Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλέ το παιδί σου μαρα μου άσπρισε !χιχιχιχιχι

Καλέ τί άσπρισε? Κατακόκκινο απο την ντροπή του είναι τούτο :lol: :lol:

ναι ρε νενος αυτο το τικερ τελικα ειναι πολυ κουλιδικο,...και της ελπιδας ωρεσ ωρεσ βγαινει μαυρουτσικο μοψθοαψαοοψθθοαψθοα

όντως :rolleyes:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Geia sas koritsia :)

Γειαααααα

ελπιδα!!!!ναι μια χαρα ευτυχως!!!καλα ρε κοριτσια τωρα που φευγω μπηκατε?

Εσύ νυστάζεις καυμένο κι εγώ προβλέπω να έχω ολονυχτία.. κοιμομουν όλη μέρα :rolleyes:

U6Vip2.png

μαρα ξηγησου τωρα γιατι θα αναγκαστω να ενημερωσω τον ηλια!!!!!γιατι το παιδι ειναι μαυρο??????????συμπεθερα μας φανταζομαι με τα καταμαυρα εγγονακια μας στη φωκ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:λες γι αυτο η κορη μου εχει το χερι εκει?φοβηθικε??

οοοοο ελπιδα και σενα το τοκερ σ αλλξε χρωμααααα οοοοοοοοοοο

Ρε συ Μάρα για πες μήπως βλέπεις καλύτερα... αρχ@@@δια είναι αυτά που φαίνονται ανάμεσα στα πόδια του μωρού... εγώ έχω ΚΟΡΑΚΛΑ!!!!

U6Vip2.png

ποοοο ρε ελπιδα,....εχεις να δεις τελεμαρκετινγκ αποψε και σαβουρεσ στην τιβι ουυυυυυ 4 και κατι εχει το σηριαλ επιφανεια σοτ μεγκα..με ολγα πολιτου με τρελεσ τουαλετεσ και σκουλαρικια υπερπαραγωγη!! δεν χανω επεισοδιο λεμε

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μαρα ξηγησου τωρα γιατι θα αναγκαστω να ενημερωσω τον ηλια!!!!!γιατι το παιδι ειναι μαυρο??????????συμπεθερα μας φανταζομαι με τα καταμαυρα εγγονακια μας στη φωκ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:λες γι αυτο η κορη μου εχει το χερι εκει?φοβηθικε??

δεν εχω ιδεα περι ποιου θεματος ομιλεις... εγω απο τον αυγουστο εεως και τον νοεμβριο ημουν μονιμως μεθυσμενη! δεν ξερω δεν ειδα δεν ακουσα

dZJip3.png

:lol: :lol: :lol: :lol: μπορεί να κοίταζε πολυ τον γείτονα που είναι κάπως μελαχροινός :lol: :lol:

U6Vip2.png

Ρε συ Μάρα για πες μήπως βλέπεις καλύτερα... αρχ@@@δια είναι αυτά που φαίνονται ανάμεσα στα πόδια του μωρού... εγώ έχω ΚΟΡΑΚΛΑ!!!!

δεν βλεπω...μου εχει ανεβει και η μυωπια...καλε την πεμπτη μην ψ=ξεχασω να παω οφθαλμιατρο για την βυθοσκοπηση

dZJip3.png

αντε σε επερνα και το ειχες κλειστο.τα διαβασες τα νεα μου εεε???

δεν το έχω κλειστό δεν πιάνει στην κ@λοπεριοχή που μένω. μπράβο ελινάκι μου χάρηκα που είδα ότι όλα είναι καλά. βουρ στα ψώνια τώρα:lol:

τρελομάρα μου ΄με εσένα θα χαρούμε την παρασκευή ε?

κορίτσια έφαγα μια φρίκη το απόγευμα άλλο πράγμα μάλλον έχει αρχίσει και με επηρεαζει η πανσέληνος:(

έβαλα τα κλάματα τον φρίκαρα τον νέναρο με το τι θα κάνουμε και τι πως θα πρέπει να κινηθω΄εαν θα πρέπει να κάνω καμία εξέταση και τέτοια , και γιατί δεν μενω έγκυος και δεν θέλω να μείνω στα 40 δεν θα έχω αντοχές και άλλα τέτοια ωραία!μέχρι που γούρλωσε τα ματια κάπως έτσι:confused::confused: και τωρα έχει πάει για τρέξιμο!

μήπως είμαι τρελή?:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...