Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

λεω κι αυτο και αποχωρω γιατι δεν κρατιεμαι αλλο.κοριτσακι μου ασε τις εξετασεις και αι γαμ@@@@@@σου (στην κυριολεξια)και θα δεις θα σκασει μυτη το ατιμο.αντε γιατι αποψε δεν θελω να αναφερομαι αλλο σε μυτες.φιλακια και καληνυχτα!:tongue:

να μου φιλήσεις το μυτάκι :lol::lol::lol:(είμαι ευγενική δεν μπορείς να πεις)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοίτα.. αν είναι να γκαστρωθείς..... τότε να συνεχίσω το ίδιο μοτίβο :lol: :lol: :lol:

Πραγματικά δεν ξέρω. Ας έρθει η άλλη εβδομάδα (Δευτέρα μαθαίνω μάλλον πότε θα γεννήσω) και βλέπουμε. Μην υποσχεθώ και δεν έρθω πάλι.

έλα βρε το πολύ να ΄καταλήξουμε για καφέ στο μαιευτήριο!!

ωχ σας καληνυχτίζω γιατί γύρισε να μη με βλέπει πάλι στο φόρουμ

δεν το έχω κλειστό δεν πιάνει στην κ@λοπεριοχή που μένω. μπράβο ελινάκι μου χάρηκα που είδα ότι όλα είναι καλά. βουρ στα ψώνια τώρα:lol:

τρελομάρα μου ΄με εσένα θα χαρούμε την παρασκευή ε?

κορίτσια έφαγα μια φρίκη το απόγευμα άλλο πράγμα μάλλον έχει αρχίσει και με επηρεαζει η πανσέληνος:(

έβαλα τα κλάματα τον φρίκαρα τον νέναρο με το τι θα κάνουμε και τι πως θα πρέπει να κινηθω΄εαν θα πρέπει να κάνω καμία εξέταση και τέτοια , και γιατί δεν μενω έγκυος και δεν θέλω να μείνω στα 40 δεν θα έχω αντοχές και άλλα τέτοια ωραία!μέχρι που γούρλωσε τα ματια κάπως έτσι:confused::confused: και τωρα έχει πάει για τρέξιμο!

μήπως είμαι τρελή?:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα.....

Νενούκα μου, ήταν η μέρα της κλαψας χτες.....κι εγώ τα ίδια έκανα, με έπιασε απογοήτευση κι έκλαιγα σαν μωρό,

δεν μου έκατσε ο άντρας κι ήταν 13η μέρα!.....Κι όταν του είπα πως δεν κάνει να χάνουμε μέρες, τσαντιστηκε περισσότερο!!

...το πρωί πριν φυγει ηρθε να με φιλησει, αλλα του εχω θυμώσει...!!!...μα....θα τους παρακαλάμε για......αυτό είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα.....

Νενούκα μου, ήταν η μέρα της κλαψας χτες.....κι εγώ τα ίδια έκανα, με έπιασε απογοήτευση κι έκλαιγα σαν μωρό,

δεν μου έκατσε ο άντρας κι ήταν 13η μέρα!.....Κι όταν του είπα πως δεν κάνει να χάνουμε μέρες, τσαντιστηκε περισσότερο!!

...το πρωί πριν φυγει ηρθε να με φιλησει, αλλα του εχω θυμώσει...!!!...μα....θα τους παρακαλάμε για......αυτό είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!!!

Kαλημέρα Nadimoraki μου!Μην σε παίρνει απο κάτω γι' αυτό το πράγμα!Μπορεί να μην είχε όρεξη ο άνθρωπος ή να ήταν κουρασμένος.Μην τον παίρνεις απο τα μούτρα!Ύστερα νομίζω ότι είναι και λίγο αγχωτικό,ιδίως για τους άνδρες,να τους λές ότι σήμερα είναι η "μέρα" έλα.Χαλάει λίγο η μαγεία!Πιστεύω ότι τσαντίστηκε, γιατί αγχώθηκε!

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα Nadimoraki μου!Μην σε παίρνει απο κάτω γι' αυτό το πράγμα!Μπορεί να μην είχε όρεξη ο άνθρωπος ή να ήταν κουρασμένος.Μην τον παίρνεις απο τα μούτρα!Ύστερα νομίζω ότι είναι και λίγο αγχωτικό,ιδίως για τους άνδρες,να τους λές ότι σήμερα είναι η "μέρα" έλα.Χαλάει λίγο η μαγεία!Πιστεύω ότι τσαντίστηκε, γιατί αγχώθηκε!

