Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol: να μην ρωτησω για τα κουκουτσια καλυτερα ε???:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol:

:confused::confused::confused: δεν μπορω να βλεπω κολαράκια

Κοριτσάρα μου σου ευχομαι μέσα απο την καρδια μου να πάνε όλα καλα και να μας πεις σύντομα τα ευχάριστα...σου στελνω όλη τη θετικη μου ενέργεια .....:lol::lol::lol:

Εγω πάλι στην αναμονη...περιμένω να μου ερθει ακόμα περιοδος μετα την τελευταία αποξεση για να μπορεσω να βρω πάλι τους ρυθμούς μου!!!

Τι φοράς μαυρό?????:!::!::!:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: καρπουζακι για απαντα τωρααα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον ας γραφουμε μικρότερα κείμενα γιατι κουράζονται τα μάτια μου να προλάβω να διαβάσω...ειμαι και στη δουλεια βλέπετε και δεν έχω το δικό σας πάσο...αντε πια μην τα πάρω....:mad::mad::mad: γιατι αν τα παρο δεν πρεκειτα να τα αφησω με τιποτις...:lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ερμινα..ηταν να μην αρχισω εγω αγαπη μου!!!!!

αθηνουλι με προκληση θα μπεις? με φυσιολογικο? με καισαρική? με επισκληρίδιο? με τίποτα? με ναρκωτικα? μχοαχθοαθχοθαοθχοαθχοθοθχοθα πεσ καλεεεεε

:lol::lol::lol::lol: ναι μαρηηη....λιγμενα!!!!και μετα θα της τραγουδανε ολοι εκει<<πες μας τι πινεις ???εσυ και δεν μας δινεις!!>>τρελοκομειο!!:tongue::tongue::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ε μα δεν αντεχεσαι πια:mad::-x:-x ολο ασχολεισαι με το καρπουζι μου....δε ξαναμιλαωωωωω....:-(:-(

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ τωρα μας επεισες!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ουτε για 5 λεπτα δεν θα αντεξεις να μην μιλησεις!!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αχαμ σορυ ρε αθηνουλα αν σε κουρασα απλά ξερεισ..χανω επεισοδια με την καθεμια μας.. παντως ρε αθηνιώ...συγχαρητηρια βρε κουκλα μου... η υπομονη και η ψυχραιμία σου ειναι απίστευτη! ευγε! 9 μηνεσ τους περασεσ παλικάρισια!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol: ναι μαρηηη....λιγμενα!!!!και μετα θα της τραγουδανε ολοι εκει<<πες μας τι πινεις ???εσυ και δεν μας δινεις!!>>τρελοκομειο!!:tongue::tongue::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπον ας γραφουμε μικρότερα κείμενα γιατι κουράζονται τα μάτια μου να προλάβω να διαβάσω...ειμαι και στη δουλεια βλέπετε και δεν έχω το δικό σας πάσο...αντε πια μην τα πάρω....:mad::mad::mad: γιατι αν τα παρο δεν πρεκειτα να τα αφησω με τιποτις...:lol::lol::lol:

:shock::shock::shock::shock::shock: ωωωωωωωωωωωωωω το κοτοπουλακι αγριεψε!!!!!!!

εγω παλι θα ελεγα να παρεις τιποτις αλλοοοοοοοο:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μηπως και ηρεμησεις λιγακι τι λες???????:lol::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ε μα δεν αντεχεσαι πια:mad::-x:-x ολο ασχολεισαι με το καρπουζι μου....δε ξαναμιλαωωωωω....:-(:-(

