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηρθααααααααα..........παλι καλα δεν ειπατε πολλα σημερα!!!:lol::lol::lol::lol:

Εχει αρχισει και ανοιγει η δουλεια και δεν θα προλαβαινω να σας μιλαω τοσο...:-(

Λοιπον σε εσας που με κοροιδευετε με τα 3αρια μου,ενα εχω να σας πω...........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λετε απο 15 Σεπτεμβη που ειναι η ΠΗΤ να γεννησω στις 3 Σεπτεμβη???:lol::lol::lol::lol:

Ναντιμορακι μου...δεν χρειαζεται να λετε πολλα με τον αντρουλη σου.......πραξεις να κανετε!!!!:lol::lol:Αχ...........σεξ.......τι ωραια λεξη.....ποσο μου λειπει!!!:lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Μπιφτεκακι μου ειναι λογικο να πηγαινει εκει που πηγαινει το μυαλο σου και μακαρι να ειναι αυτο αλλα ξεκολλα γιατ ειναι πολυ νωρις εισαι στην 16η μερα του κυκλου οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγες να ειναι απο αυτο.

Να σκεφτεσαι μακαρι να ειναι αυτο και αν ειναι θα ειναι και την αλλη εβδομαδα και την παρα αλλη και την παρα παρα παρα αλλη και την .....ουουουου!!!!γλυκουλα μου εσυ μακια μακια!!!θα ερθει ρε μην τα παρω θα ερθει (αν δεν ηρθε ηδη):tongue::tongue::tongue:

Είπαμε είμαι ξανθιά, αλλά όχι κι έτσι!!!...Μαρήηηηηηηηηηηηη, δεν έχει πάει καθόλου το μυαλό μου εκεί!.....Αφού είμαι 16η μέρα λέμε!:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

καλημερα!!!τι κανετε?μπηκα να πω τα νεα της πρωην συμπεθερας μου μαρας.και λεω πρωην γιατι τελικα οι μπεμπαρες μας θα παιζουνε μαζι αντε να τσακωνονται και για κανενα γκομενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντως ολα μια χαρα και η κορη της μισο κιλο μπεμπαρα!!!!!!

Διαφημίσεις

ναι μια χαρα!!!!ο ηλιοσπορος εγινε ηλιοσποριτσα!!!!!! κατα τα αλλα εσυ καλα?δεν πας να παιξεις κανενα τζοκερ στο τρια!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν θελω να γινω σοκιν αλλα λες το παιδι να ειναι αγορι:oops::oops::oops:

ναι μια χαρα!!!!ο ηλιοσπορος εγινε ηλιοσποριτσα!!!!!! κατα τα αλλα εσυ καλα?δεν πας να παιξεις κανενα τζοκερ στο τρια!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν θελω να γινω σοκιν αλλα λες το παιδι να ειναι αγορι:oops::oops::oops:

:lol::lol::lol::lol::lol:Τωρα το καταλαβα.....:lol::lol:σκεφτομουν τι σχεση εχει το 3 με το αγορι!!!!Καλοοοοοο.........φαντασου απο την πολυ αποχη τα εχω ξεχασει ολα!!!:lol::lol:

Λες να ειναι αγορι.....παντως εχω ποσα βραδια συνεχομενα που βλεπω ονειρο οτι εχω ενα μωρο αγορακι!!!!!Λεςςςςςςςςςς?????????:lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ασε κι εγω μονο το σκεφτομαι γιατι απο πραξη αστα να πανε!!!!!!γι αυτο το μυαλο μου ειναι ολο εκει!!!!!ποιος θα μας το ελεγε.εμεις που εχουμε περασει ενδοξο παρελθον σε αυτον τον τομεα και εχουμε τιμησει το αθλημα οσο κανεις για να φτασουμε τουρλα τωρα......περασμενα μεγαλεια και διηγοντας τα να κλαις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντως πολλα τριαργια μαζεμενα μονο αυτα του αγοριου λειπουνε!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πως το πηρε η Μαρα που τελικα ειναι κοριτσακι???
μια χαρα την ακουσα.το θεμα ειναι οτι ειναι γερο ολα τα αλλα ειναι μα@@@@@ες.ειπαμε στο επομενο θα παρουμε το σερνικοβοτανο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ετσι για αλλαγη.:lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσακι εχει η Μαρα ε???να της ζησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..αχ τελεια ειναι ειχα παει χτες στην κολλητη μου που εχει ενα κοριτσακι ενος ετους..τρελ αγελια!πανεξυπνη!

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...