Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ωραια μερα για καφεδακι καρπουζακι μου!!!!

για γεννα την τεταρτη 3/03!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

μας το ανακοινωσε εχθες και εκλεισε και το χειρουργειο!!!!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!! ερχεται εεε ερχεται εεε εε ερχεται!!!!

Τρις του μηνου ειναι μια πολυ ωραια ημερομηνια για να γεννησεις!!!!τιι ωρα συμπεθερα μου???θα εχει το κινητο σου ο συμπεθερος???εσυ κοιμασαι και μετα???που γεννας ειπαμε???εκει το μωρο το εχεις διπλα σου???πως αισθανεσαι???δεν πιστευω να αγχωθηκες???ο συμπεθερουλης μου κατουρημενος ε???αχ για πες!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδη την Τετάρτη γεννας ...αχ δεν το πιστευω...παει θα κατουρηθω απο τη χαρα μου...μαρη ποτε με πηρες και μου ειπες ότι είσαι έγκυος και πως πέρασε έτσι ο καιρος...πωπωπω...:lol::lol:[/quote

παιδια.....τι γρηγορα που μεγαλωνουν ε???ηηηηηηηηηχ απο τοσο δα σπορακι το ξερουμε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Πως λέει ο Ρουβάς και όλα γύρω μου γυρίζουν...εγω έβγαλα ένα καινουργιο...

και όλες γύρω μου γεννάνε....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τρις του μηνου ειναι μια πολυ ωραια ημερομηνια για να γεννησεις!!!!τιι ωρα συμπεθερα μου???θα εχει το κινητο σου ο συμπεθερος???εσυ κοιμασαι και μετα???που γεννας ειπαμε???εκει το μωρο το εχεις διπλα σου???πως αισθανεσαι???δεν πιστευω να αγχωθηκες???ο συμπεθερουλης μου κατουρημενος ε???αχ για πες!!!!

καταρχας παρε ανασα θα σκασεις:lol::lol:

ελα μωρε πως κανεις ετσι???? σκεψου κι ολες αυτες που ειναι γυρω σου αλλα δε γεννανε???:lol::lol::lol: ειναι σαφως περισσοτερες!!

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: τη Δευτερα θα μου πει την ωρα αλλα κατα τις 7:30 το πρωι θα ειμαι στο μαιευτηριο!!!!εννοειται οτι το κινητο θα το εχει ο συμπεθερος αλλιως η αδερφη μου!!!κανουμε επισκληριδιο οποτε δεν κοιμαμαι γενναω στο ΜΗΤΕΡΑ!!!το μωρο δεν το εχεις συνεχεια διπλα σου!!!!

για την ωρα ειμαι μια χαρα ακομη δεν εχω αγχωθει τηντριτη το βραδυ θα μπορω να σου πω καλυτερα!!!:lol:

ο συμπεθερος εχει αρχισει απο τωρα να μην κοιμαται απο τη χαρα του και να σβηνει τις μερες απο το ημερολογιο που του εκανα!!!!!:lol::lol::lol:

γενικα ειναι ΧΕΣΜΕΝΟΣ!!!!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Δηλαδη την Τετάρτη γεννας ...αχ δεν το πιστευω...παει θα κατουρηθω απο τη χαρα μου...μαρη ποτε με πηρες και μου ειπες ότι είσαι έγκυος και πως πέρασε έτσι ο καιρος...πωπωπω...:lol::lol:[/quote

παιδια.....τι γρηγορα που μεγαλωνουν ε???ηηηηηηηηηχ απο τοσο δα σπορακι το ξερουμε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol: αί μωρη κοροϊδευεις ...και το δικό σου απο σςποράκι θα το ξέρουμε....

