Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

και αν βρούν κατι?? σοτν πλακουντα στον ομοφαλιο λώρο στην καρδιά του παιδιού, στο κεφάλι του στο χερι του στο ποδι του οτιδηποτε? και αν εκει που παω ν ακανω την εξεταση μου πουν οτι ξαφνικά και για αγνωστους λόγους σταμάτησε η καρδιά του????

δεν ειμαι καλά... παω να κανω μια βόλτα έξω λιγο...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω οτι εχω αρχισει και πανικοβαλλομαι για την παρασκευη......εισπνοη..κπνοή..εισπνοή..εκπνοή....

οχι Μαρουσκα μην πανικοβαλεσαι ειναι πολυ ωραια εμπειρια ασπρομαυρη βεβαια αλλα φοβερη!!!!!!:lol::lol::lol:

σας πηρα χαμπαρι!!!!μου μαζευεστε ολες το πρωι και το βραδυ τιποτα εεεε???αχ και τα πρωινα δεν προλαβαινω γμτ.κοιτα τι χανω!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: ειδες????? πες μου οτι δεν κοιμοσουνα μεχρι τωρα????

μαρη...εσενα θα σε δω στο μαιευτηριο στο ειπα!!!!!!!!!και χαρα μοιραζω τζαμπα!!!!!!!!!:tongue::tongue:

θα σε περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

και αν βρούν κατι?? σοτν πλακουντα στον ομοφαλιο λώρο στην καρδιά του παιδιού, στο κεφάλι του στο χερι του στο ποδι του οτιδηποτε? και αν εκει που παω ν ακανω την εξεταση μου πουν οτι ξαφνικά και για αγνωστους λόγους σταμάτησε η καρδιά του????

Να πας!!!!!!και οταν ερθεις ελα να σε βρισουμε ναι????????ΤΙ ΛΕΣ παιδι μου???????μια χαρα ειναι το μωρο...η μανα δεν ξερω!!!!!!

2011.png

Διαφημίσεις

Καλεεεεεεεεεεεεε............συνελθε!!Τι ειναι αυτα που σκεφτεσαι????

Ενταξει ολες αγχωνομαστε....αλλα σκεψου οτι με τοσο αγχος και τετοιες σκεψεις επηρεαζεις και το μωρακι σου!!!

Ολα θα πανε καλα και το μωρακι σου ειναι υγειεστατο....νταξει???

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Μαρ΄συ Μαρα μια χαρα θα ειναι το μπεμπε,

μην τα σκεφτεσαι αυτα τα πραγματα και αγχωνεις και το μωρο,

α θα σε κανω νταντα

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Καλα μαρηηηη....δεν σε ειπαμε και καμπουρη!!:lol::lol::lol::lol:Πλακα κανω εεεεεε!!

εννοειται:lol::lol::lol::lol::lol:

ηρθε ο αντρας μου σας αφηνω

καλο μεσημερι Χαπακι!!!!!:lol:

ΕΙΜΑΙ ηρωιδα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:cool::cool::cool:

μεγαλη ηρωιδα αφου μας κουμανταρεις ολες!!!!!!!:lol::lol::lol:

καλα που εξαφανιστηκε η συμπεθερα μου αρχιζω να ανησυχω αυτη δεν φευγει ποτε χωρις να μας πει γεια!!!!:confused::confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x να πας και να γυρισεις με καλυτερη διαθεση ενταξει?????

μην εισαι αρνητικη!!!!!!!!προσεχε μην βρουν τιποτα στο δικο σου το κεφαλι μουρλεγκο και εσυ!!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τσααααααααααααααααα καλως το Ελινακι με την κορακλα της!!!!!

τι κανεις κοριτσακι???:lol:

αχου η μπουμπουκα μου παρε κανενα depon ζουζουνα μου!!!!!

καλο μεσημερι και πολλα φιλακια!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: φιλακια

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

εννοειται:lol::lol::lol::lol::lol:

καλο μεσημερι Χαπακι!!!!!:lol:

μεγαλη ηρωιδα αφου μας κουμανταρεις ολες!!!!!!!:lol::lol::lol:

καλα που εξαφανιστηκε η συμπεθερα μου αρχιζω να ανησυχω αυτη δεν φευγει ποτε χωρις να μας πει γεια!!!!:confused::confused:

θα εμφανιστει...δεν ειναι ηρωιδα μαλλον γιαυτο ειπε να φυγει ελαφρως!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

2011.png

θα εμφανιστει...δεν ειναι ηρωιδα μαλλον γιαυτο ειπε να φυγει ελαφρως!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ααααααααααααααα γιατι λες κακα λογια γαι τη συμπεθερα μου?????:tongue::tongue:

οσιιιιι ειναι πολυ καλο κολιτσακι και δεν κανει τετοια μαλλον κατι θα επαθε το ιντενετ της!!!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...