Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εννοειται για τι και αυτοι εγχωμενοι ειναι οποτε κανουμε τα κοροιδα φοραμε και κατι πιοοοοοοοο ξερεις εσυ και παμε!!!!;);)

Μπιφτεκακι μου ακους????

για την ακριβεια Μπιφτεκακι αν μας ακους δεν φοραμε βγαζουμε κατι πιο επιλεκτικα και αποκαλυπτουμε οτι διεγειρει την φαντασια γιαυτα που κρυβουμε!!!καταλαβες???(μια που οι αντρες μας δεν ξερουν καθολου πως ειναι αυτο που κρυβουμε):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακούω...ακούω...:lol:

Μπραβοοοο Μπιφτεκακι μου να ακους!!!

Και θα κλαψεις και θα αγχωθεις και θα γελασεις και ολα θα τα κανεις απλαααα ειπαμε εστω και για λιγο βρε παιδακι μου εστω την επιμαχη στιγμη πες δεν ειμαι αγχωμενη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!!!

και φυσικα κρατα κατι για σενα και κανε τσαχπινιες για να βγεις κερδισμενη!!!!;););)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Από το πρωί με έχει πάρει 3 φορές τηλέφωνο, για να δει τι κανω...

μεσα στις γλύκες ειναι....θέλω να τον δειρω!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Κρισάκι , Αθηνούλα και ΡΕΝΙΒΑΚΙ!!!!!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

τι μου κανετε;

nadinaki μου μη συμωνεις μωλε...

το ψωφιο κοριο ο αντρουλης σου;την παπια εσυ...να δεις πως θα τρεχει μετα :oops: :oops: :oops:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα κοριτσακι μου τι κανετε??????

εχεις δικιο σαν τα σκυλακια τρεχουν μετα!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μπραβοοοο Μπιφτεκακι μου να ακους!!!

Και θα κλαψεις και θα αγχωθεις και θα γελασεις και ολα θα τα κανεις απλαααα ειπαμε εστω και για λιγο βρε παιδακι μου εστω την επιμαχη στιγμη πες δεν ειμαι αγχωμενη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!!!

και φυσικα κρατα κατι για σενα και κανε τσαχπινιες για να βγεις κερδισμενη!!!!;););)

Σ'αγαπώ πολύ σκατούλα..:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

τι μου κανετε;

nadinaki μου μη συμωνεις μωλε...

το ψωφιο κοριο ο αντρουλης σου;την παπια εσυ...να δεις πως θα τρεχει μετα :oops: :oops: :oops:

ή και τον κινεζο!!!!!!!

Γεια σου ρε Ρενιβακι με τα ωραια σου!!!!για πες μας νεα...!!!!:-P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Από το πρωί με έχει πάρει 3 φορές τηλέφωνο, για να δει τι κανω...

μεσα στις γλύκες ειναι....θέλω να τον δειρω!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Κρισάκι , Αθηνούλα και ΡΕΝΙΒΑΚΙ!!!!!!!!!!

:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x οοοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη τι λεμε τοση ωρα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη??????

εκμεταλλευσου την κατασταση λεμεεεεεεε!!!!!!!

ασε που τωρα εχει ενοχες οποτε κανεις οτι θελεις εσυ!!!!!

ασε που θα το ευχαριστηθεις και περισσοτερο!!!!!!!:wink:;-):lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x οοοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη τι λεμε τοση ωρα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη??????

εκμεταλλευσου την κατασταση λεμεεεεεεε!!!!!!!

ασε που τωρα εχει ενοχες οποτε κανεις οτι θελεις εσυ!!!!!

ασε που θα το ευχαριστηθεις και περισσοτερο!!!!!!!:wink:;-):lol:

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..μαρηηηηη εσυ εισαι ΠΟΛΥ οργανωμενη!!!!:tongue::tongue::tongue:

2011.png

κοριτσια χτες βρηκα το κουμπι του μπεμπη...

τα βραδυα τραγουδουσε ο μικρος απο τις 11 μεχρι τις 2-3 το πρωϊ και δεν μπορουσα να καταλαβω το γιατι.πιστευα οτι εχει κολικους οτι εχει νευρακια οτι θελει να παιδευει τη μανουλα του ( σαν ολους τους αντρες -ακους nadinaki;;;).τελικα θυμηθηκα οτι η πενη μου ηθελε να εχει την πανα της στο προσωπο της ουτως ωστε οπου και αν γυριζει το προσωπο της να νιωθει ασφαλεια.και του βαζω την πανα στο προσωπο και...αυτο ηταν!!!κοιμηθηκε στις 12,30 και ξυπνησε γυρω στις 6 το πρωϊ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...