Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

πες μου οτι δεν βλεπεις ζουζουνιααα!!!!!:rolleyes:

το εχω σε cd. καλε συμπεθερα του γιου σου τραγουδαω δεν το καταλαβες???:-(:-(:-(

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πως γινεται δεν την ξερωω!!!!:rolleyes:

8α μετρησει ο δοχτορ τον βυθο του μαιτου μου για να δει αν με φυσιολογικο τοκετο αντεξει ο κερατοειδης ή τελος πάντων όλο το συστημα την όλη πίεση. θα κανει την διαγνωση του και θα συστησει ή όχι φυσιολογικο τοκετο

αυτο το χαρτι 8α το δωσω αυριο στον γιατρο μου που8α μου κραταειτο χερακι στην β επιπεδου γιατι εχω χεστει ηδη πανω μου οπως γνωρίζετε

dZJip3.png

αααααααααχ με το καλο Ερμινακι μου και 8 Μαρτιου ευχομαι να το γιορταζουμε εδω!!!!!!!:-P:-P:-P

Αυτο με την κοιλια Ερμινακι μου το εχω ξανακουσει και απο αλλες αλλα δεν ξερω τι ειναι , ξερω ομως οτι μια απο τις 2 που μου το ειπε πετυχε η σπερματεχυνση.Δεν νομιζω λοιπον να εχει να κανει με την επιτυχια, μηπως απο καποιο φαρμακο???δεν ξερω???:confused::confused::confused:καμια ξερει καλε να πει στο κοριτσι μας???

Ολα καλα Ερμινακι μου μην σκεφτεσαι αρνητικα και εγω τα ειχα αυτα τα πονακια και μου ειχε πει οτι ειναι φυσιολογικα!!!!!:wink:

Αστην εκει που καθεται και μη την μελετας!!!βαλε εκει τα χαπακια σου και υπομονη!!!!

καλε εεεεε δεν σας προλαβαινω!!!!

σας ευχαριστω παααααααααααααααααααααααααρα πολυ κοριτσακια μου για τα λογακια σας , δεν αγχωνομαι οτι ειναι να γινει θα γινει , αλλιως τον αλλο μηνα την διαδικασια την μαθαμε τωρα ετσι και αλλιως :tongue:...

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

πως γινεται δεν την ξερωω!!!!:rolleyes:

ουτε και εγω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Μηπως το Μπιφτεκακι την γνωριζει???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καιαιαιαια.........αααααααααακαντου ντου ντου παμε εκει και παμε αλλου....ακαντου ντου ντου παμε στην Χονολουλου...!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ωχ αυτο ήταν..οι ορμόνες κατοικησαν στο κεφάλι:tongue::tongue:...ουιουι και πουστε ακόμα..εχουμε να περάσουμε πολλα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

:confused::confused::confused: δεν μπορω να βλεπω κολαράκια:lol::lol::lol:

Κοριτσάρα μου σου ευχομαι μέσα απο την καρδια μου να πάνε όλα καλα και να μας πεις σύντομα τα ευχάριστα...σου στελνω όλη τη θετικη μου ενέργεια .....:lol::lol::lol:

Εγω πάλι στην αναμονη...περιμένω να μου ερθει ακόμα περιοδος μετα την τελευταία αποξεση για να μπορεσω να βρω πάλι τους ρυθμούς μου!!!

Τι φοράς μαυρό?????:!::!::!:

και εγω ευχομαι μεσα απο την καρδουλα μου να σου πανε ολα καλα και συντομα πολυ συντομα γκαστρουλα!!!!!!!!!!!!!!!!

ουτε και εγω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Μηπως το Μπιφτεκακι την γνωριζει???

:shock::shock::shock::lol::lol::lol: ντροπη σου...:oops::oops: αυτο εχω να πω μονο....

(πολυ καλο...χιχιχι)

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

το εχω σε cd. καλε συμπεθερα του γιου σου τραγουδαω δεν το καταλαβες???:-(:-(:-(

οσιιιιιιιιιιιι θυγνωμη!!!γιατι εγω για την ωρα του εχω βαλει και ακουει Πλουταρχο, Βισση και τωρα εχει Μαρτακη!!!!!πειραζει???:rolleyes:

8α μετρησει ο δοχτορ τον βυθο του μαιτου μου για να δει αν με φυσιολογικο τοκετο αντεξει ο κερατοειδης ή τελος πάντων όλο το συστημα την όλη πίεση. θα κανει την διαγνωση του και θα συστησει ή όχι φυσιολογικο τοκετο

αυτο το χαρτι 8α το δωσω αυριο στον γιατρο μου που8α μου κραταειτο χερακι στην β επιπεδου γιατι εχω χεστει ηδη πανω μου οπως γνωρίζετε

ααααααααααααα μαλιστα!!!!!να μην εισαι φοβισμενη καθολου ολα ειναι μια χαρα και εξαλλου τσαμπα τους κανουμε τοσο καιρο τους υπολοιπους υπερηχους βρε χαζουλα????ολα καλα ειναι θα το δεις!!!!τι ωρα εχεις αυριο ραντεβου???αντε να πεις και το φυλλο!!!:lol:

Ολα καλα Ερμινακι μου μην σκεφτεσαι αρνητικα και εγω τα ειχα αυτα τα πονακια και μου ειχε πει οτι ειναι φυσιολογικα!!!!!:wink:

καλε εεεεε δεν σας προλαβαινω!!!!

σας ευχαριστω παααααααααααααααααααααααααρα πολυ κοριτσακια μου για τα λογακια σας , δεν αγχωνομαι οτι ειναι να γινει θα γινει , αλλιως τον αλλο μηνα την διαδικασια την μαθαμε τωρα ετσι και αλλιως :tongue:...

Μπραβο Ερμινακι μου πολυ μου αρεσει η ψυχολογια σου!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αγαπες μου γλυκιες μου ,τα τηλεφωνα δεν εχουν σταματημο σημερα...

εχασα αρκετα απο αυτα που γραφεται οποτε δεν μπορω να συμμετεχω, κριμα και σας βρηκα ολες μαζι!σας ευχαριστω για ολα!

αλλα τωρα θα τα λεμε πιο συχνα , θα μετραμε μαζι χαχαχαχα!!!

να ειστε οοοοοοοοοοοοολες καλα και να περνατε τελεια!

καλο μεσημερι!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακιαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

αγαπες μου γλυκιες μου ,τα τηλεφωνα δεν εχουν σταματημο σημερα...

εχασα αρκετα απο αυτα που γραφεται οποτε δεν μπορω να συμμετεχω, κριμα και σας βρηκα ολες μαζι!σας ευχαριστω για ολα!

αλλα τωρα θα τα λεμε πιο συχνα , θα μετραμε μαζι χαχαχαχα!!!

να ειστε οοοοοοοοοοοοολες καλα και να περνατε τελεια!

καλο μεσημερι!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακιαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου Ερμινακι καλο μεσημερι φιλακια!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αθηνα 10 το πρωί 8α ειμαι ιασώ... αμα ειναι καμιά κοντά κερνάω πρωινό! εννοειται οτι μετα 8α αναμεταδοσω τα νεα και αν δεν μπορώ να μπω 8α σασ τα πει η ελινουλα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...