Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Αχ ματάκια μου όμορφα...τι κάνεις σε χάσαμε...έκανες σπερματέγχυση τελικά ...άντε για πες μας νέα σου...μας έλειψες...που θα βλεπουμε παπουτσάκια τώλα εε μου λες??

Οκ μόλις το παρω θα σου κανω αναπάντητη να έχεις και το δικό μου...:wink:

αγαπουλαααααααααααα μουουουουου!!!!!!αχ ρε τζωρτζακι μου ξερεις ποσο χαιρομαι που σε βλεπω παλι καθημερινα εδω!!!!

την εκανα τελικα την σπερματε. και τωρα μετραμε 11 και σημερα αν δεν κανω λαθος , εκτος αν με προλαβει η ρουφιανα η περιοδος πιο νωρις αν και με τοσα ουτροτζεσταν που βαζω δυσκολα να ερθει πιο νωρις...ειμαι πολυ καλα και πολυ χαρουμενη , μου εφυγε ενα τεραααααααααααααστιο βαρος απο πανω μου , ηταν πολυ απλη διαδικασια και ολα πηγαν καλα , αν εξαιρεσεις βεβαια οτι επειδη η μητρα μου ειναι θεοστραβη ζοριστικαν λιγο μεχρι να την σιαξουν και για δευτερολεπτα ενιωσα εναν ανυποφορο πονο κατα τα αλλα ολα οκ!αυτα τα νεα μου , εσυ πες μου τι κανεις?

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ερμινακι μια χαρά θα πανε όλα κουκλα μου.. στο ευχομαι μεσα απο τημ καρδιά μου.. να γκαστρωθεις κ εσυ και η γεωργία μας και η ναντιμορουλα και το ιολάκη και η μάλμε και συγνώμη αν έχει ξεχάσει κάποια λόγω ορμονικης διαταραχής αλλά εγώ σας το υπογράψω.. μεχρι τα χριστουγεννα του 2010 ΟΛΕΣ 8α ειστε ολοστρογυυλεσ..μην σασ πω και εγω στο δευτερο μχοαθχοθαθχοαθοχθοαχθοαοθχθοαχθοαθο

dZJip3.png

Αθηνουλι μου!!!!!!!!!!!!!!!!! με το καλο κοριτσακι μου με ένα πονο και όοοοοοοοοοοοοολα τα καλά

σας εχω και εγω ωραία νεάκια.. μάλλον η κουμπαρούλα μου (μάρτυρασ στον πολιτικό γάμο μου) έιναι έγκυος... ειναι σητν 1η μερα καθυστερησης και νιωθει απεχθεια για το φαγητο!!!!!!

μαρτυριαρα!!!!:tongue::tongue::tongue:αχ μακαρι Μαρα μου να ειναι αυτη η απεχθεια παντως λεει πολλα!!!!για εσενα πως νιωθει???το ιδιο με τα φαγητα??:tongue::tongue::tongue::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Αθηνούλι μου καταφτάνει μέρα,ε???...........

Πωπωωωω, ρε σεις πως πέρασε ο καιρός?.........3/3, θα είναι κι εύκολο να το θυμόμαστε!

ναι Μπιφτεκακι μου φτανει η μερα!!!!!!ναι θα εινια πολυ ευκολο!!το εφτιαξε ετσι ο γιατρος για να ειμαστε ολοι σε μονες ημερομηνιες!!!!!:lol:

Αθηνουλι μου!!!!!!!!!!!!!!!!! με το καλο κοριτσακι μου με ένα πονο και όοοοοοοοοοοοοολα τα καλά

σας εχω και εγω ωραία νεάκια.. μάλλον η κουμπαρούλα μου (μάρτυρασ στον πολιτικό γάμο μου) έιναι έγκυος... ειναι σητν 1η μερα καθυστερησης και νιωθει απεχθεια για το φαγητο!!!!!!

Ευχαριστω Μαρουσκακι μου και εσυ με το καλο και ολα καλα ειναι με το μπεμπε σου!!!!!

Μακαρι να ειναι η κοπελα με το καλο και αυτη!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Αχου τον τον κακομοίρη..ευτυχως εφτασε ο καιρος και θα ηραμήσει και αυτος...δεν εχει περάσει και λιγα ο δόλιος ο άντρας...τι να λέμε τώρα...

Καλως το Μαρουλάκι..

Να ηρεμησει κοτοπουλακι μου γιατι εχει τρελλαθει ο κακομοιρης εχουνε πεσει ολα στην πλατη του!!!!!!

