Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

τζωρτζακι μου!!!τι κανεις αγαπη μου????ολα καλα?

κρισακι μου!!!τι χαρα μου εδωσες ρε αγαπη να ηξερες!πως εισαι?ξαπλα ακομα?

μαλμε μου μου και εσενα εχω να σε μηνες , ολα καλα αγαπη?

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol::lol::lol: αί μωρη κοροϊδευεις ...και το δικό σου απο σςποράκι θα το ξέρουμε....

αντε να μας πεις και εσυ τα νέα σου το Σαββάτο...ααα και στειλε μου με πμ το τηλεφωνό σου...αν γουστερεις βέβαια..μόνο το δικό σου δεν έχω..και φαντάσου είμαι και ο Λιάκος σου...φαντασου να μην ήμουν ουτε να με φτύσεις...χιχιχι

Αθηνα...αληθεια αν και δεν τον ξέρω τον σύζηγο θα τον πάρω τηλ να του πεις να μου πει τα νέα...:confused::confused::confused:

Λιακο μου θα στο στειλω στο φατσοβιβλιο γιατι εδω δεν το εχω καθολου απο τοτε που αλλαξε!!!!!!θα προσπαθησω αν σου ερθει πμ πες.Λιακο μου εσυ!!!σμουτσ!!!:-P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Γεια σου Ερμινακι μου καιρο εχω να δω την φατσουλα σου!!!ξαπλα ξαπλα ακομα και μαλλον τσι οπως τον βλεπω τον γιατρουλη θα ειμαι αρκετο καιρο ακομα!!!!!!

Εσυ πως εισαι γλυκουλα???:-P:-P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα ερμινακι...πραγματικα ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε...ολα καλα..ξερεις τωρα..στον αγωνα:lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

ελα μωρε πως κανεις ετσι???? σκεψου κι ολες αυτες που ειναι γυρω σου αλλα δε γεννανε???:lol::lol::lol: ειναι σαφως περισσοτερες!!

ελα που δεν τις βλέπω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...όλες φουσκωμένες είναι....

αη μαρηηηηηηη!!!!!!!χαμενη!!!:tongue::tongue::tongue:παλιορουβιτσα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol:

Δεν εχει προβλημα τον εχω ενημερωσει!!!!το πολυ πολυ να το σηκωσει η αδερφη μου γενικα μηναγχωνεσαι δεν δαγκωνουν τους εχουμε κανει ολα τα εμβολια!!!!!!:lol::lol::lol:

Αχ ωραία ησυχασα τώρα...:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Μαρή τοση ψυχραιμία δεν μπορω να καταλάβω που την βρήσκεις...μη σου πω ποιο αγχωμένος ειναι ο άντρας σου....

Μηπως επειδή ξερει ότι θα κάνεις καισσαρική?:rolleyes::rolleyes:

ουτε εγω μπορω να με καταλαβω πως μπορω και ειμαι ηρεμη ακομη!!!!

ειναι πολυ αγχωμενος ο κακομοιρης!!!!!!

Απο ττην περιδεση και επειτα εχει τρελλο αγχος!!!!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αχ ματάκια μου όμορφα...τι κάνεις σε χάσαμε...έκανες σπερματέγχυση τελικά ...άντε για πες μας νέα σου...μας έλειψες...που θα βλεπουμε παπουτσάκια τώλα εε μου λες??

Λιακο μου θα στο στειλω στο φατσοβιβλιο γιατι εδω δεν το εχω καθολου απο τοτε που αλλαξε!!!!!!θα προσπαθησω αν σου ερθει πμ πες.Λιακο μου εσυ!!!σμουτσ!!!:-P

Οκ μόλις το παρω θα σου κανω αναπάντητη να έχεις και το δικό μου...:wink:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αθηνουλι μου!!!!!!!!!!!!!!!!! με το καλο κοριτσακι μου με ένα πονο και όοοοοοοοοοοοοολα τα καλά

σας εχω και εγω ωραία νεάκια.. μάλλον η κουμπαρούλα μου (μάρτυρασ στον πολιτικό γάμο μου) έιναι έγκυος... ειναι σητν 1η μερα καθυστερησης και νιωθει απεχθεια για το φαγητο!!!!!!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Ερμινακι μου καιρο εχω να δω την φατσουλα σου!!!ξαπλα ξαπλα ακομα και μαλλον τσι οπως τον βλεπω τον γιατρουλη θα ειμαι αρκετο καιρο ακομα!!!!!!

