Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

eides eides? φοβου τα καρυδια και τα γιαουρτια αγπητη! βασικα ο ηλιασ ειχε παρει κατι κιλα του γαμου και καλα και τρομαξε το ματι του το καλοκαιιρ που ειχε κανει τρελη μπακα...μια μερα εβλεπε φωτο απο την σεριφο και απλα ειπε..τελος...θαυμαζω την πειθρχεια του παντως! εγω ειμαι εντελως αναρχικο στοιχειο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

eides eides? φοβου τα καρυδια και τα γιαουρτια αγπητη! βασικα ο ηλιασ ειχε παρει κατι κιλα του γαμου και καλα και τρομαξε το ματι του το καλοκαιιρ που ειχε κανει τρελη μπακα...μια μερα εβλεπε φωτο απο την σεριφο και απλα ειπε..τελος...θαυμαζω την πειθρχεια του παντως! εγω ειμαι εντελως αναρχικο στοιχειο
εγω παλι μεχρι που εμεινα εγκυος μπροστα στο φαι καμπτω ολες τις αναστολες μου!!!!!!!!!!!!η πειθαρχια μου παει περιπατο!!!!!τωρα με το μωρο ομως εχω γινει πολυ μιζερη.ολα με ενοχλουν.ουτε ξερω τι θελω.

εφαγα ενα ξενερωμα με το ασπρομαυρο.περνω τη γιατρο μου καλα της λεω γιατι με εστειλες εκει?καλα μου λεει εμενα με νιαζει να ειναι καλος ο γιατρος εσενα σε νιαζει το χρωμα?εεεε ναι ρε κοριτσια με νιαζει.δε λεω μια χαρα φαινεται το παιδακι μου αλλα το εγχρωμο ειναι αλλο πραγμα.δεν υπαρχει λεει εγχρωμο.ειδικα φολτρα ειναι που κανουν το παιδι να φαινεται σαν αληθινο κατι σαν αγαλμα:shock:.τι να πω κι εγω. εν το μεταξυ να πω τον καιμο μου η μανα η μυτη του παιδιου μου φανηκε λιγο μεγαλουτσικη.:o λετε να βγει η κορη μου μυτογκα?

αη μαρή τρελή!!!!

άκου μυτόγκα το παιδί! όλα θα του τα πω όταν γεννηθεί.

πάω να διαβάσω τα προηγούμενα. όλα οκ ε????

μαρούλα τι κάνεις?

Διαφημίσεις

nai nai ξερω κ εγω καμια φορα τραβαωκαρι φρικεσ απιστευτεσ

συμπε8ερακι..παω να την πεσω γιατι 8α ξυπνησω νωρις αυριο

συγχαρητηρια κουκλακι μοηυ! και με το καλο να υποδεχτουμε την κοριτσαρα μασ

dZJip3.png

συμπεθερα παω για μπανακι και για ξαπλες.αντε την παρασκευη να χαρουμε με τα δικα σου.εσενα τουλαχιστον θα ειναι εγχρωμα!!!!!καλη νυχτα!!!!!!

αη μαρή τρελή!!!!

άκου μυτόγκα το παιδί! όλα θα του τα πω όταν γεννηθεί.

πάω να διαβάσω τα προηγούμενα. όλα οκ ε????

μαρούλα τι κάνεις?

αντε σε επερνα και το ειχες κλειστο.τα διαβασες τα νεα μου εεε???

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...