Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

λια μου μια χαρα ειμαι σημερα γιατι κοιμηθηκααααααααααααααααααααα ! ! !

εσυ κοριτσακι;;;κλωτσαει το αντρακι σου;;;

chrisaki μου μακια μουκια:lol::lol::lol:

κατια μου που πηγες;;;σε ειδα:cool::cool::cool:

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οοοχιιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι μυστικο!!!

η πανα καλε που φασκιωνουμε τα μωρα!!!!

εμενα συμπεθερα μου η κοιλιτσα μου αργησε πολυ να φανει η κοιλιτσα μου μετα τον 4ο μηνα φανηκε λιγακι!!:lol:

Αθηνουλα μου,φιλεναδιτσα μου ποτε εχεις γιατρο?

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

οοοχιιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι μυστικο!!!

η πανα καλε που φασκιωνουμε τα μωρα!!!!

εμενα συμπεθερα μου η κοιλιτσα μου αργησε πολυ να φανει η κοιλιτσα μου μετα τον 4ο μηνα φανηκε λιγακι!!:lol:

ΚΑΙ εσυ στο μαιευτηριο....κοιλια????????????δεν εχει κοιλια θα το βγαλει απο το στομα το νινι τελικα.....εγω παλι εχω κοιλια και χωρις μωρο πιανεται?????????????????ε???????????????:tongue::tongue:

2011.png

Καλημερα φιλεναδιτσες!

τι κανετε?

Ρενιβακι μου ο μπεμπακος τι κανει?

γεια σου ετοιμογεννο και εσυ τι κανεις???αδυμωνεις???:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

τσ τσ τσ θα μεγαλωσει η μυτη σου.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

που δεν ειναι αυτο που θελει να μεγαλωσει............:tongue::tongue:..πιο χαμηλα Κρις ναι???και λιγο πιο στρογγυλο..τι ειναι??????να σε ρωτησω...συμπτωματα ειχες????τεστ εκανες???μην ξεχνιομαστε!!

2011.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδιτσες!

τι κανετε?

Ρενιβακι μου ο μπεμπακος τι κανει?

Καλημερα μπομπουκα μου τι κανεις???????:lol::lol:

Διαβασε ΑΝΩΘΕΝ την απαντηση μου!!και αν την ξαναμαλωσετε θα σας δειρω....τι κανεις γλυκο μου?????νευρακια????:tongue::tongue:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαρηηηηηη δεν ντρεπεσαι????και τις εγκυουλες σου?????:-(

Εμμάκι μουουουουουουο!!!!!!!!!!!Ευτυχώς που ήρθες!!!!Με μαλώνουν....:lol::lol::lol:

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη γιατι λες ψεμματα εεεεεεε σε μαλωσα και δεν θυμαμαι???:mad::x:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Λιακι...απο το μαιευτηριο μας γραφεις γλυκο μου?????πω πω ακου 35 εβδομαδα........:P:pεδω εγω προσπαθω για την 1η ακομα να φανταστεις......:cool::cool:

Μαρ΄συυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ οχι απο το σπιτι, σε κανα δυο μερες μπαινω στον μηνα μου,

στο λεω θαρθει η στιγμη, να ρα να ρα να ρα

και να δεις ποτε θα φτασεις και συ στην 36η

το Σαββατο εχει και θα μαθουμε την ημερα που γενναει !!!!!!!αλλα τσουτσ.... δεν ειμαι!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Σημερα το απογευμα εχω εσυ?????:lol:

ΚΑΙ εσυ στο μαιευτηριο....κοιλια????????????δεν εχει κοιλια θα το βγαλει απο το στομα το νινι τελικα.....εγω παλι εχω κοιλια και χωρις μωρο πιανεται?????????????????ε???????????????:tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: απο την κοιλα θα το βγαλω μαρηηηηηηηηη!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

γεια σου ετοιμογεννο και εσυ τι κανεις???αδυμωνεις???:P

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ψηλεγκο μου καλα ειμ αι, εχει πεσει πολυ η κοιλια μου, ελπιζω να προλαβω να μπω στον μηνα, κρατησου μπεμπακο κανα 2 μερες:tongue::tongue::tongue: του λεω!

εσυ τι κανεις? το μωρο μας τι λεει?

