Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 30 λεπτά , Xristina96 είπε:

μακάρι να ίσχυε αυτό. 

Expand  

Γίνεται,φίλη μου είχε χαμηλή ΑΜΗ (0,8)κ έμεινε έγκυος στα 39 της με παρακολούθηση της ωορρηξίας της.Μακαρι να μπορούσαμε όλες να μείνουμε έτσι,αλλά δυστυχώς δεν γίνεται.Καλα ειδικά περιπτώσεις με κλειστές σάλπιγγες (όπως η δική μου) δυστυχώς μόνο με εξωσωματική

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

NADIMOR είπε:
Δηλαδή λέτε να κάνω τον ψόφιο κοριό σήμερα, μπας και μου κάτσει?:lol::lol:

ενοειται αυτο....σαν να μην τρεχει τιποτα....χαμογελο χρειαζεται και καλη διαθεση....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

happiness είπε:
μια χαρα παπακι μου,την τριτη θα παμε στο γιατρο να το δουμε...εσεις τι κανετε?

Αντε, ωραία! Μάλλον θα σου πεί και πότε θα κάνεις το β-επιπέδου!

Και εμείς καλά είμαστε! Ωρες-ωρες όμως είναι τζαναμπέτης ο μικρός, γιατί αν δεν του αρέσει αυτό που θα φάω, κάνουμε εμετό!..Εγώ θα πάω στο γιατρό στις 10/3.

6b98f09093.png

NADIMOR είπε:
Καλημέρα Κατιούλι μου!!

Να σε ρωτήσω....πόσο καιρό έπαιρνες τα χάπια??

Η θεραπεια κανονικα ειναι για 6 μηνες!!

Εμεις, αφου ειχα παρει τα χαπια και τον 5ο μηνα, τοτε το πιασαμε κιολας!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

puppy2 είπε:
Αντε, ωραία! Μάλλον θα σου πεί και πότε θα κάνεις το β-επιπέδου!

Και εμείς καλά είμαστε! Ωρες-ωρες όμως είναι τζαναμπέτης ο μικρός, γιατί αν δεν του αρέσει αυτό που θα φάω, κάνουμε εμετό!..Εγώ θα πάω στο γιατρό στις 10/3.

μπορει να δουμε κι εμεις το φυλο...να αρχισω κι εγω να λεω μπεμπης ή μπεμπα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλιτσες τι κανετε???:lol:

Μπιφτεκακι μου μην τσακωνεσαι τετοιες μερες δεν κανει!!!και αυτοι αγχωνονται και μαλιστα αρκετα οσο δεν το συζητατε τοσο το καλυτερο ασε που οταν τους βαζεις μερα και ωρα ειναι τελειως αντικουκου!!!ο δικος μου τουλαχιστον ετσι λειτουργουσε και δωσε κλαμα εγω και φτου και απο την αρχη!!!!Ξερω οτι σου λεμε συνεχεια τα ιδια αλλα δυστυχως εαν δεν ηρεμησεις κυριως εσυ και δεν προσπαθησεις να χαλαρωσεις δεν θα κερδισεις τιποτα!!!!!;)

Οποτε πηγαινε χαλαρα με το συζυγο χωρις πολλες συζητησεις και θα δεις θα ερθει!!!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

NADIMOR είπε:
Δηλαδή λέτε να κάνω τον ψόφιο κοριό σήμερα, μπας και μου κάτσει?:lol::lol:

ΦΥΣΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!μα ερωτησεις ειναι αυτες που κανεις???:lol:

Γενικα μην του λες σημερα αυριο και μεθαυριο πρεπει να κανουμε ντοην ντοην κανε χωρις να ξερει τιποτα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

happiness είπε:
δυστυχως για τους αντρες ειναι διαφορετικα,σου ειπα απο τη αρχη σε καταλαβαινω απολυτα,ουτε εγω ελεγα τιποτα για τις γονιμες,αληθεια σου λεω ,τωρα που τα γραφεις ειναι σαν να ξαναπερναω τα ιδια σκηνικα...δεν ξερω τι να σου πω για να καταλαβεις οτι πρεπει να ηρεμησεις...αλλα πιστεψε με μονο τοτε θα εχεις το αποτελεσμα που θελεις...κι εγω οταν ηρεμησα ηρθαν ολα τοσο νορμαλ.......οι επαφες ολα...φαντασου οτι ο γιατρος μου ειχε πει να καθομαι τουλαχιστον 20' ξαπλωμενη....και εκεινο το μηνα δεν εκατσα ουτε 5' ....ουτε κατακορυφα ,ουτε τιποτα,πραγματικα το μονο που ειχα περασει στο μυαλο μου πλεον ητανε οτι οταν θελει ο θεος να μου το φερει,θα γινει και τσουπ και εγινε....πιστεψε με...

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!:-P:-P:-P

Ευτυχω μου ξερεις ποσο σε αγαπαω αλλα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω παρα πολυ μαζι σου!!!

