Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καθολου το αντρακι μου!!!!!!!!:lol::lol::lol:

αααααααααα κοπελια κατασταλλαξε καπου μια εισαι χαλια και θελεις να γελασεις!!τωρα που κανει το Εμμακι μας και γελας της λες να σκασει γιατι δουλευεις!!!!!!!!!!εεεεεε πες μας τι να κανουμε!!!:lol:

τούμπες!!!!!:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

κι ομως εγινε!!!πανα στο προσωπο του μικρου (και δεν εννοω τα παμπερς :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: chrisaki) και τουφα ο μικρος!!!

η μπουμπου μια χαρα.αρχισαμε να προσαρμοζομαστε σιγα σιγα και ετσι εχω πολυ χρονο και για εκεινη.δε θελω να την παραμελω...

ειδες που εφτασες στον μηνα σου!!!και εγω ετσι φοβομουν μη βγει προωρο σαν την πενη αλλα στο τελος μονο χερια που δεν εβαλε ο γιατρος για να τον βγαλει σηκωτο απο εκει μεσα...ολα πηγαν καλα μεχρι τωρα και ετσι θα παει μεχρι το τελος θα δεις!!!

ναι Ρενιβακι μου καλα εγω αγχωνομαι και φοβαμαι με το παραμικρο αλλα ευτυχως πγαμε καλα μεχρι στιγμης!

μια χαρα, θα ξεπεταχτει και το μωρο γρηγορα, την καλυτερη εποχη γεννησες, το καλοκαιρακι θα τα πηγαινεις και τα 2 στη θαλασσα και πλατσα και πλουτσα τι ωραια

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

ναι και αυτην την φοβαμαι αλλα τοσες το κανουν σιγα μην σε φοβιζει αυτο !

δε ξερω εχω αρχισει και φοβαμαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αντε να δουμε.........

καλα αυτο ειναι σιγουρο τοσες την εχουνε κανει αλλα για την ωρα μονο γι αυτο εχω αγωνια:rolleyes::rolleyes: αλλα επειδη με ξερω εγω τον πανικο μου θα τον μαθω 1 βραδυ πριν μπω μεσα!!!!!:lol:

ολα καλα θα μας πανε θα δεις!!!

κοριτσια ξυπνησε ο φαγανας...

τον πηρα αγκαλια και κοντευει να φαει το φορμακι και την πανα του...

παω να τον ταϊσω...ελπιζω να σας προλαβω.bye!!!

Καλο ταισμα κοριτσακι!!!

εεε ...λιγο με μαλωνετε που της λεω να ηρεμησει και να χαλαρωσει...σνιφ...σνιφ...

Οκ το Χαπακι μας εχει νεα παραλαβη ορμονων!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

παραπονιαρα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

λοιπον να σας πω και ενα αλλο νεο(ασχετο)...υπαρχει μια πιθανοτητα να ανεβουμε το πασχα Αθηνα (να με δει η μανουλα μου επιτελους,δεν με εχει δει ετσι ντολμαδακι που ειμαι τωρα)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον να σας πω και ενα αλλο νεο(ασχετο)...υπαρχει μια πιθανοτητα να ανεβουμε το πασχα Αθηνα (να με δει η μανουλα μου επιτελους,δεν με εχει δει ετσι ντολμαδακι που ειμαι τωρα)

Κι εμείς κι εμείς θέλουμε!!!!!!!:D:D

αλλά....μάλλον δεν θα είμαι εδώ το Πάσχα...:-(

Banjp3.png

hJSRp3.png

πωωωωωπωωωωω ξεχασα να σας πω εχετε φιλακια παο την Ελπιδα!!!!!!

Λιακιιιιιι μιλησα με τη συμπεθερα σου ζηλειαααααα!!!!!

Που είναι αυτή?????....ε?????...πάλι δουλειές κάνει???:cool:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Χαπακιιιιιιιι ουουουουου, τι κανετε μανα και παιδι?

οπου να ναι θα δεις και το φυλλο ε?

μια χαρα ειμαστε λιακι μου...τη τριτη θα παμε στο γιατρο και νομιζω πως θα καταφερουμε να το δουμε(οχι τιποτα αλλο εχει και ο πεθερος αγωνια που θελει να του κανουμε εγγονα....)

76IGp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ωραιααααααα αλλα δυστυχως εγω δεν θα μπορω να σε δω!!!σνιφ!:confused:

Έμμα θα πάρω και το Τζορτζάκι και θα σου πω για αύριο, ναι?....Και τη Νένος και την Μπιπίτσα.....οι άλλες εγκυμονούν δεν μπορούν :tongue::tongue::tongue:

της θειας σου μαρηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...