παιδια το 2010 8α πηξουμε στις εγκυεσ να το ξέρετε... φάνηκε απο την πρώτη μερα το πράγμα...

Να πηξουμε γιατι οχι και μετα να αρχισουμε τις επισκεψεις στα μαιευτηρια!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

εσυ κοπελια δεν πιανεσαι για βγαλε το καρπουζι να δουμε!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:(φορας μαρη τιποτα απο κατω ή εισαι τσιτσιδι??)

:oops::oops::oops:τι εννοει η μανταμ?? φοραω το κλασσικο κοκκινο κυλοτακι που φορανε ολα τα καρπουζακια...ελεος εδω μεσα πια...:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

μαρτυριαρα!!!!:tongue::tongue::tongue:αχ μακαρι Μαρα μου να ειναι αυτη η απεχθεια παντως λεει πολλα!!!!για εσενα πως νιωθει???το ιδιο με τα φαγητα??:tongue::tongue::tongue::lol:

κακακακακακακ μαλλον! αν εξαιρεσεισ οτι απο τισ 5.30 το πρωί με παιρνει τηλ κάθε 12 λεπτά να με ενημερώσει για την κατασταση της..... οχχοχοχοχοοχοχοχοχοχοχοοχοχ

dZJip3.png

ερμινακι μια χαρά θα πανε όλα κουκλα μου.. στο ευχομαι μεσα απο τημ καρδιά μου.. να γκαστρωθεις κ εσυ και η γεωργία μας και η ναντιμορουλα και το ιολάκη και η μάλμε και συγνώμη αν έχει ξεχάσει κάποια λόγω ορμονικης διαταραχής αλλά εγώ σας το υπογράψω.. μεχρι τα χριστουγεννα του 2010 ΟΛΕΣ 8α ειστε ολοστρογυυλεσ..μην σασ πω και εγω στο δευτερο μχοαθχοθαθχοαθοχθοαχθοαοθχθοαχθοαθο

να 'σαι καλα ρε αγαπη !!!!!!!!!!μακαρι μακαρι να πανε ολα καλα για οοοοοοοοοοοοολες μας!!!!

εσυ πολυ βιαζεσαι τσουπρα , εχεις σκοπο να βαλεις μπρος κατευθειαν??????μπραβο αντοχες χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

ναι αγαπακι μου εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε , και ολο ελεγα θα σε πετυχω να μαθω νεα σου αλλα...δεν πειραζει ζουζουνα ξαπλωσε ξαπλωσε , ειναι για πολυ καλο σκοπο , εξαλλου μετα θα εχεις να τρεχεις ουουουουου :tongue: , παρε δυναμεις!ακουσατε καρδουλα φανταζομαι ε?πως ηταν?

εγω εκανα την δευτερα την πρωτη μου σπερματεγχυνση και περιμενω 8 μαρτιου να κανω χοριακη να δουμε τι καναμε...ολα πηγαν καλα.το μονο που με αγχωνει λιγο ειναι οτι ποναει αρκετα η κοιλια μου απο την προηγουμενη κιολας μερα της σπερματε σαν να αδιαθετησω ενα πραγμα.τι να πω προσπαθω να μην σκεφτομαι αρνητικα.

ετσι ετσι ολες στον αγωνα και οπως εχω ξαναπει μειναμε λιγες , πολυ λιγες!!!!!!!!!!!γιουπι!!!!!!!!!!

αααααααααχ με το καλο Ερμινακι μου και 8 Μαρτιου ευχομαι να το γιορταζουμε εδω!!!!!!!:-P:-P:-P

Αυτο με την κοιλια Ερμινακι μου το εχω ξανακουσει και απο αλλες αλλα δεν ξερω τι ειναι , ξερω ομως οτι μια απο τις 2 που μου το ειπε πετυχε η σπερματεχυνση.Δεν νομιζω λοιπον να εχει να κανει με την επιτυχια, μηπως απο καποιο φαρμακο???δεν ξερω???:confused::confused::confused:καμια ξερει καλε να πει στο κοριτσι μας???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ερμινα..ηταν να μην αρχισω εγω αγαπη μου!!!!!

αθηνουλι με προκληση θα μπεις? με φυσιολογικο? με καισαρική? με επισκληρίδιο? με τίποτα? με ναρκωτικα? μχοαχθοαθχοθαοθχοαθχοθοθχοθα πεσ καλεεεεε

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ναι αγαπακι μου εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε , και ολο ελεγα θα σε πετυχω να μαθω νεα σου αλλα...δεν πειραζει ζουζουνα ξαπλωσε ξαπλωσε , ειναι για πολυ καλο σκοπο , εξαλλου μετα θα εχεις να τρεχεις ουουουουου :tongue: , παρε δυναμεις!ακουσατε καρδουλα φανταζομαι ε?πως ηταν?

