Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σαν τα μαραθαααααα :P

να ξερεις οτι οπου πας ειμαι πισω σου 523291zem2f5vw6x.gif

:lol::lol::lol::lol::lol: πισω μου δε με πειραζει....μπροστα μου μησ εβρε καμια φορα!!!:lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

:lol::lol::lol::lol::lol: πισω μου δε με πειραζει....μπροστα μου μησ εβρε καμια φορα!!!:lol::lol::lol:

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.... η κακια θα σε φαει :tongue:

παντως πριν κανενα 5λεπτο ετσι ημουν αλλα πρασινη! ειχα βαλει μασκα αργίλου αλλα την ξεβγαλα μην τυχόν και ξυπνήσει το σπλαχνακι μου και κατατρομαξει!:lol:

Ραμονίιιιιιιτσααααα!

Μπραβο ρε Μακ!!Ολα τα καταφερνεις!!Και δουλεια και μωρο και καλωπισμος!!Αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μπραβο ρε Μακ!!Ολα τα καταφερνεις!!Και δουλεια και μωρο και καλωπισμος!!Αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

ειδικα με τον καλλωπισμο δεν ξερεις πως τα καταφερνω! μετα από 15 μηνες σχεδόν εβαλα μασκα στην μουρη μου και αυτο γιατι απελπιστηκα να με βλεπω στον καθρεφτη 2546367henjtok3bs.gif

Διαφημίσεις

Η παραπανω φωτο ειναι πριν ή μετα τον αργιλο;;;;(ή μηπως κατα τη διαρκεια;;;:lol:):lol::lol::lol:

κατα την διαρκεια φυσικα! ειδες τι ωραια που ημουν η μεδουσα; :tongue:

τα τσιπιρικια σου που ειναι; :tongue:

χαχαχαχαχα!!!κουκλα κουκλα!!!

Κοιμουνται και τα δυο...με το μωρο ζοριζομαι ρε συ μακ...χτες ολη τη μερα εκανε μια φορα κακα το μεσημερι και μετα ζοριζοταν πολυ...εκανε και το βραδυ αλλα μετα απο πιεση(δικη μου....του πατουσα τα γονατακια στο στηθος..)Σημερα παλι ακομα τιποτα...με στεναχωρει πολυ το θεμα..μεχρι προχτες εκανε 4 φορες τη μερα!!!Με τον μεγαλο εχω περασει απιστευτο ζορι δυσκοιλιοτητας και....δεν αντεχω να το ξαναπερασω.... :( :( :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

εμενα οταν θηλαζε δεν τον προλαβαινα λεμε, πολύ σκατο!!!! τωρα με το ξενο γαλα μια φορα την ημερα στανταρντ και σπανια μια φορα στις 2 μερες. ο αντρας μου ειναι δυσκοιλιος πολύ και δεν θελω να του μοιασει. εμενα ο δικος σου μια χαρα μου φαινεται παντως!

Διαφημίσεις

παρεπιμπτοντως ξυπνησε το μπεμπε μου και θα αποσυρθω αναγκαστικα! φιλακια ελενακι!!!!

φιλια στα μπουτακια του!!!:P

rssOp2.pngDiP1p2.png

AAAAAAAAA λυσσάξατεεεεε!!!!!!!!!! lol lol lol

τα διάβασα όλα!!!!!

Αθηνούλα αν τελικά καταφέρεις να μπεις χτύπα μου αναπάντητη να μπω .. αν θές φυσικά... και μπορείς.... και δεν σε καταπιέζω δηλαδή.... και δεν χρειαστεί να κάνεις κόπο να βρεις το κινητό σου και το τηλ μου... και η διάθεσή σου είναι καλή.... κλπ κλπ...

U6Vip2.png

AAAAAAAAA λυσσάξατεεεεε!!!!!!!!!! lol lol lol

τα διάβασα όλα!!!!!

Αθηνούλα αν τελικά καταφέρεις να μπεις χτύπα μου αναπάντητη να μπω .. αν θές φυσικά... και μπορείς.... και δεν σε καταπιέζω δηλαδή.... και δεν χρειαστεί να κάνεις κόπο να βρεις το κινητό σου και το τηλ μου... και η διάθεσή σου είναι καλή.... κλπ κλπ...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γλωσσουουουουουουου μου που εισαι???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...