Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

δεν εχω ιδεα περι ποιου θεματος ομιλεις... εγω απο τον αυγουστο εεως και τον νοεμβριο ημουν μονιμως μεθυσμενη! δεν ξερω δεν ειδα δεν ακουσα
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποοοο ρε ελπιδα,....εχεις να δεις τελεμαρκετινγκ αποψε και σαβουρεσ στην τιβι ουυυυυυ 4 και κατι εχει το σηριαλ επιφανεια σοτ μεγκα..με ολγα πολιτου με τρελεσ τουαλετεσ και σκουλαρικια υπερπαραγωγη!! δεν χανω επεισοδιο λεμε

τί κάνεις μαρή ξύπνια εσύ 4 τα ξημερώματα... πώς σηκώνεσαι να πας δουλειά? :rolleyes:

δεν εχω ιδεα περι ποιου θεματος ομιλεις... εγω απο τον αυγουστο εεως και τον νοεμβριο ημουν μονιμως μεθυσμενη! δεν ξερω δεν ειδα δεν ακουσα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U6Vip2.png

κοριτσακια δεν αντεχω.παω για μπανακι και για ξαπλες.φιλακια πολλα σε ολες.

Καληνύχτα μωρό μου.

δεν βλεπω...μου εχει ανεβει και η μυωπια...καλε την πεμπτη μην ψ=ξεχασω να παω οφθαλμιατρο για την βυθοσκοπηση

Με τον καρδιολόγο τί έγινε? έχω χάσει επεισόδιά σου.

U6Vip2.png

δεν το έχω κλειστό δεν πιάνει στην κ@λοπεριοχή που μένω. μπράβο ελινάκι μου χάρηκα που είδα ότι όλα είναι καλά. βουρ στα ψώνια τώρα:lol:

τρελομάρα μου ΄με εσένα θα χαρούμε την παρασκευή ε?

κορίτσια έφαγα μια φρίκη το απόγευμα άλλο πράγμα μάλλον έχει αρχίσει και με επηρεαζει η πανσέληνος:(

έβαλα τα κλάματα τον φρίκαρα τον νέναρο με το τι θα κάνουμε και τι πως θα πρέπει να κινηθω΄εαν θα πρέπει να κάνω καμία εξέταση και τέτοια , και γιατί δεν μενω έγκυος και δεν θέλω να μείνω στα 40 δεν θα έχω αντοχές και άλλα τέτοια ωραία!μέχρι που γούρλωσε τα ματια κάπως έτσι:confused::confused: και τωρα έχει πάει για τρέξιμο!

μήπως είμαι τρελή?:lol::lol::lol::lol:

οχι καλε μια χαρα εισαι...και εγω τρωω φρικεσ ωρεσ ωρεσ και ολες μας...μια φρικη το εξαμηνο ειναι σχεδον χρησιμη,,.εκτονωνεσαι κιόλας...απλα μην το παρακανεις γιατι ο νεναρος 8α παει μια μερα για τσιγαρα και 8α βρε8ει στο αγιο όρος για περισυλλογη

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ααα μια χαρα ελπιδακο..οι αρυθμιες ειναι κληρονομικεσ λογο προπτωσης μητροειδους που εχω..απλα ειμαι τυχερη διοτι ο οργανισμος μου συνηθισε να δουλευει με τις αρυθμίες του...οποτε οοοοοοοοοοοοοολα μια χαρουλα

dZJip3.png

δεν το έχω κλειστό δεν πιάνει στην κ@λοπεριοχή που μένω. μπράβο ελινάκι μου χάρηκα που είδα ότι όλα είναι καλά. βουρ στα ψώνια τώρα:lol:

τρελομάρα μου ΄με εσένα θα χαρούμε την παρασκευή ε?

κορίτσια έφαγα μια φρίκη το απόγευμα άλλο πράγμα μάλλον έχει αρχίσει και με επηρεαζει η πανσέληνος:(

έβαλα τα κλάματα τον φρίκαρα τον νέναρο με το τι θα κάνουμε και τι πως θα πρέπει να κινηθω΄εαν θα πρέπει να κάνω καμία εξέταση και τέτοια , και γιατί δεν μενω έγκυος και δεν θέλω να μείνω στα 40 δεν θα έχω αντοχές και άλλα τέτοια ωραία!μέχρι που γούρλωσε τα ματια κάπως έτσι:confused::confused: και τωρα έχει πάει για τρέξιμο!