εγω εκανα την δευτερα την πρωτη μου σπερματεγχυνση και περιμενω 8 μαρτιου να κανω χοριακη να δουμε τι καναμε...ολα πηγαν καλα.το μονο που με αγχωνει λιγο ειναι οτι ποναει αρκετα η κοιλια μου απο την προηγουμενη κιολας μερα της σπερματε σαν να αδιαθετησω ενα πραγμα.τι να πω προσπαθω να μην σκεφτομαι αρνητικα.

ετσι ετσι ολες στον αγωνα και οπως εχω ξαναπει μειναμε λιγες , πολυ λιγες!!!!!!!!!!!γιουπι!!!!!!!!!!

Ολα καλα Ερμινακι μου μην σκεφτεσαι αρνητικα και εγω τα ειχα αυτα τα πονακια και μου ειχε πει οτι ειναι φυσιολογικα!!!!!:wink:

Αχ ματάκια μου όμορφα...τι κάνεις σε χάσαμε...έκανες σπερματέγχυση τελικά ...άντε για πες μας νέα σου...μας έλειψες...που θα βλεπουμε παπουτσάκια τώλα εε μου λες??

αγαπουλαααααααααααα μουουουουου!!!!!!αχ ρε τζωρτζακι μου ξερεις ποσο χαιρομαι που σε βλεπω παλι καθημερινα εδω!!!!

την εκανα τελικα την σπερματε. και τωρα μετραμε 11 και σημερα αν δεν κανω λαθος , εκτος αν με προλαβει η ρουφιανα η περιοδος πιο νωρις αν και με τοσα ουτροτζεσταν που βαζω δυσκολα να ερθει πιο νωρις...ειμαι πολυ καλα και πολυ χαρουμενη , μου εφυγε ενα τεραααααααααααααστιο βαρος απο πανω μου , ηταν πολυ απλη διαδικασια και ολα πηγαν καλα , αν εξαιρεσεις βεβαια οτι επειδη η μητρα μου ειναι θεοστραβη ζοριστικαν λιγο μεχρι να την σιαξουν και για δευτερολεπτα ενιωσα εναν ανυποφορο πονο κατα τα αλλα ολα οκ!αυτα τα νεα μου , εσυ πες μου τι κανεις?

Αστην εκει που καθεται και μη την μελετας!!!βαλε εκει τα χαπακια σου και υπομονη!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εσυ κοπελια δεν πιανεσαι για βγαλε το καρπουζι να δουμε!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:(φορας μαρη τιποτα απο κατω ή εισαι τσιτσιδι??)

:confused::confused::confused: δεν μπορω να βλεπω κολαράκια:lol::lol::lol:

Κοριτσάρα μου σου ευχομαι μέσα απο την καρδια μου να πάνε όλα καλα και να μας πεις σύντομα τα ευχάριστα...σου στελνω όλη τη θετικη μου ενέργεια .....:lol::lol::lol:

Εγω πάλι στην αναμονη...περιμένω να μου ερθει ακόμα περιοδος μετα την τελευταία αποξεση για να μπορεσω να βρω πάλι τους ρυθμούς μου!!!

:oops::oops::oops:τι εννοει η μανταμ?? φοραω το κλασσικο κοκκινο κυλοτακι που φορανε ολα τα καρπουζακια...ελεος εδω μεσα πια...:lol::lol::lol:

Τι φοράς μαυρό?????:!::!::!:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:lol::lol::lol::lol: να μην ρωτησω για τα κουκουτσια καλυτερα ε???:rolleyes::rolleyes::lol::lol:

ερμινα..ηταν να μην αρχισω εγω αγαπη μου!!!!!

αθηνουλι με προκληση θα μπεις? με φυσιολογικο? με καισαρική? με επισκληρίδιο? με τίποτα? με ναρκωτικα? μχοαχθοαθχοθαοθχοαθχοθοθχοθα πεσ καλεεεεε

καισαρικη Μαρα μου δεν μπορουμε να παμε σε φυσιολογικο τοκετο εχουμε ζαχαρο απο την αρχη της εγκυμοσυνης επισης και θρομβοφιλια και φυσικα απο τον οκτωβριο μετα την περιδεση περνω συνεχεια χαπακι για τις συσπασεις οποτε μπαινουμε τη δευτερα στην 37η εβδομαδα και την τεταρτη τον βγαζουμε!!!!!θα κανουμε επισκληριδιο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...