Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι δεν την πιστευω...τωλα γιατι δεν μιλαει που εκλεισε το τηλέφωνο:-(:-(:-(

:lol::lol::lol::lol: μαρη τρελη ακριβως επειδη δεν το εκλεισα σας εγραψα το μηνυμα για να ξερετε...παραπονιαρα!!!!:lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

προλαβα καμια???:roll::roll::roll:

Τελικα ειχα δικιο με αυτο με τις ορμόνες...σιγουρα ειναι οι μοναδικες αυτη τη στιγμη που κατοικουν στο κεφάλι της....:lol::lol::lol:

Ολα καλα..εσυ καλα...ωραια μέρα ε???:lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

προλαβα καμια???:roll::roll::roll:

εμενα αλλα οχι για πολυ γιατι τωρα ηρθε η μαμα με το συμπεθερο!!!!

που χαθηκες εσυ????και εκανες το κοτοπουλακιμας να στεναχωριεται????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αααααα.θα εχεις παλεούλα τωλα....τι καλα...:lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Τελικα ειχα δικιο με αυτο με τις ορμόνες...σιγουρα ειναι οι μοναδικες αυτη τη στιγμη που κατοικουν στο κεφάλι της....:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: ααααα κοτοπουλακι μου και εσυ τρελλαθηκαν και οι δικες σου ορμονες!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μιλουσα στο τηλεφωνο μην με μαλωνεται και μαλιστα το ενα ητανε και απο την δουλεια:-(:-(.

Αααααααααα θα φυγεις λοιπον???καλα αντε φιλακια να δωσεις στον συμπεθερο και στο νινι αλλα εσυ να το δωσεις στον νινι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:lol::lol::lol:

εισαι χαμενο !!!που ξερω μαρη αν ειναι ωραια η μερα εδω μεσα κλεισμενη???:confused::confused:

αλλα για να το λες εσυ εγω σε πιστευω!!!:mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol: ααααα κοτοπουλακι μου και εσυ τρελλαθηκαν και οι δικες σου ορμονες!!!!

Οχι βρα μιλαω απλα για να καταλαβαινει το μικρο μου...

μιλουσα στο τηλεφωνο μην με μαλωνεται και μαλιστα το ενα ητανε και απο την δουλεια:-(:-(.

Αααααααααα θα φυγεις λοιπον???καλα αντε φιλακια να δωσεις στον συμπεθερο και στο νινι αλλα εσυ να το δωσεις στον νινι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αληθεια τι εχεις κάνει με τη δουλεια πήρες άδεια? ποσο καιρό?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπ!!!! τί συμβαίνει εδώ?? :)

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχ!!!την κατσαμε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γεια σου Γλωσσου μου τι κανεις???η μπουμπουκα καλα???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol:

εισαι χαμενο !!!που ξερω μαρη αν ειναι ωραια η μερα εδω μεσα κλεισμενη???:confused::confused:

αλλα για να το λες εσυ εγω σε πιστευω!!!:mrgreen::mrgreen:

Τα μπατζούρια τα έχεις κλειστα για να μην φαίνεσαι και σε ματιάζουν:rolleyes::rolleyes:

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπ!!!! τί συμβαίνει εδώ?? :)

Τιποτις τιποτις...εκει ?:roll::roll:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοριτσακια μου καλο μεσημερι μου μιλανε συνεχεια και δεν μπορω να σας γραψω αλλο!!!!

φιλακια πολλα!!

Καλη ξεκουραση ζουζουνάκι μου...

φιλάκια στα δυο γλυκα σου μαγουλάκια!!!

και χαϊδάκια στα φρεσκιβαμμένα σου μαλάκια!!!:lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχ!!!την κατσαμε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γεια σου Γλωσσου μου τι κανεις???η μπουμπουκα καλα???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol: :lol: :lol: ...

Μπουμπουκίδιο μια χαρά... έχει μεγάλη δραστηριότητα.. σκουπίζει, ξεσκονίζει, ν' αφήσει το παιδί το σπίτι του καθαρό φεύγοντας :wink:.

Τα δικά σας πείτε μου.

Τα μπατζούρια τα έχεις κλειστα για να μην φαίνεσαι και σε ματιάζουν:rolleyes::rolleyes:

Τιποτις τιποτις...εκει ?:roll::roll:

Με πείσατε!!! Εδώ θα τα πείτε όλα!!! :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...