αντε να μας πεις και εσυ τα νέα σου το Σαββάτο...ααα και στειλε μου με πμ το τηλεφωνό σου...αν γουστερεις βέβαια..μόνο το δικό σου δεν έχω..και φαντάσου είμαι και ο Λιάκος σου...φαντασου να μην ήμουν ουτε να με φτύσεις...χιχιχι

Αθηνα...αληθεια αν και δεν τον ξέρω τον σύζηγο θα τον πάρω τηλ να του πεις να μου πει τα νέα...:confused::confused::confused:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αη μαρηηηηηηη!!!!!!!χαμενη!!!:tongue::tongue::tongue:παλιορουβιτσα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ερχεται και η σειρα σουουουουουουουουουου!!!!!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: τη Δευτερα θα μου πει την ωρα αλλα κατα τις 7:30 το πρωι θα ειμαι στο μαιευτηριο!!!!εννοειται οτι το κινητο θα το εχει ο συμπεθερος αλλιως η αδερφη μου!!!κανουμε επισκληριδιο οποτε δεν κοιμαμαι γενναω στο ΜΗΤΕΡΑ!!!το μωρο δεν το εχεις συνεχεια διπλα σου!!!!

για την ωρα ειμαι μια χαρα ακομη δεν εχω αγχωθει τηντριτη το βραδυ θα μπορω να σου πω καλυτερα!!!:lol:

ο συμπεθερος εχει αρχισει απο τωρα να μην κοιμαται απο τη χαρα του και να σβηνει τις μερες απο το ημερολογιο που του εκανα!!!!!:lol::lol::lol:

αντρες παιδι μου τι περιμενεις....αλλη γενναει αλλος σφιγγεται!!:D:D

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

:lol::lol::lol::lol::lol: αί μωρη κοροϊδευεις ...και το δικό σου απο σςποράκι θα το ξέρουμε....

αντε να μας πεις και εσυ τα νέα σου το Σαββάτο...ααα και στειλε μου με πμ το τηλεφωνό σου...αν γουστερεις βέβαια..μόνο το δικό σου δεν έχω..και φαντάσου είμαι και ο Λιάκος σου...φαντασου να μην ήμουν ουτε να με φτύσεις...χιχιχι

Αθηνα...αληθεια αν και δεν τον ξέρω τον σύζηγο θα τον πάρω τηλ να του πεις να μου πει τα νέα...:confused::confused::confused:

Δεν εχει προβλημα τον εχω ενημερωσει!!!!το πολυ πολυ να το σηκωσει η αδερφη μου γενικα μηναγχωνεσαι δεν δαγκωνουν τους εχουμε κανει ολα τα εμβολια!!!!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Μαρή τοση ψυχραιμία δεν μπορω να καταλάβω που την βρήσκεις...μη σου πω ποιο αγχωμένος ειναι ο άντρας σου....

Μηπως επειδή ξερει ότι θα κάνεις καισσαρική?:rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αντρες παιδι μου τι περιμενεις....αλλη γενναει αλλος σφιγγεται!!:D:D

Αστα καρπουζακι μου εκτος απο χεσμενος ειναι και αγχωμενος να ειμαστε καλα και οι δυο!!!!ευτυχως που θα ειναι και η αδερφη μου εκει και μπορει να τον κουμανταρει θα ερθουν και οι κουμπαροι μου οποτε θα τον ηρεμουν

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

γεια σας αγαπακιααααααααααα μουουουουουου!!!!

ποσες μερες εχω να σας ''δω'' μου λειψατε!!!!!

αθηνουλαααααααααααα ηρθε η ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εκανε η κολλητη μου καισαρικη με επισκλιριδιο και ηταν μια χαρουλα , σε μιση ωρα γεννησε και δεν πονουσε και καθολου , και ολα ηταν πολυ καλα!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

εγω βρε πουλακι μου ειπα να το πω πιο ευγενικα γιαυτο ειπα κατουρημενος!!!:lol::lol::lol::lol:χαμενο!!!!

ενταξει ενταξει τοτε θα ξερουμε τι γινετε....ουφ ουφ ουφ.......οχι οχι να μην αγχωθεις εσυ ....ασε τους αλλους να αγχωθουνε εσυ χαλαραααααα....θα μπεις με το ραντεβουδακι σου κυρια!!!!γεια σας ηρθα για ενα φρεσκαρισμα κοιλιακου χωρου.....ασχετο πως λες να ειναι???λες να μοιαζει τον συμπεθερουλη μου???αχ αχ αχ κουκλος θα ναι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...