Διαφημίσεις

Καλημερα μπομπουκα μου τι κανεις???????:lol::lol:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαρηηηηηη δεν ντρεπεσαι????και τις εγκυουλες σου?????:-(

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη γιατι λες ψεμματα εεεεεεε σε μαλωσα και δεν θυμαμαι???:mad::x:tongue:

ΑΓΑΠΗ μου εσυ.....οχι δεν μαλωνω εγω αφου με ξερεις!!!:rolleyes::rolleyes:

2011.png

σημερα? αχου τι ωρα? θα σε παρω να μου πεις,

τι θα σου κανει σημερα?

εγω την Τριτη

Λοιπον....εχασα την μερα τςη ωορρηξιας διοτι κοιμηθηκαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!καναμε πριν και μετα τωρα αν δεν εμει ςφταιμε....παμε τωρα στο θεμα αγχος!!!φιλες μου αν εισα αγχωδης εισαι με ΤΑ ΠΑΝΤΑ...αν λοιπον εισαι αγχωδης με καθε μ.....που σου τυχαινει φαντασου να θες παιδι και να μην κανεις που ειναι και πιο σοβαρο απο το αν εβαλα πλυντηριο κτλ...Το δεν ειχα αγχος ισχυει αλλα μονο οταν βαρεθεις ΤΟΣΟ πολυ που πεις αμου και απο δω αν θες ελα αν δεν θες μην ερθεις..ΑΥΤΑ μονο το πρωτο 15ημερο του κυκλου..στο δευτερο τα θυμασαι ολα ΕΞ αρχης...

Ναντινακι...σκεψου αγαπη οτι οσο ασχημα αισθανεσαι εσυ αλλο τοσο και εκεινος...(βεβαια εσυ εισαι η φιλη μας και ειμαστε με σενα..)για μενα ΟΡΘΑ θυμωσες...μην το συνεχισεις ομως..γενικα η τακτικη ειμαι πολυ ΘΛΙΜΜΕΝΗ ειναι πολυ καλυτερη απο το ειμαι πολυ ΘΥΜΩΜΕΝΗ κατεληξα!!επισης το "δεν θελω σου λεω ασε μεεεεεεεεεεε" ειναι πολυ καλυτερο απο το "ελα τωρα διοτι καιγομαστε..."Η τακτικη τις γονιμες μερες κανω την ΚΙμ Μπασιντζερ δεν θα αποδωσει ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ καθοτι στανταρ μετραει και εκεινος...Επισης επειδη το αντρικο φυλλο φημιζεται για την ωριμοτητα του θα ελεγα τι δεν ειναι και οτι καλυτερο να αντιληφθει οτι θες ενα μωρο περισσοτερο απο εκεινον που μην ξεχνας ειναι ΜΩΡΟ και αυτος....ΑΡΑ..πες οκ δεν πειραζει αν δεν θες δεν θελω και εγω!!!εγω θελω να ειμαστε καλα και δεν πειραζει(δεν ξερω τον συζυγο σε αλλους πιανει με τσαμπουκα σε αλλους με κλαψομ....υφος)απλα πες επειδη χαλαω την υγεια μου με ολα αυτα που περνω αν ειναι να τα σταματησω...

ΒΑΣΙΚΟ θεμα...πριν απαντησει στειλε μας σμς με διευθυνση μπας και προλαβουμε να τον σωσουμε σε περιπτωση ΛΑΘΟΣ απαντησεως!!!!!!

Είσαι θεά.....τέλος!!!!Με καταλαβαίνεις απόλυτα...!!!!:lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!δεν το λενε ΚΟΙΛΙΑ εκει απο οπου θα βγει....εκτος αν εχεις κανονισει καισαρικη...:cool::cool:

2011.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ψηλεγκο μου καλα ειμ αι, εχει πεσει πολυ η κοιλια μου, ελπιζω να προλαβω να μπω στον μηνα, κρατησου μπεμπακο κανα 2 μερες:tongue::tongue::tongue: του λεω!

εσυ τι κανεις? το μωρο μας τι λεει?

και η δικη μου εχει κατεβει αλλα εχω μπει στο μηνα μου απο το σαββατο!!!!

οχι να κατσει ησυχα να του πεις εχουμε μερες μπροστα μας!!!1:lol:

το Σαββατο εχει και θα μαθουμε την ημερα που γενναει !!!!!!!αλλα τσουτσ.... δεν ειμαι!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

συμπεθερουλα μου σημερα εχωωωωωω το σαββατο εχεις εσυ!!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...