Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Expand  

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααααααααααα μπου χου χου κλααααααααααααααψ... μαρή γμτ μου δεν το άκουσα το ρημάδι... δεν το άκουσα και τώρα μπήκα να δω μήπως έγραψες και ίσως σκέφτηκες μήπως κοιμάμαι και δεν ήθελες να μου χτυπήσεις για να μην ενοχλήσεις... και έτρεξα να δω το κινητό και είδα την αναπάντητη... γμτ γιατί δεν το άκουσα αφού δεν έφυγα καθόλου όλη αυτήν την ώρα στο τραπέζι ήταν και εγώ στον καναπέ .... :(

U6Vip2.png

αύριο έχω ραντεβού για κάποιες εξετάσεις το πρωί και μετά καπάκι στο ΙΚΑ για να μου γράψει ο γιατρός σίδηρο που μου τελειώνει... Αθηνούλα μου θα σε πάρω τηλ μόλις ξεμπερδέψω. :( :( :( .. γμτ..

U6Vip2.png

georgia.g είπε:
Μπηκα να πω μια καλημέρα...πάω στην τραπεζα και θα σας έρθω γεμάτη κέφι....χιχιχχι:lol::lol::lol::wink:

Είναι κεφάτηηη γυρίζει από την τράπεζαααα!!!....

Καλημέρα Τζορτζίνι μου!!!:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα αγαπάκια μου.

Τι κάνετε? Όλα καλά?

Περιμένω με αγωνία τα νέα της Αθηνάς που δεν τα έγραψε χθες βράδυ!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!

1739697mfhjfrtgx8.png 1365821d3h4m7hs7r.jpg 476412mw668852pi.gif

Γυρισα αγαπες και εφερα πρωινο..καφεδακι για τις μη φουσκωμενες και γαλατακι για τα εγκυούλια μας:lol::lol::lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

bp-IOLH είπε:
Καλημέρα κι από μένα αγαπάκια μου.

Τι κάνετε? Όλα καλά?

Περιμένω με αγωνία τα νέα της Αθηνάς που δεν τα έγραψε χθες βράδυ!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!

Μαναράκι μου καιρο εχουμε να τα πουμε...διαβασα και τα νέα σου και στεναγχωρηθηκα με την ταλεπωρία που τραβηξες...παλι καλα όμως που ειναι όλα καλα....αντε τωρα βουρ στον πατσα!!!!:lol::lol::lol::lol:

Και εγω περιμενω να γω τη τις ειπε της Αθηνας ο γιατρος...ειμαστε να πηγαίνουμε σε μαιευτήριο νωρίς...χιχιχι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

happiness είπε:
αχ τι ωραιο πρωινο κουκλιτσα...ανετα θα ετρωγα το κρουασανακι...μιαμ...μιαμ....

Φάε..τι περιμένεις..οι αλλες μαλλον θα εργήσουν γι αυτο τρωγε να προλλάβεις:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

happiness είπε:
να'σαι καλα...νοστιμοτατα...χαχαχα

τι κανεις ζουζουνα μου εσυ?

Τι να κάνω μια απο τα ιδια....:lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png