αφου μου λειπει ρε χαζουλί επειδη το τσιμπουσα συνεχεια δεν θυμασαι???:-Pσε παρακαλω ξαναμιλααααααααααααααααα........please..please!!!δεν θα αντεξω την σιγη σου σε απειλω!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Δεν φτανει που γραφετε μεγάλα κειμενα ...τα εχετε κανει να μην πω πως...λειπει και η συμπεθερα μου που της αρεσει αυτη η συζήτηση:tongue::tongue:...Αλλες απαντησεις με αλλου το όνομα...γιναμε μπ@@@@ελο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ουπς...μου ξέφυγε:roll::roll::roll:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αχαμ σορυ ρε αθηνουλα αν σε κουρασα απλά ξερεισ..χανω επεισοδια με την καθεμια μας.. παντως ρε αθηνιώ...συγχαρητηρια βρε κουκλα μου... η υπομονη και η ψυχραιμία σου ειναι απίστευτη! ευγε! 9 μηνεσ τους περασεσ παλικάρισια!

καλε μη ζητας συγνωμη δεν με κουρασες λογικο ειναι ειμαστε τοσες οι ατιμες!!!!!!!!μετα απο τοση ταλαιπωρια Μαρα μου δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ κουρασμενη ψυχολογικα και οχι σωματικα αλλα τελος καλο ολα καλα!!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μαλιστα Λιακο μου θα γραφουμε οπως λες!!!!!!ετσι καλα ειναι???να το αφησω???μονο μην μου συγχιζεσαι και πας στην Παρο οπως λες και τι θα κανουμε μετα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

oooo ma giati... εγω που ειμαι γαμω την φοβιτσιαρα και φυγοπονη ειμαι στο τσακ να συζητησω με οτν γιατρο μου το ενδεχομενο του lsd....μαοχθαοθχοθοθαχοθαοθχοθαοθχ

dZJip3.png

αφου μου λειπει ρε χαζουλί επειδη το τσιμπουσα συνεχεια δεν θυμασαι???:-Pσε παρακαλω ξαναμιλααααααααααααααααα........please..please!!!δεν θα αντεξω την σιγη σου σε απειλω!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

συμπεθερα μου δεν το περιμενα αυτο απο εσενα να παρακαλας το καρπουζι!!!!!:mad::x:x:tongue:

Δεν φτανει που γραφετε μεγάλα κειμενα ...τα εχετε κανει να μην πω πως...λειπει και η συμπεθερα μου που της αρεσει αυτη η συζήτηση:tongue::tongue:...Αλλες απαντησεις με αλλου το όνομα...γιναμε μπ@@@@ελο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ουπς...μου ξέφυγε:roll::roll::roll:

αντεεεεεεεεεεεεε τωρα το πηρες εσυ χαμπαρι??????????

δεν προλαβαινω να απαντησω και μετα γινεται της ΠΟΠΗΣ!!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλε μη ζητας συγνωμη δεν με κουρασες λογικο ειναι ειμαστε τοσες οι ατιμες!!!!!!!!μετα απο τοση ταλαιπωρια Μαρα μου δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ κουρασμενη ψυχολογικα και οχι σωματικα αλλα τελος καλο ολα καλα!!!!!!:lol:

καλε ασε την κοπελα να ζητησει συγνωμη μην την καταπιεζεις!!!!αφου βλεπεις θελει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οοο καλα εισαι! 8α βγει ο μπουμπαρδος και 8α χαζογελασ και 8α χαζοκλαισ σαν την ξανθιά!!!!!!! φιλιά και στον κατουρημενο πατέρα! κακακακακακκακακα

dZJip3.png

συμπεθερα μου δεν το περιμενα αυτο απο εσενα να παρακαλας το καρπουζι!!!!!:mad::x:x:tongue:

αντεεεεεεεεεεεεε τωρα το πηρες εσυ χαμπαρι??????????

δεν προλαβαινω να απαντησω και μετα γινεται της ΠΟΠΗΣ!!!!!:tongue:

ειναι εκτος εποχης γιαυτο, αμα μου μυρισει που θα τρεχω???εχω τους λογους μου καλε συμπεθερα μην νομιζεις!!!ας ερθει το καλοκαιρι και θα δεις μετα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...