Εσυ πως εισαι γλυκουλα???:-P:-P

ναι αγαπακι μου εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε , και ολο ελεγα θα σε πετυχω να μαθω νεα σου αλλα...δεν πειραζει ζουζουνα ξαπλωσε ξαπλωσε , ειναι για πολυ καλο σκοπο , εξαλλου μετα θα εχεις να τρεχεις ουουουουου :tongue: , παρε δυναμεις!ακουσατε καρδουλα φανταζομαι ε?πως ηταν?

εγω εκανα την δευτερα την πρωτη μου σπερματεγχυνση και περιμενω 8 μαρτιου να κανω χοριακη να δουμε τι καναμε...ολα πηγαν καλα.το μονο που με αγχωνει λιγο ειναι οτι ποναει αρκετα η κοιλια μου απο την προηγουμενη κιολας μερα της σπερματε σαν να αδιαθετησω ενα πραγμα.τι να πω προσπαθω να μην σκεφτομαι αρνητικα.

καλημερα ερμινακι...πραγματικα ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε...ολα καλα..ξερεις τωρα..στον αγωνα:lol::lol:

ετσι ετσι ολες στον αγωνα και οπως εχω ξαναπει μειναμε λιγες , πολυ λιγες!!!!!!!!!!!γιουπι!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

ελα που δεν τις βλέπω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...όλες φουσκωμένες είναι....

καλα δε βλεπεις εμενα που κανω για 10????τουλαχιστον!!!:lol:

:lol::lol::lol::lol:

ουτε εγω μπορω να με καταλαβω πως μπορω και ειμαι ηρεμη ακομη!!!!

ειναι πολυ αγχωμενος ο κακομοιρης!!!!!!

Απο ττην περιδεση και επειτα εχει τρελλο αγχος!!!!!!!!

Αχου τον τον κακομοίρη..ευτυχως εφτασε ο καιρος και θα ηραμήσει και αυτος...δεν εχει περάσει και λιγα ο δόλιος ο άντρας...τι να λέμε τώρα...

Αθηνουλι μου!!!!!!!!!!!!!!!!! με το καλο κοριτσακι μου με ένα πονο και όοοοοοοοοοοοοολα τα καλά

σας εχω και εγω ωραία νεάκια.. μάλλον η κουμπαρούλα μου (μάρτυρασ στον πολιτικό γάμο μου) έιναι έγκυος... ειναι σητν 1η μερα καθυστερησης και νιωθει απεχθεια για το φαγητο!!!!!!

Καλως το Μαρουλάκι..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

γεια σας αγαπακιααααααααααα μουουουουουου!!!!

ποσες μερες εχω να σας ''δω'' μου λειψατε!!!!!

αθηνουλαααααααααααα ηρθε η ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εκανε η κολλητη μου καισαρικη με επισκλιριδιο και ηταν μια χαρουλα , σε μιση ωρα γεννησε και δεν πονουσε και καθολου , και ολα ηταν πολυ καλα!

Ευχαριστωωωω Ερμινακι μου και εσυ με το καλο να μαθουμε ευχαριστα συντομα!!!!!

εγω βρε πουλακι μου ειπα να το πω πιο ευγενικα γιαυτο ειπα κατουρημενος!!!:lol::lol::lol::lol:χαμενο!!!!

ενταξει ενταξει τοτε θα ξερουμε τι γινετε....ουφ ουφ ουφ.......οχι οχι να μην αγχωθεις εσυ ....ασε τους αλλους να αγχωθουνε εσυ χαλαραααααα....θα μπεις με το ραντεβουδακι σου κυρια!!!!γεια σας ηρθα για ενα φρεσκαρισμα κοιλιακου χωρου.....ασχετο πως λες να ειναι???λες να μοιαζει τον συμπεθερουλη μου???αχ αχ αχ κουκλος θα ναι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εεεεε αφου ειναι να μην το πω???:lol:

επειδη με ξερω με εβλεπω εκεινη την ημερα να παθαινω πανικο!!!!!

μακαρι να του μοιασει δεν εχω προβλημα!!!!!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλα δε βλεπεις εμενα που κανω για 10????τουλαχιστον!!!:lol:

εσυ κοπελια δεν πιανεσαι για βγαλε το καρπουζι να δουμε!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:(φορας μαρη τιποτα απο κατω ή εισαι τσιτσιδι??)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...