Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κορίτσια δεν μένω άλλο.. σύντομη η βόλτα μου. θα τα πούμε.. μάκια

Αντε γεια σου και εσενα...μακια

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ναι όντως μόνη μου εδω στο καφέ θα σας βγάλω μια ομιλία πάντα ήταν το ονειρό μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...... καλα ντε μη βαράτε πλάκα κάνω..:lol::lol::lol:

αφου εμεινα μοναχούλα πάω να την κάνω και εγω...πουθενα βασικα δεν πάω ακομα στο γραφείο θα μείνω απλα θα κλεισω το παρεντς......

και τελος απευθύνο θερμο χαιρετισμό και πολλα γλυκα φιλάκια σε όλα τα απογευματινά και βραδινά κοριτσάκια που έχω καιρο να δω...

Λοιπον ως εδω αρχισαν οι τιτλοι του τέλους....:!::!::!::!: Μα τι λέω Θεε μου ας με σταματίσει κάποια...bay...bay...:-P:-P:-P:-P

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μιλα μας και μην μας αγαπας...ελα pleaseeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Οαου εξτασιάστηκα τωρα....μη σου πω..πολυ καλη ιδέα ..θα την κρατήσω για αργότερα που θα μου χρειαστει...

Βρε κοιτα κατι ιδεες που εχει η φάτσα...εμ γι αυτο ειναι συνέχεια πιασμένη...μαγειρευει γυμνή και τη χτυπάει το ρευμα!!!!μμμ τωρα το κατάλαβα:wink:;-):wink:;-)

:lol::lol::lol::lol:Θα σε περιποιηθώ από βδομάδα στον καφέ.....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Mακουλααααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Χιλια ευχαριστωωωωωωωωωω!!!!!!:D:D:D:D:D

Αυτος ειναι.......:D.....ειχα φαει το γκουγκλ για να τον βρω,αλλα μαλλον εψαχνα λαθος....:lol::lol::lol:

Ευχαριστωωωωωωωω.....ευχαριστωωωωωωωω......ειμαι πολυ χαρουμενηηη!!!!!

Πιασε ενα ρουφηχτο φιλακι.....σμουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!:D:D:D

merci για το φιλάκι! με το παρεντς λεμε εχω γινει τρελός χακερ :lol:. για οτι ψαχνετε στο ιντερνετ και δεν μπορειτε να το εντοπισετε φωναξτε την ειδικο! χα χα χα χα

Πανικός έγινε χθες βράδυ λέμεεεεεε.......:lol::lol::lol:

να δεις πως το λενε αυτο;;;;;;; χμμμμμμ.... σεξ; κατι μου θυμιζει αλλα εχω να το ακουσω (και να το κανω) μηνες!:oops:

:lol::lol::lol::lol:Θα σε περιποιηθώ από βδομάδα στον καφέ.....

άσε την περιποίηση της Γιωργίας γιατί έχει δίκιο... τί οτι δεν μιλάω σημαίνει οτι δεν βλέπω? δεν διαβάζω? δεν ενημερώνομαι?

Κ@λόπαιδο έχεις λυσσάξει :lol: :lol: :lol:

U6Vip2.png

Κοριτσάκια, τι κάνετε?

Όλο το πρωί γλώσσα δεν βάζετε μέσα. Το βράδυ όλες εξαφανιζόλ, ε?

Εγώ το πρωί που είμαι γραφείο δεν έχω πολύ χρόνο, σας διαβάζω αλλά, μέχρι να διαβάσω τα κατεβατά σας, έχω ξεχάσει τι γράψατε και δεν μπορώ να παρακολουθήσω.

Αθηνούλα, τα έμαθα τα δικά σου. Την Τετάρτη 3/3 θα έρθει ο μπέμπης σου, ε? Άντε, επιτέλους θα γνωριστείτε.

Εγώ παρήγγειλα τεστ ωορρηξίας, από αύριο ξεκινάω να τα κάνω και μόλις δω το χαμογελαστό φατσόνι, βουρ στον πατσά!:D:D:D:D

κοριτσιααααααααααααα δεν προλαβαινω ουτε να κατουρησωωωωωωωωωωωωωω....

σας διαβαζω οποτε μπορω..αλλα οταν παω να γραψω..ουαααααααααααα..χαχα

στο αλλο τοπικ κατι κανω εδωωωωωωωωωωω....γκρρρρρρρρρρ

τι μου κανετε;;;;;;;;;;;;

γυναικαρασσσσσσσσ;;;;;;;;;; βββββββββββββουρ στο πατσαα;;;;;;;;;;; χαχσαχσα τελεια!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Καλημερα......Μαρα μου καλα αποτελεσματα να εχεις!!!(που θα εχεις δηλαδη!!)Περιμενουμε τα νεα σου!!!

Κοριτσακια μου τι κανετε ???

Ακουστε κατι που μου εκανε εντυπωση...............

Την Τεταρτη εχω το ραντεβου για την αυχενικη,αλλα δεν μου ειχε πει ο γιατρος ποια ωρα ακριβως και με πηρε τηλ εχθες το βραδυ!!Λοιπον κοιταξτε συμπτωση.....το ραντεβου ειναι στις 3/3 και ωρα 3.30!!!

Δεν ειμαι εννοειτε προληπτικη,αλλα κατι μου εκαναν αυτα τα 3αρια....κατι καλο!!!!Μου αρεσει και σαν αριθμος !!!Αυτο....δεν ειναι κατι σημαντικο,αλλα μου εκανε εντυπωση και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας!!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημέρα ζουζούνες!!!

Δεν είμαι πολύ καλά σήμερα....έχω μια τάση για....εξαγωγή...από το στόμα...καταλαβαινετε...

και νιώθω κι έναν πόνο χαμηλά στην κοιλιά, τι να είναι?.......ωορηξία??

...ουφ! ...πάλι σεξ δηλαδή??

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...