Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Σ'αγαπώ πολύ σκατούλα..:D

αααααχ μια που αγαπιεστε καθιστε να χωθω και εγω.....!!!!!!!ααααχ και εγω σας αγαπαω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΙ ΝΑΙ....ΗΡΘΑ!!!!!!!!!!!!ΠΟΙΟΣ πειραξε την Ναντιμορ???????????????

οχι εγωωωωωωωωωωωωωωω!!!:tongue:

τι κανεις Εμμακι μου????

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..μαρηηηηη εσυ εισαι ΠΟΛΥ οργανωμενη!!!!:tongue::tongue::tongue:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: εεεεεε μετα απο τοσες προσπαθειες μαθαινεις!!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

πολυ αγαπη επεσε και μου αρεσουν πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αυτα τα γουτσου γουτσου...

και εγω σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

αθηνουλα ε ε ερχεται ο παιδαρος!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

κοριτσια χτες βρηκα το κουμπι του μπεμπη...

τα βραδυα τραγουδουσε ο μικρος απο τις 11 μεχρι τις 2-3 το πρωϊ και δεν μπορουσα να καταλαβω το γιατι.πιστευα οτι εχει κολικους οτι εχει νευρακια οτι θελει να παιδευει τη μανουλα του ( σαν ολους τους αντρες -ακους nadinaki;;;).τελικα θυμηθηκα οτι η πενη μου ηθελε να εχει την πανα της στο προσωπο της ουτως ωστε οπου και αν γυριζει το προσωπο της να νιωθει ασφαλεια.και του βαζω την πανα στο προσωπο και...αυτο ηταν!!!κοιμηθηκε στις 12,30 και ξυπνησε γυρω στις 6 το πρωϊ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΥΚΛΑ!!!αργω εγω αλλα....:P:p

2011.png

Διαφημίσεις

τα βραδυα τραγουδουσε ο μικρος απο τις 11 μεχρι τις 2-3 το πρωϊ και δεν μπορουσα να καταλαβω το γιατι.πιστευα οτι εχει κολικους οτι εχει νευρακια οτι θελει να παιδευει τη μανουλα του ( σαν ολους τους αντρες -ακους nadinaki;;;).τελικα θυμηθηκα οτι η πενη μου ηθελε να εχει την πανα της στο προσωπο της ουτως ωστε οπου και αν γυριζει το προσωπο της να νιωθει ασφαλεια.και του βαζω την πανα στο προσωπο και...αυτο ηταν!!!κοιμηθηκε στις 12,30 και ξυπνησε γυρω στις 6 το πρωϊ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αααχ πλακα κανεις!!!!!!κοιτα να δεις τωρα.συγνωμη λιγο οταν λες την πανα του τι εννοεις????φανταζομαι οχι χρησιμοποιημενη αλλα ετσι σκετη σε τι τον βοηθαει???:confused::confused::confused:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: χαχαχαχαχα το ιδιο εκανε και η μικρη η ανιψια μου!!!!!

περιεργο αλλα σημασια εχει οτι ετσι ηρεμουν!!!!!!

φτου φτου να μην το ματιασουμε το παιδι και να συνεχισει ετσι!!!!

να ρωτησω κατι???μετα απο ποσες μερες αρχιζουν τα πονακια εαν αρχισουν βεβαια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ταχωνιδακι???????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τι ναι μωλε εσυ???τι ναι μωλε???γουτσου γουτσου!!!:tongue::tongue::tongue:

αααχ πλακα κανεις!!!!!!κοιτα να δεις τωρα.συγνωμη λιγο οταν λες την πανα του τι εννοεις????φανταζομαι οχι χρησιμοποιημενη αλλα ετσι σκετη σε τι τον βοηθαει???:confused::confused::confused:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μαρηηηη τρελλη τι λες?????

πολυ αγαπη επεσε και μου αρεσουν πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αυτα τα γουτσου γουτσου...

και εγω σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

αθηνουλα ε ε ερχεται ο παιδαρος!!!

ναι Ρενιβακι μου ερχεται και ειναι πολυ ζωηρος αυτες τις μερες!!!!!:lol:

αααααχ μια που αγαπιεστε καθιστε να χωθω και εγω.....!!!!!!!ααααχ και εγω σας αγαπαω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ελααααααα ελααααααα και εσυ να γινουμε πολλες αγαπησιαρες!!!!!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μαρηηηη τρελλη τι λες?????

ναι Ρενιβακι μου ερχεται και ειναι πολυ ζωηρος αυτες τις μερες!!!!!:lol:

ελααααααα ελααααααα και εσυ να γινουμε πολλες αγαπησιαρες!!!!!!!:lol::lol:

:confused::confused::confused::confused:θα μου πειτε ποια πανα λετε καλε???

