Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

που δεν ειναι αυτο που θελει να μεγαλωσει............:tongue::tongue:..πιο χαμηλα Κρις ναι???και λιγο πιο στρογγυλο..τι ειναι??????να σε ρωτησω...συμπτωματα ειχες????τεστ εκανες???μην ξεχνιομαστε!!

καλα θα ητανε να ειναι πιο στρογυλο γιατι αλλιως θα επρεπε να μην καθεται η δικια μας που κατι τετοιο δεν παιζει ισα ισα η λυσσαρα μας αραααααααα....εχει ωραιοτατο σχημα και αριστη μορφολογια!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οχι μαρη δεν εχω κανει τεστ ακομα περιμενω να το σιγουρεψω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λιακι...απο το μαιευτηριο μας γραφεις γλυκο μου?????πω πω ακου 35 εβδομαδα........:P:pεδω εγω προσπαθω για την 1η ακομα να φανταστεις......:cool::cool:

:lol::lol::lol::lol::lol:Ήρθες και φώτισες το μελαγχολικό μου πρωινό!!!!

Λιάκι μουουουου καλημέρααααααααααααα!!!!!!!!!!!11Ετοιμάζεσαι κι εσύ,ε????

Banjp3.png

hJSRp3.png

λια μου μια χαρα ειμαι σημερα γιατι κοιμηθηκααααααααααααααααααααα ! ! !

εσυ κοριτσακι;;;κλωτσαει το αντρακι σου;;;

chrisaki μου μακια μουκια:lol::lol::lol:

κατια μου που πηγες;;;σε ειδα:cool::cool::cool:

κοιμηθηκες? μαααααααα πως εγινε αυτο?

η μπουμπου τι λεει? χαιρεται?

εγω περιμενω, περιμενω και περιμενω........................ να δω τι θα δω

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Είσαι θεά.....τέλος!!!!Με καταλαβαίνεις απόλυτα...!!!!:lol::lol:

ναντιμορακι....ολα ειναι θεμα εγκεφαλου...δυστυχως το αγχος περναει οταν μεγαλωσει η στεναχωρια μεσα μας....και τοτε ερχεται και το νινι!!!απλα τα δικα μας καπου χαθηκαν θα ερθουνννννννννννννν..ΑΝΕΚΔΟΤΟ¨πεταει ενας πελαργος και εχει ενα παππου στην πανα που κραταει στο ραμφος...και λεει ο παππους"ρε μαλακα εισαι ΒΕΒΑΙΟΣ οτι δεν χαθηκαμε????????":cool::cool:

2011.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol:Ήρθες και φώτισες το μελαγχολικό μου πρωινό!!!!

Λιάκι μουουουου καλημέρααααααααααααα!!!!!!!!!!!11Ετοιμάζεσαι κι εσύ,ε????

αχου φοβαμαι!

τι κανεις μπιφτεκακι μου?

στη δουλεια εισαι?

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

ΑΓΑΠΗ μου εσυ.....οχι δεν μαλωνω εγω αφου με ξερεις!!!:rolleyes::rolleyes:

το ξερω απλα ειπα μηπως σου δημιουργησα τυψεις!!!:rolleyes::tongue:

σημερα? αχου τι ωρα? θα σε παρω να μου πεις,

τι θα σου κανει σημερα?

εγω την Τριτη

Θα με βαλει στο μηχανημα για τις συσπασεις και θα ακουμε και καρδουλα και εσυ το κανεις!!!μετα θα μου κανει υπερηχο και ελπιζω να μου πει την μερα!!!!

το ραντεβου μας ειναι 18:40 οποτε θα αργησω να βγω!!!!!:lol:

ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!δεν το λενε ΚΟΙΛΙΑ εκει απο οπου θα βγει....εκτος αν εχεις κανονισει καισαρικη...:cool::cool:

Αντεεεεεε μαρηηηηηηηη με δουλευεις κιολας!!!!

με καισαρικη θα παμε κοριτσακι μου δεν στο εχω πει???:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

και η δικη μου εχει κατεβει αλλα εχω μπει στο μηνα μου απο το σαββατο!!!!

οχι να κατσει ησυχα να του πεις εχουμε μερες μπροστα μας!!!1:lol:

συμπεθερουλα μου σημερα εχωωωωωω το σαββατο εχεις εσυ!!!!!!:lol:

πλακα κανεις!!!!!!δεν εχω σημερα???:shock::shock::shock::shock::shock:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλα θα ητανε να ειναι πιο στρογυλο γιατι αλλιως θα επρεπε να μην καθεται η δικια μας που κατι τετοιο δεν παιζει ισα ισα η λυσσαρα μας αραααααααα....εχει ωραιοτατο σχημα και αριστη μορφολογια!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οχι μαρη δεν εχω κανει τεστ ακομα περιμενω να το σιγουρεψω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΑΡΧΙΚΑ αναφερομουν στην κοιλια αλλα το ΒΡΩΜΙΚΟ μυαλο σου παλι δουλεψε!!!!!!και πες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ το καταλαβες?????:cool::cool:

2011.png

Σι....χαμένοοο!!!!!:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

ναντιμορακι....ολα ειναι θεμα εγκεφαλου...δυστυχως το αγχος περναει οταν μεγαλωσει η στεναχωρια μεσα μας....και τοτε ερχεται και το νινι!!!απλα τα δικα μας καπου χαθηκαν θα ερθουνννννννννννννν..ΑΝΕΚΔΟΤΟ¨πεταει ενας πελαργος και εχει ενα παππου στην πανα που κραταει στο ραμφος...και λεει ο παππους"ρε μαλακα εισαι ΒΕΒΑΙΟΣ οτι δεν χαθηκαμε????????":cool::cool:

:lol::lol::lol::lol::lol: σκάσε μαρήηηηηηη.....δουλεύω!!!δεν μπορώ να γελάω σαν χαζό!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

το ξερω απλα ειπα μηπως σου δημιουργησα τυψεις!!!:rolleyes::tongue:

Θα με βαλει στο μηχανημα για τις συσπασεις και θα ακουμε και καρδουλα και εσυ το κανεις!!!μετα θα μου κανει υπερηχο και ελπιζω να μου πει την μερα!!!!

το ραντεβου μας ειναι 18:40 οποτε θα αργησω να βγω!!!!!:lol:

Αντεεεεεε μαρηηηηηηηη με δουλευεις κιολας!!!!

με καισαρικη θα παμε κοριτσακι μου δεν στο εχω πει???:rolleyes:

ααααα ναι ε???ε τοτε θα βγει κουκλος!!!δεν θα εχει πιεστει κιολας...:rolleyes:

2011.png

κοιμηθηκες? μαααααααα πως εγινε αυτο?

η μπουμπου τι λεει? χαιρεται?

εγω περιμενω, περιμενω και περιμενω........................ να δω τι θα δω

κι ομως εγινε!!!πανα στο προσωπο του μικρου (και δεν εννοω τα παμπερς :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: chrisaki) και τουφα ο μικρος!!!

η μπουμπου μια χαρα.αρχισαμε να προσαρμοζομαστε σιγα σιγα και ετσι εχω πολυ χρονο και για εκεινη.δε θελω να την παραμελω...

ειδες που εφτασες στον μηνα σου!!!και εγω ετσι φοβομουν μη βγει προωρο σαν την πενη αλλα στο τελος μονο χερια που δεν εβαλε ο γιατρος για να τον βγαλει σηκωτο απο εκει μεσα...ολα πηγαν καλα μεχρι τωρα και ετσι θα παει μεχρι το τελος θα δεις!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...