Καλημέρα Παπάκι μου!!!.....Το ξέρω πως τσαντίστηκε γιατί αγχώθηκε, όμως δεν είναι λύση το να λες "δεν θέλω να κάνω". Ούτε για μένα είναι εύκολο, αλλά δεν τα παρατάω, προσπαθώ και πιστεύω πως ο Θεός θα μου το στείλει κάποια στιγμή. Αν δεν κάνουμε την θεραπεία σωστά, και δεν προσπαθούμε λίγο παραπάνω πώς θα έρθει?...Τσάμπα τα πήρα τα χάπια?....πρέπει και λίγο να πιέσουμε τους εαυτούς μας....αφού λέει ο γιατρός μέρα παρά μέρα επαφή, πρέπει να προσπαθούμε!!....άσε με, του ΄χω θυμώσει πολύ σήμερα....αν δεν θέλει να προσπαθεί στις γόνιμες, να μου το πει, να κάνω σπερματέγχυση ή εξωσωματική μια ώρα αρχύτερα...

Αντί να με παρακαλάει εκέινος, να τον παρακαλώ εγώ?.....όχι ,ρε γαμώτο...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα.....

καλημερα ...

αχ ναντιμορακι μου ξερω πως νοιωθεις,το περασα και εγω λιγο καιρο πριν ....εμεις μια μερα κοντεψα με να σφαχτουμε και ηταν αιτια αυτο,και οσο εγω αγχωνομουν και μετραγα μερες τοσο εκεινος δεν ειχε ορεξη για ντοην ...ντοην...με αποτελεσμα να χανουμε και τις μερες και ολα....αν θελεις ακουσε με και χαλαρωσε ξερω ποσο πολυ θελει να μεινεις εγκυος,αλλα αν δεν χαλαρωσεις δεν θα καταφερεις τιποτα....μολις λοιπον εγω χαλαρωσα και ηρεμησα ηρθαν ολα μονα τους...ουτε πιεση για επαφες τιποτα...ενοιωθα αγαπη οταν ερχομασταν σε επαφη και οχι ανγκαστικο εργο για εγκυμοσυνη...πιστεψε με αληθεια σου λεω...ενοιωθα παθος κι ετσι μας αρεσε και στους δυο με αποτελεσμα το μπεμπε μας τωρα...ξερω οτι οσα σου λεω ειναι ακατορθωτα ομως ειναι η αληθεια και μην ξεχνας οτι εχω και στις 2 ωοθηκες κυστες ενδομητριωσης 3 εκ απο καθε μερια....αν σου λεει κατι αυτο.....για να ερθει το νινακι πρεπει να εισαστε ηρεμοι χαλαροι και οχι τσακωμενοι...

76IGp3.png

Καλημέρα Χαπάκι μου!....

Δίκιο έχεις, αλλά κι εγώ άνθρωπος είμαι....έχω νεύρα....δεν μπορώ να σκέφτομαι

συνέχεια μην τον αγχώσω!....εμένα ποιος θα με σκεφτεί?....και δεν του λέω πότε είναι οι γόνιμες, επίτηδες, κι όμως λες και το γράφω στο

κούτελο, τις μέρες αυτές κάτι παθαίνει!!!....ξέρεις...ποτέ δεν έχω έρθει σε επαφή χωρίς να το θέλω ουσιαστικά...κι αν τύχει και δεν πολυέχω όρεξη στην πορεία μου έρχεται!!!:lol::lol:

Γιατί δεν το κάνει κι εκείνος?...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα Χαπάκι μου!....

Δίκιο έχεις, αλλά κι εγώ άνθρωπος είμαι....έχω νεύρα....δεν μπορώ να σκέφτομαι

συνέχεια μην τον αγχώσω!....εμένα ποιος θα με σκεφτεί?....και δεν του λέω πότε είναι οι γόνιμες, επίτηδες, κι όμως λες και το γράφω στο

κούτελο, τις μέρες αυτές κάτι παθαίνει!!!....ξέρεις...ποτέ δεν έχω έρθει σε επαφή χωρίς να το θέλω ουσιαστικά...κι αν τύχει και δεν πολυέχω όρεξη στην πορεία μου έρχεται!!!:lol::lol:

Γιατί δεν το κάνει κι εκείνος?...

