Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Αθηνουλι μουυυυυυυυυ...........την ιδια μερα παω για την αυχενικη διαφανεια!!!!!!!!:D:D:D

Πως περασε ο καιρος...........πω πω.........γεννας!!!!!!!!

Κοριτσακι μου με το καλο να ειναι......αχ...σκεφτομαι την στιγμη που θα τον κρατησεις αγκαλια και με πιανει τρελη χαρα.....φανταζομαι εσυ!!!:lol::lol::lol::lol:

Μπουρ μπουρρρρρρ βρε παλι ποσες σελιδες γεμισατε!!!!!

Τι μου κανετε????

Ειδες Κατιουσκα μου εφτασε ο καιρος!!:lol::lol::lol: η αληθεια ειναι πως θελω πολυ να τον δω!!!!!

αχ ωραια αντε και εσυ θα δεις μια φοβερη εικονα θα τρελλαθεις!!!!!

σιγα που δεν θα γραφαμε βεβαια μια μεση λυση δεν εχουμε δεν μπορεις να πεις!!!!θα γραφουμε συνεχεια και δεν θα προλαβαινουμε να διαβαζουμε τις σελιδες η που θα μενουμε κολλημενες στην ιδια για μερες!!!!

αγαπακια παω στα ωραια μου πελατακια να φερω ωραιοτατα λεφτακια

σασ φιλώ και μπορει να μπω το απογευμα μετά την βυθοσκόπηση

μακια μάκια

μακια Μαρουσκα μου!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παντως ακομα δε σας μιλαωωωωωω

μμμμμμμμμμμμμμμ ουτε και εγω!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ρε παιδαι ας μιλησει καποια λέμε.....ααααα θα την κάνω τελικα για Παρο ..δεν την γλιτωνω...βρε τι τσουπια ειστε εσεις...βρε που εμπλεξα η ρου@@@να!!!!!

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κι εγώ που μιλάω τι κατάλαβα?.....μου την λένε..!

σιγααααααα μαρηηηηη εσυ σου τι λεμε???

τι λεμε καλε?????οτι μας λες και εμεις σου απανταμε!!!!:tongue:

αντε ντε...φυγανε οι φαγανες....πίνω και εγω σίδερο...

Να σε κατι που μοιαζω μα τις εγκυούλες:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

εγω παντως ακομα δε σας μιλαωωωωωω

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ τι μας λες??????θελεις να σε γλειψουμε κιολας??????μηπως να πεσουμε στα γονατα να σε παρακαλεσουμε κιολας???:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ρε παιδαι ας μιλησει καποια λέμε.....ααααα θα την κάνω τελικα για Παρο ..δεν την γλιτωνω...βρε τι τσουπια ειστε εσεις...βρε που εμπλεξα η ρου@@@να!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: σιγα μη ξενιτευτεις κιολας γιατι δεν σου μιλανε οι ατιμες!!!!

εγω σου μιλαω ομως δεν εχεις παραπονο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Μιλα μας και μην μας αγαπας...ελα pleaseeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Οαου εξτασιάστηκα τωρα....μη σου πω..πολυ καλη ιδέα ..θα την κρατήσω για αργότερα που θα μου χρειαστει...

Βρε κοιτα κατι ιδεες που εχει η φάτσα...εμ γι αυτο ειναι συνέχεια πιασμένη...μαγειρευει γυμνή και τη χτυπάει το ρευμα!!!!μμμ τωρα το κατάλαβα:wink:;-):wink:;-)

:lol::lol::lol::lol: πεστα κοτοπουλακι μου!!!!

ειδες τι κανει???και μετα λεει οτι εμεις την δουλευουμε γιατι αυτο μας ειπε παραπανω!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: σιγα μη ξενιτευτεις κιολας γιατι δεν σου μιλανε οι ατιμες!!!!

εγω σου μιλαω ομως δεν εχεις παραπονο!!!

Αχ κοριτσακι μου..τι καλουτσικο που εισαι...μακια..μουκια:lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

το ενα τηλεφ. πισω απο το αλλο!!!!!!!!!!!!:mad::-x:-x:-x

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:lol::lol::lol::lol: πεστα κοτοπουλακι μου!!!!

ειδες τι κανει???και μετα λεει οτι εμεις την δουλευουμε γιατι αυτο μας ειπε παραπανω!!!!!

Τα λέω αλλα ποια τα ακούει...μονη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω μου φαίνεται...αλλα τα ηθελε και εμένα ο κ@@ος μου...ηθελα να μπω στην παρέα σας να μίλαμε...ποια παρέα μου λες...Στην παρέα με τις μουγκες!!!:mad::x:x

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

το ενα τηλεφ. πισω απο το αλλο!!!!!!!!!!!!:mad::-x:-x:-x

καλα γιατι δεν τους λες οτι εχεις συσκεψη μαζι μας να μην σε ενοχλουν εεεεε??????:mad::x:tongue:

Τα λέω αλλα ποια τα ακούει...μονη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω μου φαίνεται...αλλα τα ηθελε και εμένα ο κ@@ος μου...ηθελα να μπω στην παρέα σας να μίλαμε...ποια παρέα μου λες...Στην παρέα με τις μουγκες!!!:mad::x:x

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: εεεεε οχι και μουγκες καλη μου τοσες σελιδες γραψαμε σημερα!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τι δεν την πιστευεις????????:mad::-x:tongue:

Οχι δεν την πιστευω...τωλα γιατι δεν μιλαει που εκλεισε το τηλέφωνο:-(:-(:-(

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Οχι δεν την πιστευω...τωλα γιατι δεν μιλαει που εκλεισε το τηλέφωνο:-(:-(:-(

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ντλοπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!

δεντσερω γιατι το κανει αυτο τωλα αλλα να τσερεις κοτοπουλακι μου ειναι καλο κολιτσι μη συμωνεις μαζι της εντατσει???ασε που μπολει να εχει νεο πακετο ορμονων και να τα πηλε τωρα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...