ασχετο θυματε καμια να μου πει ποτε αρχισε να φουσκωνει η κοιλια της???:roll::roll::roll:

να εισαι καλα φιλεναδα με εκανες και γελασα:cool::cool::cool:

οχι την χρησιμοποιημενη ουτε σκετη αλλα την πανα που τα βαζεις που τα τυλιγεις chrisaki μου.

αθηνα μου να μην τον ματιασω μια χαρα τα παει!!!

η πενη μου ειχε κολικους και αν θυμαμαι καλα κανενα μηνα μετα τη γεννα την επιασαν τα πονακια και οχι αμεσως μετα τη γεννα.δεν ξερω αν αυτο ειναι ο κανονας αλλα ετσι εγινε με την μικρη μου και μολις την αλλαξαμε γαλα περασαν ολα!!!τα συμπτωματα ειναι κλαμα χωρις λογο(εχεις ελεγξει οτι δεν ειναι λερωμενο οτι εχει ρεφτει και οτι δεν πειναει) και μαζεμα των ποδιων στην κοιλια(στην σταση που ειχαν στην κοιλια).ειδικα αν εκεινη την ωρα τα πιεσεις ελαφρα την κοιλιτσα και τα κανεις μασαζακι στην κοιλιτσα και δειχνουν να ηρεμουν τοτε ειναι σχεδον βεβαιο οτι ειναι κολικοι.

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Λοιπον....εχασα την μερα τςη ωορρηξιας διοτι κοιμηθηκαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!καναμε πριν και μετα τωρα αν δεν εμει ςφταιμε....παμε τωρα στο θεμα αγχος!!!φιλες μου αν εισα αγχωδης εισαι με ΤΑ ΠΑΝΤΑ...αν λοιπον εισαι αγχωδης με καθε μ.....που σου τυχαινει φαντασου να θες παιδι και να μην κανεις που ειναι και πιο σοβαρο απο το αν εβαλα πλυντηριο κτλ...Το δεν ειχα αγχος ισχυει αλλα μονο οταν βαρεθεις ΤΟΣΟ πολυ που πεις αμου και απο δω αν θες ελα αν δεν θες μην ερθεις..ΑΥΤΑ μονο το πρωτο 15ημερο του κυκλου..στο δευτερο τα θυμασαι ολα ΕΞ αρχης...

Ναντινακι...σκεψου αγαπη οτι οσο ασχημα αισθανεσαι εσυ αλλο τοσο και εκεινος...(βεβαια εσυ εισαι η φιλη μας και ειμαστε με σενα..)για μενα ΟΡΘΑ θυμωσες...μην το συνεχισεις ομως..γενικα η τακτικη ειμαι πολυ ΘΛΙΜΜΕΝΗ ειναι πολυ καλυτερη απο το ειμαι πολυ ΘΥΜΩΜΕΝΗ κατεληξα!!επισης το "δεν θελω σου λεω ασε μεεεεεεεεεεε" ειναι πολυ καλυτερο απο το "ελα τωρα διοτι καιγομαστε..."Η τακτικη τις γονιμες μερες κανω την ΚΙμ Μπασιντζερ δεν θα αποδωσει ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ καθοτι στανταρ μετραει και εκεινος...Επισης επειδη το αντρικο φυλλο φημιζεται για την ωριμοτητα του θα ελεγα τι δεν ειναι και οτι καλυτερο να αντιληφθει οτι θες ενα μωρο περισσοτερο απο εκεινον που μην ξεχνας ειναι ΜΩΡΟ και αυτος....ΑΡΑ..πες οκ δεν πειραζει αν δεν θες δεν θελω και εγω!!!εγω θελω να ειμαστε καλα και δεν πειραζει(δεν ξερω τον συζυγο σε αλλους πιανει με τσαμπουκα σε αλλους με κλαψομ....υφος)απλα πες επειδη χαλαω την υγεια μου με ολα αυτα που περνω αν ειναι να τα σταματησω...

ΒΑΣΙΚΟ θεμα...πριν απαντησει στειλε μας σμς με διευθυνση μπας και προλαβουμε να τον σωσουμε σε περιπτωση ΛΑΘΟΣ απαντησεως!!!!!!

2011.png

ΕΓΩ θελω να μου πεις αν ηταν χρησιμοποιημενη ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕ???????????????????:cool::cool:

2011.png

:confused::confused::confused::confused:θα μου πειτε ποια πανα λετε καλε???

ασχετο θυματε καμια να μου πει ποτε αρχισε να φουσκωνει η κοιλια της???:roll::roll::roll:

μαλιστα...............θες ν απας να μαγειρεψεις????ε γλυκο μου????βλεπω εχεις εμπνευση μην παει χαμενη....:tongue::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...