Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αφου μου λειπει ρε χαζουλί επειδη το τσιμπουσα συνεχεια δεν θυμασαι???:-Pσε παρακαλω ξαναμιλααααααααααααααααα........please..please!!!δεν θα αντεξω την σιγη σου σε απειλω!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλα...αλλα μονο αν αφησεις το καρπουζι μου στην ησυχια του!!:lol::lol:

Δεν φτανει που γραφετε μεγάλα κειμενα ...τα εχετε κανει να μην πω πως...λειπει και η συμπεθερα μου που της αρεσει αυτη η συζήτηση:tongue::tongue:...Αλλες απαντησεις με αλλου το όνομα...γιναμε μπ@@@@ελο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ουπς...μου ξέφυγε:roll::roll::roll:

πες τα ρε κοτοπουλο...πηραμε ολες αερα εδω μεσα...:lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαλιστα Λιακο μου θα γραφουμε οπως λες!!!!!!ετσι καλα ειναι???να το αφησω???μονο μην μου συγχιζεσαι και πας στην Παρο οπως λες και τι θα κανουμε μετα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:shock::shock::shock::shock::shock: ωωωωωωωωωωωωωω το κοτοπουλακι αγριεψε!!!!!!!

εγω παλι θα ελεγα να παρεις τιποτις αλλοοοοοοοο:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μηπως και ηρεμησεις λιγακι τι λες???????:lol::tongue:

λες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαλιστα Λιακο μου θα γραφουμε οπως λες!!!!!!ετσι καλα ειναι???να το αφησω???μονο μην μου συγχιζεσαι και πας στην Παρο οπως λες και τι θα κανουμε μετα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μια χαρα ...καλα τα πας συνεχισε..μη σταματας συνέχισε:tongue::tongue::tongue:

αντεεεεεεεεεεεεε τωρα το πηρες εσυ χαμπαρι??????????

δεν προλαβαινω να απαντησω και μετα γινεται της ΠΟΠΗΣ!!!!!:tongue:

Α...καλα το καταλαβα δηλαδις:wink:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ειναι εκτος εποχης γιαυτο, αμα μου μυρισει που θα τρεχω???εχω τους λογους μου καλε συμπεθερα μην νομιζεις!!!ας ερθει το καλοκαιρι και θα δεις μετα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! εγω φταιω που μπαινω εδω μεσα σας προσφερω απλωχερα το καρπουζι μου τη καρδια μου και την καταπληκτικη διαθεση μου...:mad: και με χρησιμοποιειτε!!! ε οχι δε θα το ανεχτω αυτο....ντροπη σου αθηνουλα και ντροπη σου λελουδομωρο!!αυτο λεω μονο:-(:-( (προς το παρον)

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

καλα...αλλα μονο αν αφησεις το καρπουζι μου στην ησυχια του!!:lol::lol:

πες τα ρε κοτοπουλο...πηραμε ολες αερα εδω μεσα...:lol::lol:

Ειδες καρπουζάκι μου..τα λέω τα λεώ αλλα ποια ακουει...που τις εχουν κοφάνει όλες οι ορμόνες:lol::lol::lol:

Τελικα δεν μας ειπες τι χρωμα βρακάκι φοράς:roll::roll::roll::shock::shock::oops::oops:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

οοο καλα εισαι! 8α βγει ο μπουμπαρδος και 8α χαζογελασ και 8α χαζοκλαισ σαν την ξανθιά!!!!!!! φιλιά και στον κατουρημενο πατέρα! κακακακακακκακακα

:lol::lol::lol::lol::lol: αυτο ειναι το μονο σιγουρο Μαρα μου για το μονο που εχω αγωνια ειναι να τον δω!!!!!!!θα τα δωσω στον χεσμενο πατερα!!!!:lol:

ειναι εκτος εποχης γιαυτο, αμα μου μυρισει που θα τρεχω???εχω τους λογους μου καλε συμπεθερα μην νομιζεις!!!ας ερθει το καλοκαιρι και θα δεις μετα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μμμμμμμμμμ εε τοτε καλα κανεις συμπεθερα μου!!!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ασχετο αλλα να μην ξεχασω τον οφθαλμιατρο σημερα... κολησα και ενα ποστ ιτ στο χερι μου με εξτρα σελοτειπ...

καλα που δεν το κολλησες στην κοιλια!!!φαντασουτο ομως μια κοιλια τουρλα και πανω ενα αυτοκολλητο να λεει θελω οφθαλμιατρο!!!:lol::lol::lol:πλακα θα εχει!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! εγω φταιω που μπαινω εδω μεσα σας προσφερω απλωχερα το καρπουζι μου τη καρδια μου και την καταπληκτικη διαθεση μου...:mad: και με χρησιμοποιειτε!!! ε οχι δε θα το ανεχτω αυτο....ντροπη σου αθηνουλα και ντροπη σου λελουδομωρο!!αυτο λεω μονο:-(:-( (προς το παρον)

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: σιγα βρε καρπουζακι μου τι σου καναμε??????

εμεις σε αγαπαμε αλλα εσυ τιποτα μεσα στη γκρινια!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ειδες καρπουζάκι μου..τα λέω τα λεώ αλλα ποια ακουει...που τις εχουν κοφάνει όλες οι ορμόνες:lol::lol::lol:

Τελικα δεν μας ειπες τι χρωμα βρακάκι φοράς:roll::roll::roll::shock::shock::oops::oops:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: πλασινο!!!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

καλα που δεν το κολλησες στην κοιλια!!!φαντασουτο ομως μια κοιλια τουρλα και πανω ενα αυτοκολλητο να λεει θελω οφθαλμιατρο!!!:lol::lol::lol:πλακα θα εχει!!!

axaxxaaxxaxaxaaxaxaxaxxxxxxxxaxaxaxxaax και γαμω την ιεκόνα... ακου τώρα εξεταση...βυθοσκόπηση

dZJip3.png

ασχετο αλλα να μην ξεχασω τον οφθαλμιατρο σημερα... κολησα και ενα ποστ ιτ στο χερι μου με εξτρα σελοτειπ...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: κολλααααα και ενα για αυριο μην ξεχασεις τη β-επιπεδου!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καιαιαιαια.........αααααααααακαντου ντου ντου παμε εκει και παμε αλλου....ακαντου ντου ντου παμε στην Χονολουλου...!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καιαιαιαια.........αααααααααακαντου ντου ντου παμε εκει και παμε αλλου....ακαντου ντου ντου παμε στην Χονολουλου...!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πες μου οτι δεν βλεπεις ζουζουνιααα!!!!!:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...