Η γνωμη μου ειναι οτι απο την στιγμη που ολες γραφουμε εδω σημαινει οτι εχουμε ζοριστει η καθεμια με τον δικο της τροπο να αποκτησει μωρο.καμια γυναικα που προσπαθει πολυ καιρο και δεν τα εχει καταφερει ή που τα εχει καταφερει αλλα χανει τα παιδια της δεν γινετε να γυρισει ενα διακοπτη και να πει τωρα ειμαι χαλαρη και δεν με νοιαζει!!!για εμενα απλα υπαρχουν αυτες που εχουν αγχος και το παραδεχονται και αυτες που εχουν και προσπαθουν να πεισουν τον εαυτο τους οτι δεν εχουν!!!

Αν δεν συμβει κατι αλλο να αποσπασει την προσοχη σε σημαντικο βαθμο(μετακομιση,αρρωστια μακρια απο εμας,γαμοςκτλ) τοτε δεν μπορεις να το καταπολεμησεις μονη σου!!!

Εγω εχω να ξαναπω οτι εμεινα εγγυος μαζι με το αγχος μου και οτι συνεχιζω να ειμαι αγχωμενη.συμφωνω οτι δεν χρειαζεται να υπερβαλουμεμε κατακορυφους και τετοια αλλα και παλι μπορει να ερθει ψυχολογικα η στιγμη που εχουμε την αναγκη να το κανουμε και αυτο και αλλα πολλα!!!

Σορυ για το πρηξιμο αλλα ηθελα να δειτε και μια αλλη πλευρα, μι αλλη γμωμη!!:-P:-P:-P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

happiness είπε:
καλημερα αθηνουλα!!!!ετοιμαζεσαι σιγα-σιγα...πλησιαζει ο καιρος να παρεις αγκαλιτσα το νινακι σου!!

Καλημερα Χαπακι μου ναι πλησιασε ο καιρος!!!:lol::lol::lol:

σημερα ελπιζω να μου πει την ημερα που θα μπουμε!!!!

εσεις τι κανετε????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αθηνά76 είπε:
ΦΥΣΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!μα ερωτησεις ειναι αυτες που κανεις???:lol:

Γενικα μην του λες σημερα αυριο και μεθαυριο πρεπει να κανουμε ντοην ντοην κανε χωρις να ξερει τιποτα!!!

καλημερα συμπεθερουλα μου!!!:-P:-P:-P

καλα τα λες μου αλεσει....ν το ξεγελαει!!!:tongue:

εεεε... και ας βαλουμε και κατι πιο.......πιο .....δεν θα μας πεσει ο ποπος!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

chris 81 είπε:
Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!:-P:-P:-P

Ευτυχω μου ξερεις ποσο σε αγαπαω αλλα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω παρα πολυ μαζι σου!!!

Η γνωμη μου ειναι οτι απο την στιγμη που ολες γραφουμε εδω σημαινει οτι εχουμε ζοριστει η καθεμια με τον δικο της τροπο να αποκτησει μωρο.καμια γυναικα που προσπαθει πολυ καιρο και δεν τα εχει καταφερει ή που τα εχει καταφερει αλλα χανει τα παιδια της δεν γινετε να γυρισει ενα διακοπτη και να πει τωρα ειμαι χαλαρη και δεν με νοιαζει!!!για εμενα απλα υπαρχουν αυτες που εχουν αγχος και το παραδεχονται και αυτες που εχουν και προσπαθουν να πεισουν τον εαυτο τους οτι δεν εχουν!!!

Αν δεν συμβει κατι αλλο να αποσπασει την προσοχη σε σημαντικο βαθμο(μετακομιση,αρρωστια μακρια απο εμας,γαμοςκτλ) τοτε δεν μπορεις να το καταπολεμησεις μονη σου!!!

Εγω εχω να ξαναπω οτι εμεινα εγγυος μαζι με το αγχος μου και οτι συνεχιζω να ειμαι αγχωμενη.συμφωνω οτι δεν χρειαζεται να υπερβαλουμεμε κατακορυφους και τετοια αλλα και παλι μπορει να ερθει ψυχολογικα η στιγμη που εχουμε την αναγκη να το κανουμε και αυτο και αλλα πολλα!!!

Σορυ για το πρηξιμο αλλα ηθελα να δειτε και μια αλλη πλευρα, μι αλλη γμωμη!!:-P:-P:-P

Καλημερα συμπεθερα μου τι κανετε???

Οσο για το αγχος να το αποβαλλουμε τελειως δεν γινεται να προσπαθησουμε ομως λιγακι και να ηρεμησουμε αμα αυτο εινια δυνατο αξιζει λιγο να προσπαθησουμε και φυσικα οταν μενουμε με το καλο ειμαστε συνεχεια μεσα στο αγχος!!!!!!!

οσο για πρηξιμο δεν νομιζω οτι υπαρχει γι αυτο και εχουμε μπει εδω μεσα και μιλαμε ολες γιατι σε καμια μας δεν δεν ηρθανε ολα ευκολα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

chris 81 είπε:
καλημερα συμπεθερουλα μου!!!:-P:-P:-P

καλα τα λες μου αλεσει....ν το ξεγελαει!!!:tongue:

εεεε... και ας βαλουμε και κατι πιο.......πιο .....δεν θα μας πεσει ο ποπος!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εννοειται για τι και αυτοι εγχωμενοι ειναι οποτε κανουμε τα κοροιδα φοραμε και κατι πιοοοοοοοο ξερεις εσυ και παμε!!!!;);)

Μπιφτεκακι μου ακους????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...