δυστυχως για τους αντρες ειναι διαφορετικα,σου ειπα απο τη αρχη σε καταλαβαινω απολυτα,ουτε εγω ελεγα τιποτα για τις γονιμες,αληθεια σου λεω ,τωρα που τα γραφεις ειναι σαν να ξαναπερναω τα ιδια σκηνικα...δεν ξερω τι να σου πω για να καταλαβεις οτι πρεπει να ηρεμησεις...αλλα πιστεψε με μονο τοτε θα εχεις το αποτελεσμα που θελεις...κι εγω οταν ηρεμησα ηρθαν ολα τοσο νορμαλ.......οι επαφες ολα...φαντασου οτι ο γιατρος μου ειχε πει να καθομαι τουλαχιστον 20' ξαπλωμενη....και εκεινο το μηνα δεν εκατσα ουτε 5' ....ουτε κατακορυφα ,ουτε τιποτα,πραγματικα το μονο που ειχα περασει στο μυαλο μου πλεον ητανε οτι οταν θελει ο θεος να μου το φερει,θα γινει και τσουπ και εγινε....πιστεψε με...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα παπακι!!!!

Καλημέρα Happy μου!Ολα καλά?Τι κάνει το μπεμπέ σου?

'Εχεις και εσύ δίκιο Nadimoraki μου, απλά προσπάθησε να τον συγχωρέσεις,γιατί για να πετύχετε τον στόχο σας, είναι καλύτερο να μην υπάρχει ένταση μεταξύ σας!..Και εσύ πρέπει να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται!!!

6b98f09093.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!!!!

Λοιπον εχω να πω.....

Ελινακι μου ειδες που ολα πηγαν καλα???Μπραβο....αντε να χαλαρωσεις λιγακι!!!!!Και η κορακλα σου θα ειναι μια θεα.....ακου εκει....μυτογκα!!!:lol:

Και ο Παπακωνσταντινου μια χαρα ανθρωπος ειναι.....νταξει???

Νενουκα.....αρκετες φορες ειχα ερθει στην θεση την δικη σου.....καποια στιγμη θα τα σκεφτεσαι ομως ,ως μια μακρινη αναμνηση!!!!:wink:

Ναντιμορακι μου.......βρε ...τι εχουμε πει.......οταν ειμαστε στις γονιμες ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΩΜΑΣΤΕ!!!Εκμεταλλευομαστε αυτες τις μερες βρε!!:lol::lol:

Κοιτα να δεις....σε καταλαβαινω απολυτα και θα πω οτι εχεις και δικιο!!

Αλλα οι αντρες ειναι αντρες!!!

Αυτο που ειχα καταλαβει και απο τον δικο μου ειναι οτι ξενερωνουν οταν τους λεμε ελα τωρα που ειναι οι μερες μου,γιατι νομιζουν οτι μας ενδιαφερει μονο αυτο ....κατι σαν να τους χρησιμοποιουμε για να κανουμε παιδι!!!Ενταξει....δεν ειναι ετσι!!!

Δυστυχως εμεις πρεπει να τα σκεφτομαστε ολα.....:mad:

Θα σου ελεγα να καθισεις ομορφα και ωραια να κανεις μια συζητηση μαζι του!!!

Εξηγησε του οτι απο την στιγμη που εχεις μπει σε μια διαδικασια θεραπειας δεν πρεπει να αφηνετε καποιες συγκεκριμενες μερες!!!Αλλιως δεν εχει νοημα.....Οταν επερνα κι εγω τα χαπια,να σου πω την αληθεια,καποια στιγμη ειχα αρχισει κι εγω να ξενερωνω γιατι ειχε γινει ρουτινα!!!!Λειτουργουσαμε μηχανικα.....ειχαμε δεν ειχαμε ορεξη.....και αυτο ηταν πολυ ασχημο!!!!Πραγματικα μονο οταν χαλαρωσαμε και απολαυσαμε τον ερωτα ηρθε το μωρο!!!

Μην μου στεναχωριεσαι και κυριως προσπαθησε να ηρεμησεις και μην του κρατας μουτρα οταν θα γυρισει!!Ριξτο λιγο στην τρελλιτσα.....κανε την γατουλα....γιατι μην ξεχνας.....εισαι στις μερες σου!!!!Αυτες οι μερες δεν θελουν εντασεις!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...