μήπως είμαι τρελή?:lol::lol::lol::lol:

λεω κι αυτο και αποχωρω γιατι δεν κρατιεμαι αλλο.κοριτσακι μου ασε τις εξετασεις και αι γαμ@@@@@@σου (στην κυριολεξια)και θα δεις θα σκασει μυτη το ατιμο.αντε γιατι αποψε δεν θελω να αναφερομαι αλλο σε μυτες.φιλακια και καληνυχτα!:tongue:

έβαλα τα κλάματα τον φρίκαρα τον νέναρο με το τι θα κάνουμε και τι πως θα πρέπει να κινηθω΄εαν θα πρέπει να κάνω καμία εξέταση και τέτοια , και γιατί δεν μενω έγκυος και δεν θέλω να μείνω στα 40 δεν θα έχω αντοχές και άλλα τέτοια ωραία!μέχρι που γούρλωσε τα ματια κάπως έτσι:confused::confused: και τωρα έχει πάει για τρέξιμο! μήπως είμαι τρελή?:lol::lol::lol::lol:

όχι ρε μωρό δεν είσαι τρελή. τουλάχιστον από μία φορά έχει τύχει σε όλες μας. αν δεν τα πεις στο αυτοκολλητάκι σου που είναι ο νέναρος σε ποιόν θα ξεσπάσεις να τα πεις? Πάντως σήμερα ρε κορίτσια αισθάνομαι οτι το είχε η μέρα, λες και μας ψέκασαν να έχουμε ψυχολογία στο πάτωμα..... και άλλες ήταν έτσι.

U6Vip2.png

ααα μια χαρα ελπιδακο..οι αρυθμιες ειναι κληρονομικεσ λογο προπτωσης μητροειδους που εχω..απλα ειμαι τυχερη διοτι ο οργανισμος μου συνηθισε να δουλευει με τις αρυθμίες του...οποτε οοοοοοοοοοοοοολα μια χαρουλα

καλά δεν ξέρω τί είναι προπτωση μητροειδους αλλά για να είσαι cool εσύ είμαι κι εγώ :D

λεω κι αυτο και αποχωρω γιατι δεν κρατιεμαι αλλο.κοριτσακι μου ασε τις εξετασεις και αι γαμ@@@@@@σου (στην κυριολεξια)και θα δεις θα σκασει μυτη το ατιμο.αντε γιατι αποψε δεν θελω να αναφερομαι αλλο σε μυτες.φιλακια και καληνυχτα!:tongue:

άντε και στα δικά μας οι αγ@@ητες :lol: :lol: :lol: (κοντεύει να μου μαραζώσει το αγοράκι μου)

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ρε αγαπεσ δεν μπορω να κρατηθω.///κουτουλαω..σαν αφηνω κουκλακια μου και σασ φιλω...νενουλα...οπως ειπε και η συμπεθερα...αει γαμ αγαοπη μου και μην κοιτασ ουτε γονιμεσ ουτε θερμοκρασδιες ουτε τπτ..λιωστον τον νεναρο και 8α με 8υμηθεις!

ΕΛΠΙΔΟΥΛΙ...καλοξενυχτι αγαπη μου!

dZJip3.png

τώρα που το λες!!!! λες επειδή σήμερα δεν @@@@@@ γιαυτό να έχω συσσωρεύσει άγχος?????:lol::lol::lol:

ελπιδάκι τι θα γίνει με τον καφέ θα γκαστρωθώ πρώτα ?

λοιπόν την άλλη εβδομάδα τρίτη η τετάρτη είστε μεσα?

κοίτα.. αν είναι να γκαστρωθείς..... τότε να συνεχίσω το ίδιο μοτίβο :lol: :lol: :lol:

Πραγματικά δεν ξέρω. Ας έρθει η άλλη εβδομάδα (Δευτέρα μαθαίνω μάλλον πότε θα γεννήσω) και βλέπουμε. Μην υποσχεθώ και δεν έρθω πάλι.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...