Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Οχι βρα μιλαω απλα για να καταλαβαινει το μικρο μου...

Αληθεια τι εχεις κάνει με τη δουλεια πήρες άδεια? ποσο καιρό?

δεν δικαιουμε αδεια Λιακο μου ειμαι συμβασιουχα απλα λειπω και θα δω τι θα γινει οταν γυρισω.Μπορει δηλαδη να με καλειψουνε αλλα μπορει και να σπασουνε την συμβαση δεν ξερω γιατι δεν εχει ξανασυμβει σε αλλη εγγυο συμβασιουχα ολες ειχανε ευκολες εγγυμοσυνες.Δεν με νοιαζει ομως καθολου ας γινει οτι θελει αρκει να ειναι καλα το νινι!!!:-P:-P:-P

Επεξεργάστηκαν by chris 81

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol: :lol: :lol: ...

Μπουμπουκίδιο μια χαρά... έχει μεγάλη δραστηριότητα.. σκουπίζει, ξεσκονίζει, ν' αφήσει το παιδί το σπίτι του καθαρό φεύγοντας :wink:.

Τα δικά σας πείτε μου.

Με πείσατε!!! Εδώ θα τα πείτε όλα!!! :lol:

Μα γιατι δεν μας πιστευεις..τιποτις σουλέωωωωω ουφ....

Μπραβο η μπουμπουκα μου ετσι την θέλω καθαρούλα...???

Εσυ για πότε εισαι? άντε να μην μπερδευτούμε..:lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τα μπατζούρια τα έχεις κλειστα για να μην φαίνεσαι και σε ματιάζουν:rolleyes::rolleyes:

Τιποτις τιποτις...εκει ?:roll::roll:

:lol::lol::lol:ξερεις τι μου θυμισες τωρα ε???

"τι σε χτυπσε πιο πολιυ στου ματ???" "του παντζουριιιι" τελεια ταινια!!!:lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

δεν δικαιουμε αδεια Λιακο μου ειμαι συμβασιουχα απλα λειπω και θα δω τι θα γινει οταν γυρισω.Μπορει δηλαδη να με καλειψουνε αλλα μπορει και να σπασουνε την συμβαση δεν ξερω γιατι δεν εχει ξανασυμβει σε αλλη εγγυο συμβασιουχα ολες ιχανε ευκολες εγγυμοσυνες.Δεν με νοιαζει ομως καθολου ας γινει οτι θελει αρκει να ειναι καλα το νινι!!!:-P:-P:-P

Στο δημόσιο δουλευεις μαρή..ή σε καμια εταιρεία που δουλευει με συμβάσεις...

Πάντως καλα κάνεις...σιγά μην σκάσεις το μωρό να ειναι κάλα και όλα τα αλλα τα βρήσκουμε!! Σκασιλας μας κιολας..εμ ντε!!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:ξερεις τι μου θυμισες τωρα ε???

"τι σε χτυπσε πιο πολιυ στου ματ???" "του παντζουριιιι" τελεια ταινια!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοριτσακια μου......δεν τα καταφερα σημερα να τα πουμε λιγακι....κλαψ.....ατιμη δουλεια!!!:lol:

Φιλακια πολλα και καλο μεσημερι σε ολες σας!!!

Γεια σου μικλη...να πλοσέχεις...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Στο δημόσιο δουλευεις μαρή..ή σε καμια εταιρεία που δουλευει με συμβάσεις...

Πάντως καλα κάνεις...σιγά μην σκάσεις το μωρό να ειναι κάλα και όλα τα αλλα τα βρήσκουμε!! Σκασιλας μας κιολας..εμ ντε!!

στου πρωτο:roll::roll::roll: αληθινα αλλα στου δευτερο συφφωνα με την συμβαση,καταλαβεις???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσακια μου......δεν τα καταφερα σημερα να τα πουμε λιγακι....κλαψ.....ατιμη δουλεια!!!:lol:

Φιλακια πολλα και καλο μεσημερι σε ολες σας!!!

γεια σου σειρα καλο μεσημερι και καλη ξεκουραση να εχετε μανα και σκουληκακι!!!:lol::lol::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Μα γιατι δεν μας πιστευεις..τιποτις σουλέωωωωω ουφ....

Μπραβο η μπουμπουκα μου ετσι την θέλω καθαρούλα...???

Εσυ για πότε εισαι? άντε να μην μπερδευτούμε..:lol:

την Δευτέρα θα έχω τις πρώτες πληροφορίες...

γεια σου σειρα καλο μεσημερι και καλη ξεκουραση να εχετε μανα και σκουληκακι!!!:lol::lol::tongue::tongue:

:lol: :lol: :lol:

U6Vip2.png

Λοιπον Λιακο μου και γλωσσου μου και οποια αλλη εικονα εχει αλλα ηχο δεν εχει καλο μεσηεμρι και απο εμενα!!!!!παω να μασησω και να ξαπλωσω να ξεκουραστω....αααααχαχαχα καλο ε????:lol::lol::lol:

αντε φιλακια παω για μασα!!!!!!σμουτσ σμουτσ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αρχισα να βαριεμαι ανυποφορα...θέλω μια ώρα για να σχολάσω...μετά έχω σχολή...οχι τιποτα αλλο αυριο περιμένω τους κουμπάρους μου θα έρθουν για ΣΚ και δεν έχω προλλαβαι να κάνω τίποτα στο σπίτι..να δω πότε θα προλλάβο...Μαλλον εχει αποψε μεταμεσονύχτια καθαριοτητα....πω..πω...θα πέσω απο την Ακρόπλη καλύτερα...

Με εχει πιασει ο παραλογισμος μου όπως καταλαβαίνετε...δεν χρειάζεται να απαντάτε απλα τα λέω για να τα λέω...

Α βρε Ελπίδα δεν λες στην μπουμπουκα σου να ερθει να βοήθησει!!!αφου το κατέχει..:lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπον Λιακο μου και γλωσσου μου και οποια αλλη εικονα εχει αλλα ηχο δεν εχει καλο μεσηεμρι και απο εμενα!!!!!παω να μασησω και να ξαπλωσω να ξεκουραστω....αααααχαχαχα καλο ε????:lol::lol::lol:

αντε φιλακια παω για μασα!!!!!!σμουτσ σμουτσ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Στο καλό γυνάικα!!! καλη μάσα και καλον ύπνο...μουτσ μουτσ....:wink:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...