Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ναντιμορακι....ολα ειναι θεμα εγκεφαλου...δυστυχως το αγχος περναει οταν μεγαλωσει η στεναχωρια μεσα μας....και τοτε ερχεται και το νινι!!!απλα τα δικα μας καπου χαθηκαν θα ερθουνννννννννννννν..ΑΝΕΚΔΟΤΟ¨πεταει ενας πελαργος και εχει ενα παππου στην πανα που κραταει στο ραμφος...και λεει ο παππους"ρε μαλακα εισαι ΒΕΒΑΙΟΣ οτι δεν χαθηκαμε????????":cool::cool:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχου φοβαμαι!

τι κανεις μπιφτεκακι μου?

στη δουλεια εισαι?

γιατι φοβασαι κοριτσακι μου???εγω να σου πω την αληθεια λιγο την επισκληριδιο φοβαμαι!!!:rolleyes:

πλακα κανεις!!!!!!δεν εχω σημερα???:shock::shock::shock::shock::shock:

οχι δεν κανω πλακα δεν εχεις σημερα!!!!:tongue::tongue::tongue:

ευτυχως που εχεις εμενα να σου τα θυμιζω!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και η δικη μου εχει κατεβει αλλα εχω μπει στο μηνα μου απο το σαββατο!!!!

οχι να κατσει ησυχα να του πεις εχουμε μερες μπροστα μας!!!1:lol:

συμπεθερουλα μου σημερα εχωωωωωω το σαββατο εχεις εσυ!!!!!!:lol:

ναι του το λεω του μπαγασα, ε και γω σε κανα 2 μερες, μετα δε με νοιαζει, εε μα δεν εβαλα και κ@λο κατω, ολο εξω και περπατημα πολυ, αφου ξερεις,

τωρα φρονιμα

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

:lol::lol::lol::lol::lol: σκάσε μαρήηηηηηη.....δουλεύω!!!δεν μπορώ να γελάω σαν χαζό!!!

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???πριν που δεν ησουν καλα ηταν καλυτερα??????:tongue::tongue:ασε που αν παρει ο συζυξ η ΠΡΩΤΗ σκεψη αν σε ακουσει ειναι ΠΟΙΟΣ μαλακας εφτιαξε το κεφι της γυναικας ΜΟΥ που εγω στεναχωρησα χτες????????????στανταρ.....:rolleyes:

2011.png

Διαφημίσεις

ααααα ναι ε???ε τοτε θα βγει κουκλος!!!δεν θα εχει πιεστει κιολας...:rolleyes:

καθολου το αντρακι μου!!!!!!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: σκάσε μαρήηηηηηη.....δουλεύω!!!δεν μπορώ να γελάω σαν χαζό!!!

αααααααααα κοπελια κατασταλλαξε καπου μια εισαι χαλια και θελεις να γελασεις!!τωρα που κανει το Εμμακι μας και γελας της λες να σκασει γιατι δουλευεις!!!!!!!!!!εεεεεε πες μας τι να κανουμε!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γιατι φοβασαι κοριτσακι μου???εγω να σου πω την αληθεια λιγο την επισκληριδιο φοβαμαι!!!:rolleyes:

οχι δεν κανω πλακα δεν εχεις σημερα!!!!:tongue::tongue::tongue:

ευτυχως που εχεις εμενα να σου τα θυμιζω!!!!!:lol:

ναι και αυτην την φοβαμαι αλλα τοσες το κανουν σιγα μην σε φοβιζει αυτο !

δε ξερω εχω αρχισει και φοβαμαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αντε να δουμε.........

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

ηρθα παλι.....οσο γι'αυτο που λετε δεν ξερω αν ισχυει,εγω περιεγραψα στο ναντιμορακι τι εγινε σε μενα.....ο καθενας πιστευω με το δικο του τροπο...

Χαπι μου σε εχασα εγω...τι εννοεις?????

2011.png

Διαφημίσεις

ναι και αυτην την φοβαμαι αλλα τοσες το κανουν σιγα μην σε φοβιζει αυτο !

δε ξερω εχω αρχισει και φοβαμαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αντε να δουμε.........

ΚΑλε μην φοβασαι καθολου!!!!!!!!θ ασου δωσουν αγκαλια τον μπεμπη και δεν θα θυμασαι τιποτα!!!μια φιλη μου βεβαια ηταν πολυ ασχημη η κορη της και της ελεγε ελα αγαπη μου εδω στο στηθος της μαμας μην φοβηθει ο γιατρος και φυγει!!!τωρα βεβαια ειναι το πιο ομορφο μωρο εβερ,,,ολα τελεια θα πανε!!!!!

2011.png

Μαρή Έμμα θα κανονίσουμε για καφέ?

ΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:mad::x:x:x:x:xπαλι για καφε θα πατε??????:(:(:(:tongue:

ναι του το λεω του μπαγασα, ε και γω σε κανα 2 μερες, μετα δε με νοιαζει, εε μα δεν εβαλα και κ@λο κατω, ολο εξω και περπατημα πολυ, αφου ξερεις,

τωρα φρονιμα

μαρηηηηηηηη γιατι κανεις χαζομαρες τι σου ειπε ο γιατρος?????

αααααχχχχχχχχχ ατιμο κοριτσι!!!!!!!!

μη με μαλωνετε βρε κοριτσακια κι εγω σας αγαπω ολες...!!!

βρε καλως την παραπονιαρα Νο 2!!!!!βρε σε μαλωσε κανεις και δεντο ξερω????εεεεεεεεε?????:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καθολου το αντρακι μου!!!!!!!!:lol::lol::lol:

αααααααααα κοπελια κατασταλλαξε καπου μια εισαι χαλια και θελεις να γελασεις!!τωρα που κανει το Εμμακι μας και γελας της λες να σκασει γιατι δουλευεις!!!!!!!!!!εεεεεε πες μας τι να κανουμε!!!:lol:

ΕΠΡΕΠΕ να σε αφησω μαρη να τα κανεις ΟΛΑ ΡΟΖ!!!!!!θα ελεγες μετα το αντρακι μου?????:tongue::tongue::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...